Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Delizie di Calabria je společnost se silným inovativním posláním: technologický a certifikovaný kontrolní systém zaručuje standardy kvality a zpracování v celém výrobním procesu. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. Kontrolována je každá fáze dodavatelského řetězce pro výrobu kalábrijské papriky. Od výběru těch nejlepších odrůd až po sběr a zpracování ve vhodných skleněných nádobách.
Delizie di Calabria, která je na trhu s více než stovkou specialit, je vyváženou syntézou kalábrijských produktů, připravených a konzervovaných podle nejstarších tradic.
Cílem je pikantní mise: šířit kalábrijskou kulinářskou tradici a propagovat ji jako skutečný model středomořské stravy.
Omáčka Arrabbiata, nebo italsky sugo all'arrabbiata, je pikantní omáčka na těstoviny z česneku, rajčat a sušených červených chilli papriček vařených v olivovém oleji. Omáčka pochází z oblasti Lazio a zejména z města Řím. Omáčku stačí prohřát a smíchat s uvařenými těstovinami.
Paté z černých oliv s křupavou opečenou bagetkou si vychutnáte jako lehký předkrm, lehkou svačinu nebo paté namažte na krekry a máte jednoduchý snack na oslavu či setkání s přáteli. Skvělá alternativa ke klasické rajčatové bruschettě.
Rajčatová omáčka na těstoviny s masovými kuličkami z masa plemene skotu Podolica di Calabria, pocházejícího z Kalábrie, jehož přírodní krmivo dodává masu autentickou, silnou chuť. Omáčku stačí dobře prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a dle chuti přidat parmezán.
Tradiční omáčka Puttanesca je vyrobená z rajčat, oliv, česneku, kaparů, ančoviček a feferonek. Pochází z oblasti Kampánie a Lazia. Tradičně se podávají jako Spaghetti alla Puttanesca. Kromě špaget se dají s omáčkou puttanesca připravovat i penne nebo jiné druhy těstovin. Omáčku stačí jen prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a dle chuti přidat parmezán.
Omáčka na těstoviny s pikantním salámem Nduja, což je tradiční lahodný měkký a roztíratelný kalábrijský salám vyrobený z prémiových kusů masa černých kalábrijských prasátek a kalábrijských červených chilli papriček, které dodávají charakteristickou ohnivou chuť. Omáčku stačí prohřát a smíchat s uvařenými těstovinami.
Sugo Basilico - jemně pikantní italská omáčka na těstoviny s bazalkou a chilli. Stačí jen prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a dle chuti přidat parmezán.
Sugo Cipolla Rossa je lahodná italská rajčatová omáčka s červenou cibulí Tropea z Kalábrie. Stačí prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a dle chuti přidat parmezán.
Toto ragú se vyznačuje použitím masa z plemene skotu Podolica di Calabria, pocházejícího z Kalábrie, jehož přírodní krmivo dodává masu autentickou, silnou chuť. V kombinaci s pečlivě vybranými rajčaty tvoří dokonalou kombinaci k těstovinám, nejlépe na lasagne.
Pečlivě vybraná drcená rajčata s mušlemi dušenými v bílém víně Ciro DOC tvoří dokonalou omáčku na těstoviny. Tradiční receptura a pečlivý výběr surovin zajistí tu nejlepší chuť na Vašem stole, kdykoliv si vzpomenete.
Nduja je tradiční lahodný měkký a roztíratelný kalábrijský salám vyrobený z prémiových kusů masa černých kalábrijských prasátek a kalábrijských červených chilli papriček, které dodávají charakteristickou ohnivou chuť. Maso a papričky se společně nasekají, naplní do velkých střívek a udí, čímž vznikne měkká velká klobása, z níž se později podle potřeby...
Nduja je tradiční lahodný měkký a roztíratelný kalábrijský salám vyrobený z prémiových kusů masa černých kalábrijských prasátek a kalábrijských červených chilli papriček, které dodávají charakteristickou ohnivou chuť. Maso a papričky se společně nasekají, naplní do velkých střívek a udí, čímž vznikne měkká velká klobása, z níž se později podle potřeby...
Nduja je tradiční lahodný měkký a roztíratelný kalábrijský salám vyrobený z prémiových kusů masa černých kalábrijských prasátek a kalábrijských červených chilli papriček, které dodávají charakteristickou ohnivou chuť. Maso a papričky se společně nasekají, naplní do velkých střívek a udí, čímž vznikne měkká velká klobása, z níž se později podle potřeby...
Typická italská pikantní omáčka vyrobená z kalábrijského chilli a míchané zeleniny. Ideální pro přípravu lahodných italských těstovin. Omáčka je pikantní, protože obsahuje chilli papričky z Kalábrie, typický produkt tohoto regionu. Omáčku stačí jen prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a dle chuti přidat parmezán.
Hustá, krémová omáčka určená pro milovníky výrazných a čistých chutí. Každá sklenice je kouskem Kalábrie, každé sousto je cestou do země bohaté na tradice a chutě.
Jemná a chutná omáčka na bázi kalábrijských rajčat. Pečlivý výběr surovin pěstovaných a sklizených s ohledem na přírodu. Každá sklenice je kouskem Kalábrie, každé sousto je cestou do země bohaté na tradice a chutě.
Jemná a chutná omáčka na bázi kalábrijských rajčat, obohacená o nasekanou bazalku. Pečlivý výběr surovin pěstovaných a sklizených s ohledem na přírodu. Každá sklenice je kouskem Kalábrie, každé sousto je cestou do země bohaté na tradice a chutě.
Hustá, krémová a lehce pikantní omáčka určená pro milovníky výrazných a čistých chutí. Každá sklenice je kouskem Kalábrie, každé sousto je cestou do země bohaté na tradice a chutě.
Kalábrijské chilli míchané se zeleninou, kombinace, která zaujme každého. Směs lze využít na dochucení pokrmů, zeleniny, salátů i masa. Možno využít za studena i tepelně upravit. Středně pálivé.
Synové kalábrijského slunce, kalábrijská sušená rajčata v oleji jsou chutná a jejich využití je všestranné. Použijte je jako chuťovku s předkrmy, do salátů, na jednohubky a také na těstoviny, pizzu, do sendvičů i pomazánek.
Synové kalábrijského slunce, kalábrijská sušená rajčata v oleji jsou chutná a jejich využití je všestranné. Použijte je jako chuťovku mezi předkrmy, do salátů, na jednohubky a také na těstoviny, pizzu, do sendvičů i pomazánek..
Synové kalábrijského slunce, kalábrijská sušená rajčata v oleji jsou chutná a jejich využití je všestranné. Použijte je jako chuťovku s předkrmy, do salátů, na jednohubky a také na těstoviny, pizzu, do sendvičů i pomazánek..
Přirozeně vysušené a namleté, připravené k okamžitému použití. Velmi pálivé.
Směs chilli a zeleniny v olivovém oleji. Bomba Calabrese je výrazné dochucovadlo s intenzivní chutí. Využití je pestré, můžete ji využít na těstoviny, maso a také jako základ omáčky nebo na zpestření jednohubek. Jedinečná chuť Kalábrie ve sklenici.