Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
DELSPS010
Rajčatová omáčka na těstoviny s masovými kuličkami z masa plemene skotu Podolica di Calabria, pocházejícího z Kalábrie, jehož přírodní krmivo dodává masu autentickou, silnou chuť. Omáčku stačí dobře prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a dle chuti přidat parmezán.
Tento produkt již není na skladě
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Výživové údaje na 100g: Energie 1964kJ/469.396kcal, Tuky 49g - z toho nasycené 16g, Sacharidy 6g - z toho cukry 5.5g, Bílkoviny 3g, Sůl 1.7g.
Složení: Italská rajčata (rajčatová drť 30%, rajčatové pyré 25%, rajčatový koncentrát 10%) masové kuličky z hovězího Podolica z Kalábrie (hovězí maso, pecorino 20% (mléko, sůl, syřidlo, živá mléčná kultura), vejce, strouhanka, sůl, petržel, česnek), olivový olej, extra panenský olivový olej, červené víno Ciro DOC, červená cibule Tropea, sůl, oregano, antioxidant - kyselina askorbová.
Minimální trvanlivost viz obal.
Omáčka s italským špekem je vyrobena podle tradičního receptu italské kuchyně s použitím čerstvých surovin výhradně italského původu. Vynikající je v kombinaci s kvalitními těstovinami. Omáčku stačí jen lehce prohřát a smíchat s uvařenými těstovinami, případně posypat parmazánem a jednoduchý oběd či rychlá večeře je na světě.
Rajčatová omáčka s drcenými olivami se skvěle hodí na těstoviny.
Jemná omáčka s lehkou pikantností z kalábrijských paprik. Zvýrazní chuť vašich pokrmů. Ingredience, která nemůže chybět v kalábrijské kuchyni, charakteristická pro mnoho receptů kulinářské tradice této oblasti, známá pro své prospěšné vlastnosti - je vynikajícím antioxidantem. Zvýrazní chuť vašich pokrmů. Vynikající jako základ do omáček, používá se také...
Pikantní omáčka z kalábrijských paprik. Zvýrazní chuť vašich pokrmů. Ingredience, která nemůže chybět v kalábrijské kuchyni, charakteristická pro mnoho receptů kulinářské tradice této oblasti, známá pro své prospěšné vlastnosti - je vynikajícím antioxidantem. Zvýrazní chuť vašich pokrmů. Vynikající do omáček, dodává mírnou vůni a výraznou pikantnost....
Výborný krém z kalábrijských zelených papriček využijete k ochucení bruschetty, na zeleninu nebo jako pomazánku na chléb. Tato pikantní omáčka představuje pravou gastronomickou tradici a je vyrobena z originálních a 100% přírodních kalábrijských surovin: oregano, česnek, zelené chilli papričky, sůl.
Pikantní kalábrijský chilli krém nejvyšší kvality. Krém z chilli papriček se využívá ve velkém množství receptů kalábrijské kuchyně, nejen proto, že dodává pokrmům příjemnou pikantnost, ale také pro své velmi prospěšné vlastnosti. Přidáním této pikantní omáčky do vašich pokrmů dokáže uspokojit i ty nejnáročnější mlsné jazýčky. Ideální k dochucení vařené...
Výborná k tvrdým sýrům.
Pikantní lanýžová omáčka s chilli se základem ze žampionů je ideální na dochucení těstovin, rýže nebo rizota. Můžete ji i přímo konzumovat, například namazat na chléb, bruschettu či jiné pečivo, ale také přidat k masu nebo do omáčky. Také ji lze využít jako ochucení na pizzu, zeleninu nebo při přípravě plněných vajec. Omáčka se vyrábí ručně bez barviv a...
Lehká lanýžová omáčka se základem ze žampionů je ideální na dochucení těstovin, rýže nebo rizota. Můžete ji i přímo konzumovat, například namazat na chléb, bruschettu či jiné pečivo, ale také přidat k masu nebo do omáčky. Také ji lze využít jako ochucení na pizzu, zeleninu nebo při přípravě plněných vajec. Omáčka se vyrábí ručně bez barviv a konzervantů.
Chřestový krém s lanýžem je kombinace s jedinečnou chutí, která může povýšit i jednoduché jídlo. Omáčka je určena k přímé konzumaci a můžete ji využít na čerstvě uvařené těstoviny, dochucení luštěninových polévek, k uzeninám i na krutony do polévky či na focacciu. Doporučuje se přibližně jedna lžička na osobu. Omáčku lze podle potřeby zředit olivovým...
