Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Delizie di Calabria je společnost se silným inovativním posláním: technologický a certifikovaný kontrolní systém zaručuje standardy kvality a zpracování v celém výrobním procesu. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. Kontrolována je každá fáze dodavatelského řetězce pro výrobu kalábrijské papriky. Od výběru těch nejlepších odrůd až po sběr a zpracování ve vhodných skleněných nádobách.
Delizie di Calabria, která je na trhu s více než stovkou specialit, je vyváženou syntézou kalábrijských produktů, připravených a konzervovaných podle nejstarších tradic.
Cílem je pikantní mise: šířit kalábrijskou kulinářskou tradici a propagovat ji jako skutečný model středomořské stravy.
Lahodná pikantní chuť, intenzivní a vyvážená. Pouze chilli nejvyšší kvality z Kalábrie. Díky své jedinečné chuti jsou vhodné do různých pokrmů: těstoviny, pizza, sýry i jako základ omáček.
Lahodná pikantní chuť, intenzivní a vyvážená. Pouze chilli nejvyšší kvality z Kalábrie. Díky své jedinečné chuti jsou vhodné do různých pokrmů: těstoviny, pizza, sýry i jako základ omáček.
Lahodná pikantní chuť, intenzivní a vyvážená. Pouze chilli nejvyšší kvality z Kalábrie. Díky své jedinečné chuti jsou vhodné do různých pokrmů: těstoviny, pizza, sýry i jako základ omáček.
Toto autentické pesto Calabrese je plné sušených rajčat, sladkokyselé chuti cibule z Tropey a krémové bohatosti sýrů Pecorino a Ricotta. Klasika s intenzivní chutí. Výrazná chuť, kterou doporučujeme si užít s těstovinami, na opečeném kousku pečiva nebo jej použijte k dochucení zeleninového salátu.
To nejlepší z kalábrijských polí v jedné sklenici. Už nemusíte váhat, jakou zeleninu na předkrm zvolíte, vyberte si směs - lilek, zelená rajčata, paprika, celer, sušená rajčata, červená cibule Tropea, artyčoky, zelené olivy, černé olivy a hříbky. Vše je naložené ve slunečnicovém oleji s vinným octem a dochucené fenyklovými semínky, oreganem, mátou,...
To nejlepší z kalábrijských polí v jedné sklenici. Už nemusíte váhat, jakou zeleninu na předkrm zvolíte, vyberte si směs - lilek, zelená rajčata, paprika, celer, sušená rajčata, červená cibule Tropea, artyčoky, zelené olivy, černé olivy a hříbky. Vše je naložené ve slunečnicovém oleji s vinným octem a dochucené fenyklovými semínky, oreganem, mátou,...
Úchvatná kombinace prvotřídního tuňáka a lahodných kalábrijských chilli papriček. Tradiční receptura a skvělý výběr surovin dává výrobku vyniknout svou chutí a vůní. Křehké rybí maso konzervované v olivovém oleji se skvěle hodí k vynikající svačině, jako doplněk do salátů, přísada do těstovin a dalších originálních receptů.
Filet z lilku je typickou kalábrijskou pochutinou, vyrobenou podle starodávné tradiční receptury. Je výborný jako předkrm, hodí se také do omáček, k masu a také do sendvičů a na opečený chléb.
Filet z lilku je typickou kalábrijskou pochutinou, vyrobenou podle starodávné tradiční receptury. Je výborný jako předkrm, hodí se také do omáček, k masu a také do sendvičů a na opečený chléb.
Míchané olivy s peckou v nálevu. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. To nejlepší z Kalábrie ve sklenici. Olivy si můžete vychutnávat samostatně nebo je využít k přípravě jednohubek, těstovin i salátů. Fantazii se meze nekladou. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Míchané olivy s peckou v nálevu. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. To nejlepší z Kalábrie ve sklenici. Olivy si můžete vychutnávat samostatně nebo je využít k přípravě jednohubek, těstovin i salátů. Fantazii se meze nekladou. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Omáčka Arrabbiata, nebo italsky sugo all'arrabbiata, je pikantní omáčka na těstoviny z česneku, rajčat a sušených červených chilli papriček vařených v olivovém oleji. Omáčka pochází z oblasti Lazio a zejména z města Řím. Omáčku stačí prohřát a smíchat s uvařenými těstovinami.
