Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Objevte pravou chuť Kalábrie s touto výraznou a pikantní pomazánkou Bomba Calabrese. Kombinace papriček, lilku, sušených rajčat a aromatických bylinek vytváří jedinečnou směs, která dodá vašim pokrmům neodolatelný říz. Autentická italská receptura. Perfektní k pečivu, těstovinám, grilovanému masu nebo sýrům. Pro milovníky pikantních chutí.
Tradiční omáčka Puttanesca je vyrobená z rajčat, oliv, česneku, kaparů, ančoviček a feferonek. Pochází z oblasti Kampánie a Lazia. Tradičně se podávají jako Spaghetti alla Puttanesca. Kromě špaget se dají s omáčkou puttanesca připravovat i penne nebo jiné druhy těstovin. Omáčku stačí jen prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a dle chuti přidat parmezán.
Sugo Basilico - jemně pikantní italská omáčka na těstoviny s bazalkou a chilli. Stačí jen prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a dle chuti přidat parmezán.
Bella di Cerignola jsou extrémně velké zelené olivy z oblasti Apulie v jihovýchodní Itálii. Bohatá dužina je pevná a šťavnatá, zatímco chuť je znatelně jemná a příjemná, protože velké olivy vytvářejí velkorysý zážitek z jídla. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Naložené ve slaném nálevu.
Plátěný pytlík, se kterým můžete vyrazit na nákup, balit do něj pečivo a nebo si zabalit pořádně velkou svačinu na cesty. Také jej můžete využít jako originální balení dárku. Místo klasické dárkové tašky darujete pytlík, který najde mnoho dalších využití.
Olivy pocházejí z ekologicky pěstovaných olivových hájů. Sklízejí se převážně ručně, zpracovávají se okamžitě a získaný olej se konzervuje, poté se stáčí do lahví. Má žlutou barvu s patrnými zelenými odlesky. Vůně je středně ovocná se svěžími tóny, připomínající čerstvě posekanou trávu. Chuť je harmonická a vyvážená, má příjemné hořké a kořenité tóny s...
Pečlivě vybraný, nejkvalitnější tuňák, zpracovaný výhradně ručně. Tradiční receptura a skvělý výběr surovin dává výrobku vyniknout svou chutí a vůní. Křehké rybí maso konzervované v olivovém oleji se skvěle hodí k vynikající svačině, jako doplněk do salátů, přísada do těstovin a dalších originálních receptů.
Tento olivový olej je vyráběn z prvotřídních oliv, pečlivě sklizených a lisovaných, aby se zachovaly všechny výživové hodnoty a jedinečná chuť. Ochucení hříbky učiní z vašeho jídla skutečný gurmánský zážitek. Hříbky jsou pečlivě vybrány a sušeny, aby se zachovala jejich sytá a intenzivní chuť. Když se spojí s měkkostí olivového oleje, výsledek je skutečně...
Olej je vyráběn z pečlivě vybraných oliv z italských olivových hájů, které jsou sklizeny ručně v čase nejvyšší zralosti, aby se zachovaly všechny hodnoty a chuť. Jemný rozmarýn, který je přidán do oleje, je pečlivě vybrán a přidán v okamžiku, kdy je jeho aroma nejsilnější. Jedinečná kombinace poskytuje gurmánský zážitek, který je intenzivní, ale nikdy...
Extra panenský BIO olivový olej je vyrobený z ručně sbíraných oliv, které jsou pečlivě vybrány z nejlepších italských olivových hájů. Chuť tohoto oleje je jedinečná a nezapomenutelná. Je plný svěžích not oliv a má jemný dotek hořkosti a pikantnosti, který dodává oleji jeho charakteristický profil. Je ideální pro vaření i pečení, ale také jako finální...
Základem je extra panenský olivový olej, pečlivě lisovaný z nejlepších oliv, do kterého je přidána špetka česneku a chilli, aby bylo dosaženo dokonalého vyvážení chuti. Česnek dodává oleji jemnou pikantnost a plnou aromatickou hloubku, zatímco chilli přináší to správné množství tepla a vzrušení. Je skvělý na saláty, těstoviny, grilování a samozřejmě, jako...