Švestková omáčka získaná z jemně nastrouhaného kandovaného ovoce. Přidání hořčičného esenciálního oleje dává lehce pikantní chuť a celková kombinace dává omáčce silnou a výraznou chuť. Obsahuje 80 % ovoce a neobsahuje barviva, konzervanty ani GMO. Omáčka vám umožní ty nejnápaditější kombinace se sýry a uzeným masem. Ideální k sýrům, jako je Parmigiano...
Omáčka získaná z jemně nakrájených kousků kandovaných zelených rajčat. Přidání hořčičného esenciálního oleje dává lehce pikantní chuť a celková kombinace dává omáčce silnou a výraznou chuť. Obsahuje 80 % rajčat a neobsahuje barviva, konzervanty ani GMO. Omáčka vám umožní ty nejnápaditější kombinace. Ideální s ementálem, špekem, salámem maďarského typu i...
Pikantní omáčka vyrobená z kandovaného a drobně rozemletého ovoce. Všechny obsahují 70% ovoce. Hodí se v každém ročním období. Vyzvedne chuť sýrů, masa či uzeniny.
Pikantní omáčka vyrobená z kandovaného a drobně rozemletého ovoce. Všechny obsahují 70% ovoce. Hodí se v každém ročním období. Vyzvedne chuť sýrů, masa či uzeniny.
Vysoce kvalitní majonéza s jedinečnou chutí a dokonalou, sametovou konzistencí. Lahodný krém respektují tradici, kombinující klasickou chuť s kvalitním tuňákem, který obohatí každý pokrm a skvěle se hodí k masům, zejména hovězímu, hamburgerům a pečenému masu. Výborně se hodí i k zelenině, protože zvýrazňuje její chuť.
Majonéza vynikající kvality s jedinečnou, vyváženou chutí a dokonalou homogenní, sametovou strukturou. Tato majonéza výborně obohatí Váš stůl. Její chuť se hodí k masu, zejména k hovězímu a to jak k hamburgerům, tak k pečeni. Tato omáčka je však také vynikající v kombinaci se zeleninou.
Speciální ingrediencí červeného pesta jsou sušená rajčata, která dodávají krému typickou červenou barvu a středomořskou chuť. Původ pesta se klade do oblasti Ligurie v severní Itálii. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit.
Majonéza vynikající kvality s jedinečnou, vyváženou chutí a dokonalou homogenní, sametovou strukturou. Varianta s jemnou chutí a vůní hříbků. Její chuť se hodí k masu i zelenině.
Pistáciové pesto patří mezi ty méně obvyklé, ale o to rychleji si jej zamilujete pro svoji svěžest, výrazné aroma a nezaměnitelnou chuť pistáciových oříšků. Obecně se původ pesta se klade do oblasti Ligurie v severní Itálii. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit.
Pesto alla genovese je zelená omáčka, jejíž hlavní složkou je bazalka. Původ pesta se klade do oblasti Ligurie v severní Itálii. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit. Tradiční příprava klasického pesta spočívá v rozdrcení a tření bazalkových listů v mramorovém hmoždíři dřevěnou paličkou. Do nich se dále přidává sůl, česnek,...
Voňavé, aromatické, vynikající ... Piniové oříšky se přidávají do nejvoňavější janovské bazalky a čerstvých italských rajčat, aby vzniklo sladké a svěží italské pesto. Rajčatové pesto je jednoduchá receptura s intenzivní a jedinečnou chutí. Je připraveno bez konzervantů a navrženo tak, aby maximalizoval letní chuť zralých a čerstvých rajčat. Je ideální k...
Nejjemnější rukola se stává hlavní ingrediencí pro ty, kteří hledají jemnost a lehkost v jednom pokrmu. Tento speciální produkt je připraven podle řemeslné receptury, kde jsou všechny ingredience rozdrceny a smíchány, aby vytvořily lahodnou specialitu se zrnitou strukturou. Ideální jako omáčka k těstovinám, ale je také vynikající na pizzu a focacciu.
Svěží a voňavé listy janovské bazalky vytvářejí čistou symfonii, když se propojí s chutí Pecorino a Grana Padano, piniovými oříšky a olivovým olejem. Tato ligurská omáčka, známá po celém světě, je připravována z nejkvalitnějších surovin. Připravuje se podle tradice, která mu dodává zrnitou strukturu a typickou jasně zelenou barvu čerstvé janovské bazalky.