Paté z černých oliv s křupavou opečenou bagetkou si vychutnáte jako lehký předkrm, lehkou svačinu nebo paté namažte na krekry a máte jednoduchý snack na oslavu či setkání s přáteli. Skvělá alternativa ke klasické rajčatové bruschettě.
Tento lahodný produkt pochází z Kalábrie, regionu v jižní Itálii, který je známý svou kuchyní bohatou na autentické chutě. Bruschettone Alle Olive Verdi je vyrobená ze zelených oliv, která nabízí intenzivní a bohatou chuť. Olivy se připravují do roztíratelné pasty, která je ideální na chleba nebo k vytvoření chutných předkrmů.
Tradiční omáčka Puttanesca je vyrobená z rajčat, oliv, česneku, kaparů, ančoviček a feferonek. Pochází z oblasti Kampánie a Lazia. Tradičně se podávají jako Spaghetti alla Puttanesca. Kromě špaget se dají s omáčkou puttanesca připravovat i penne nebo jiné druhy těstovin. Omáčku stačí jen prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a dle chuti přidat parmezán.
Omáčka na těstoviny s pikantním salámem Nduja, což je tradiční lahodný měkký a roztíratelný kalábrijský salám vyrobený z prémiových kusů masa černých kalábrijských prasátek a kalábrijských červených chilli papriček, které dodávají charakteristickou ohnivou chuť. Omáčku stačí prohřát a smíchat s uvařenými těstovinami.
Sugo Basilico - jemně pikantní italská omáčka na těstoviny s bazalkou a chilli. Stačí jen prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a dle chuti přidat parmezán.
Sugo Cipolla Rossa je lahodná italská rajčatová omáčka s červenou cibulí Tropea z Kalábrie. Stačí prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a dle chuti přidat parmezán.
Toto ragú se vyznačuje použitím masa z plemene skotu Podolica di Calabria, pocházejícího z Kalábrie, jehož přírodní krmivo dodává masu autentickou, silnou chuť. V kombinaci s pečlivě vybranými rajčaty tvoří dokonalou kombinaci k těstovinám, nejlépe na lasagne.
Pečlivě vybraná drcená rajčata s mušlemi dušenými v bílém víně Ciro DOC tvoří dokonalou omáčku na těstoviny. Tradiční receptura a pečlivý výběr surovin zajistí tu nejlepší chuť na Vašem stole, kdykoliv si vzpomenete.
Nduja je tradiční lahodný měkký a roztíratelný kalábrijský salám vyrobený z prémiových kusů masa černých kalábrijských prasátek a kalábrijských červených chilli papriček, které dodávají charakteristickou ohnivou chuť. Maso a papričky se společně nasekají, naplní do velkých střívek a udí, čímž vznikne měkká velká klobása, z níž se později podle potřeby...
Nduja je tradiční lahodný měkký a roztíratelný kalábrijský salám vyrobený z prémiových kusů masa černých kalábrijských prasátek a kalábrijských červených chilli papriček, které dodávají charakteristickou ohnivou chuť. Maso a papričky se společně nasekají, naplní do velkých střívek a udí, čímž vznikne měkká velká klobása, z níž se později podle potřeby...
Nduja je tradiční lahodný měkký a roztíratelný kalábrijský salám vyrobený z prémiových kusů masa černých kalábrijských prasátek a kalábrijských červených chilli papriček, které dodávají charakteristickou ohnivou chuť. Maso a papričky se společně nasekají, naplní do velkých střívek a udí, čímž vznikne měkká velká klobása, z níž se později podle potřeby...
Nduja je tradiční lahodný měkký a roztíratelný kalábrijský salám vyrobený z prémiových kusů masa černých kalábrijských prasátek a kalábrijských červených chilli papriček, které dodávají charakteristickou ohnivou chuť. Maso a papričky se společně nasekají, naplní do velkých střívek a udí, čímž vznikne měkká velká klobása, z níž se později podle potřeby...