Olej zrozený z vášně k italské kuchyni a kvalitním ingrediencím. Olivový olej je výsledkem šetrného lisování ručně sklízených oliv. Pro přidání pikantní chuti a aromatu jsou do oleje ponořeny vysoce kvalitní italské chilli papričky. Výsledkem je harmonický mix, který v sobě spojuje jemný, voňavý olivový olej s ostrým a výrazným podtónem chilli.
Káva je pražena tradiční italskou metodou, která zaručuje její dokonalou chuť a aroma. Tato káva zaujme svou bohatou čokoládovou chutí s nádechem ořechů a karamelu. Její aroma je plné a silné, ale zároveň jemné a vyvážené. Při popíjení ucítíte její jemnou kyselost a hladkost, která na jazyku zanechá dlouhotrvající dojem. 100% Arabica
Carraro Caffé Don Carlos gusto classico je středně pražená směs s vyváženým profilem chuti, která je bohatá, plná a zároveň jemně kyselá. Z každého šálku cítíte nádherné aroma, které je kombinací čokolády, ořechů a ovocných tónů, což přináší komplexní ale přesto hladký dojem. Mletá káva 50% arabica a 50% robusta.
Intenzivní rubínová barva s výraznými granátovými odlesky. Bohatá komplexní vůně s éterickým kořením, třešněmi, ostružinami, rozmarýnem, tabákem a skořicí, s lehkými tóny vanilky. Na patře je suché a plné, má širokou strukturu a perzistentní, aromatický a dlouhý závěr. Skvěle doplní hovězí a jehněčí maso a také těstoviny.
Barva světle růžová. Vůně příjemně svěží, výrazná s náznaky růží a lesních plodů. Chuť suchá, šťavnatá, harmonická, ovocná s typickou lehkostí růžových vín. Hodí se k rybám, bílým masům a měkkým sýrům.
Světle slámově žlutá barva. Velmi svěží letní vůně s tóny bílé broskve, melounu, hrušky a jablek. Na chuti živé, ale jemné s mírnou hořkou dochutí a mineralitou. Perfektní společník k aperitivům a lehkým a rybím pokrmům.
Domácí míchané houby jsou skutečnou specialitou kalábrijské gastronomické tradice, připravené podle starodávné receptury. Rozmanitá chuť daná mícháním hub v jedné sklenici, tak aby povzbudily Váš apetit. Vhodné jako překrm a ke zvýraznění chuti.
Filet z lilku je typickou kalábrijskou pochutinou, vyrobenou podle starodávné tradiční receptury. Je výborný jako předkrm, hodí se také do omáček, k masu a také do sendvičů a na opečený chléb.
To nejlepší z kalábrijských polí v jedné sklenici. Už nemusíte váhat, jakou zeleninu na předkrm zvolíte, vyberte si směs - lilek, zelená rajčata, paprika, celer, sušená rajčata, červená cibule Tropea, artyčoky, zelené olivy, černé olivy a hříbky. Vše je naložené ve slunečnicovém oleji s vinným octem a dochucené fenyklovými semínky, oreganem, mátou,...
Mazza Fettuccine se připravují z poctivě zpracovaného plátu těsta, jsou drsné a porézní na povrchu, aby na nich přilnulo co nejvíce omáčky. Fettuccine lze vařit se škeblemi, mušlemi a zelenými olivami nebo kombinovat se zeleninou, vínem, brokolicí a čerstvým sýrem. Fettuccine je typ těstovin oblíbený v římské kuchyni. Jedná se o široké nudle, které jsou...
Křupavé artyčoky nakrájené na čtyři kusy, grilované a konzervované v oleji. Skvěle se hodí jako součást předkrmu, do salátu nebo k těstovinám, také je můžete zamíchat s rýží nebo polentou jako přílohu ke grilovanému masu.
Drcené zelené olivy s peckou. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. To nejlepší z Kalábrie ve sklenici. Olivy si můžete vychutnávat samostatně nebo je využít k přípravě jednohubek, těstovin i salátů. Fantazii se meze nekladou. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin, antioxidantů,...
Mortadella Bologna je tradiční italský měkký salám vyrobený z vepřového masa, kostek tuku zvaného lardelli a vybraného koření. Tato je dochucená pistáciemi. Chcete-li co nejlépe zvýraznit vůni a chuť mortadelly, nechte ji před podáváním několik minut odpočívat při pokojové teplotě. Podává se nejčastěji s bílým pečivem a nebo z ní připravte lahodný...