Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Loupaná rajčata Mazza jsou masitá a konzistentní, vybrána jsou pouze nejzralejší rajčata, takže v plechovce nenajdete žádné žluté nebo zelené části. Dušená rajčata lze vařit při vysokých teplotách a po dlouhou dobu.Jsou perfektní pro typické italské omáčky, jako je amatriciana nebo boloňská omáčka, kde rajče musí být viditelné a dobře definované.
Dvojitý koncentrát je ideální pro dodání barvy, chuti a textury pokrmům. Je vhodný pro velmi dlouhé doby vaření, jako v případě masové omáčky, dušeného masa nebo pečeného masa, ale také se hodí pro krátké doby vaření, jako je příprava omáčky na těstoviny nebo dipu.
Vychutnejte si naprostou dokonalost rajčat z Kalábrie, která byla pečlivě vybrána a zpracována, aby vám přinesla nejčistší a nejintenzivnější chuť. Rajčata jsou loupaná a dušená do měkka. Tyto rajčata jsou ideálním základem pro jakoukoliv omáčku, polévku nebo ragú. Díky jejich bohaté a koncentrované chuti vytvoříte pokrmy, které budou oplývat hlubokou a...
Čerstvá zralá rajčata jsou sklizena ručně a tepelně upravena až ve sklenici. Jedná se o originální výrobek získaný šetrným zpracováním rajčat. Italský produkt pěstovaný v Kalábrii bez přidání konzervantů a barviv. Využití rajčat je velice všestranné, můžete je použít jako základ omáčky na těstoviny nebo jako sugo na pizzu. Také jsou skvělá na opečeném...
Rajčatový protlak „I prodotti del Casale“ vyrobený na farmě Arturo Pratticò, ležící na jónském pobřeží Kalábrie, vyrobený z čerstvých, zralých rajčat sklizených ručně. Jedná se o originální výrobek získaný šetrným zpracováním rajčat. Italský produkt pěstovaný v Kalábrii bez přidání konzervantů a barviv.
Sametová struktura a přirozeně sladká chuť rajského protlaku, vyrobeného podle italské kulinářské tradice. Zdravá a zralá rajčata dodávají tomuto produktu jasně červenou barvu a charakteristickou chuť. Ideální pro přípravu omáček a pokrmů jako jsou vejce, bílé maso a rybí pokrmy.
Sametová struktura a přirozeně sladká chuť rajského protlaku, vyrobeného podle italské kulinářské tradice. Zdravá a zralá rajčata dodávají tomuto produktu jasně červenou barvu a charakteristickou chuť. Ideální pro přípravu omáček a pokrmů jako jsou vejce, bílé maso a rybí pokrmy. Varianta s bazalkou s nezaměnitelnou chutí, kterou jí může dát pouze...
Jemná a chutná omáčka na bázi kalábrijských rajčat. Pečlivý výběr surovin pěstovaných a sklizených s ohledem na přírodu. Každá sklenice je kouskem Kalábrie, každé sousto je cestou do země bohaté na tradice a chutě.
Jemná a chutná omáčka na bázi kalábrijských rajčat, obohacená o nasekanou bazalku. Pečlivý výběr surovin pěstovaných a sklizených s ohledem na přírodu. Každá sklenice je kouskem Kalábrie, každé sousto je cestou do země bohaté na tradice a chutě.
Hustá, krémová a lehce pikantní omáčka určená pro milovníky výrazných a čistých chutí. Každá sklenice je kouskem Kalábrie, každé sousto je cestou do země bohaté na tradice a chutě.
Hustá, krémová omáčka určená pro milovníky výrazných a čistých chutí. Každá sklenice je kouskem Kalábrie, každé sousto je cestou do země bohaté na tradice a chutě.
Omáčka Arrabbiata, nebo italsky sugo all'arrabbiata, je pikantní omáčka na těstoviny z česneku, rajčat a sušených červených chilli papriček vařených v olivovém oleji. Omáčka pochází z oblasti Lazio a zejména z města Řím. Omáčku stačí prohřát a smíchat s uvařenými těstovinami.
Omáčka na těstoviny s pikantním salámem Nduja, což je tradiční lahodný měkký a roztíratelný kalábrijský salám vyrobený z prémiových kusů masa černých kalábrijských prasátek a kalábrijských červených chilli papriček, které dodávají charakteristickou ohnivou chuť. Omáčku stačí prohřát a smíchat s uvařenými těstovinami.
Pečlivě vybraná drcená rajčata s mušlemi dušenými v bílém víně Ciro DOC tvoří dokonalou omáčku na těstoviny. Tradiční receptura a pečlivý výběr surovin zajistí tu nejlepší chuť na Vašem stole, kdykoliv si vzpomenete.
Toto ragú se vyznačuje použitím masa z plemene skotu Podolica di Calabria, pocházejícího z Kalábrie, jehož přírodní krmivo dodává masu autentickou, silnou chuť. V kombinaci s pečlivě vybranými rajčaty tvoří dokonalou kombinaci k těstovinám, nejlépe na lasagne.
Nduja je tradiční lahodný měkký a roztíratelný kalábrijský salám vyrobený z prémiových kusů masa černých kalábrijských prasátek a kalábrijských červených chilli papriček, které dodávají charakteristickou ohnivou chuť. Maso a papričky se společně nasekají, naplní do velkých střívek a udí, čímž vznikne měkká velká klobása, z níž se později podle potřeby...
Nduja je tradiční lahodný měkký a roztíratelný kalábrijský salám vyrobený z prémiových kusů masa černých kalábrijských prasátek a kalábrijských červených chilli papriček, které dodávají charakteristickou ohnivou chuť. Maso a papričky se společně nasekají, naplní do velkých střívek a udí, čímž vznikne měkká velká klobása, z níž se později podle potřeby...
Nduja je tradiční lahodný měkký a roztíratelný kalábrijský salám vyrobený z prémiových kusů masa černých kalábrijských prasátek a kalábrijských červených chilli papriček, které dodávají charakteristickou ohnivou chuť. Maso a papričky se společně nasekají, naplní do velkých střívek a udí, čímž vznikne měkká velká klobása, z níž se později podle potřeby...
Sugo Basilico - jemně pikantní italská omáčka na těstoviny s bazalkou a chilli. Stačí jen prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a dle chuti přidat parmezán.
Sugo Cipolla Rossa je lahodná italská rajčatová omáčka s červenou cibulí Tropea z Kalábrie. Stačí prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a dle chuti přidat parmezán.
Tradiční omáčka Puttanesca je vyrobená z rajčat, oliv, česneku, kaparů, ančoviček a feferonek. Pochází z oblasti Kampánie a Lazia. Tradičně se podávají jako Spaghetti alla Puttanesca. Kromě špaget se dají s omáčkou puttanesca připravovat i penne nebo jiné druhy těstovin. Omáčku stačí jen prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a dle chuti přidat parmezán.
Typická italská pikantní omáčka vyrobená z kalábrijského chilli a míchané zeleniny. Ideální pro přípravu lahodných italských těstovin. Omáčka je pikantní, protože obsahuje chilli papričky z Kalábrie, typický produkt tohoto regionu. Omáčku stačí jen prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a dle chuti přidat parmezán.
Rajčatová omáčka na těstoviny s masovými kuličkami z masa plemene skotu Podolica di Calabria, pocházejícího z Kalábrie, jehož přírodní krmivo dodává masu autentickou, silnou chuť. Omáčku stačí dobře prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a dle chuti přidat parmezán.