Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Kalábrijské chilli míchané se zeleninou, kombinace, která zaujme každého. Směs lze využít na dochucení pokrmů, zeleniny, salátů i masa. Možno využít za studena i tepelně upravit. Středně pálivé.
Extra panenský olivový olej Italico Fratoio di Riva je vyráběn v plném souladu s normami kvality, které charakterizují Agraria Riva del Garda. Má lehké ovocné aroma s lehkým bylinkovým nádechem. Chuť je harmonická, mírně nahořklá a kořeněná. Je ideální na polévkách, salátech, grilované zelenině a skvěle si ho vychutnáte jen s pečivem.
Intenzivní rubínově červená barva s fialovými odlesky, které podtrhují mladistvost a střední konzistenci vína. Po krátkém okysličení vyjádří ve vůni veškerou celistvost svého ovoce s lákavými tóny drobného červeného ovoce, zejména malin, poté éterickými a kořenitějšími tóny, které připomínají stárnutí ve dřevě. Na patře se objevuje svěžest a dobrá...
Intenzivní a jasně slámově žlutá barva. Jemné vůně hrušky a cedru v ombinaci s nádechem heřmánku s jemným kouřovým tónem. Vstupuje do patra fascinujícím a obklopujícím způsobem, který vyjadřuje dobrou strukturu a nádhernou rovnováhu všech složek v jemném propletení. Dobrá perzistence v dochuti.
Barva je hluboká a zářivě rubínově červená. Uvolňuje široké a intenzivní aroma s výraznými vůněmi drobného zralého červeného ovoce s nádechem čokolády, dubu a tabáku. Ve vůni se objevuje náznak švestky, borůvek a černého rybízu. Obalující a vyvážené na patře. Ideální jako aperitiv a také s předkrmy na bázi slaných uzenin a polozralých sýrů, k hovězímu a...
Barva je jasně slámově žlutá se zelenkavými odlesky. Ve vůni je intenzivní ovocné aroma po jablkách a ananasu s jemnými tóny citrusů a mírným kouřovým nádechem. V ústech se projeví svěžest a dobrá rovnováha. Ideální jako aperitiv, hodí se k mořským plodům a lahodným teplým i studeným předkrmům a také k vegetariánským pokrmům.
Barva je tmavě rubínově červená a vůně odhaluje ovocné aroma, ze kterého vystupují tóny dubu, červených bobulí, čokolády, lehce vanilky. Na patře je středně plné s vyváženými tříslovinami, velmi harmonické. Se svěží a jemnou chutí, vyvážené, s krátkým ovocným závěrem. Výborně se hodí k hovězímu a jehněčímu masu, těstovinám, jemným a středním vyzrálým...
Nejjemnější zelené olivy vonící létem jsou plněné znamenitými paprikami. Ideální nejen jako předkrm, ale lze je přidat i jako přílohu k masovým nebo rybím pokrmům. Nechte se unést jejich vznešenou chutí a dopřejte si malou chvilku potěšení.
K výrobě této chutné a plné omáčky jsou použity pouze ty nejkvalitnější přísady. Spojení piemontské klobásy a těch nejlepších hříbků, rajčat a olivového oleje je toto ideální k ochucení tradičních těstovin nebo polenty. Mimořádně chutná omáčka pro milovníky hub.
Nejjemnější a nejchutnější borůvky a lesní plody jsou pečlivě vybírány a kombinovány s vynikajícím vínem Barolo delle Langhe. Vznešená chuť čerstvě nasbíraných borůvek v kombinaci s vysoce kvalitním rybízem a ostružinami vytvářejí ideální symfonii chutí, kterou si můžete vychutnat samostatně, ale také k pečivu nebo jako přísadu do pečení.
Majonéza vynikající kvality s jedinečnou, vyváženou chutí a dokonalou homogenní, sametovou strukturou. Tato majonéza výborně obohatí Váš stůl. Její chuť se hodí k masu, zejména k hovězímu a to jak k hamburgerům, tak k pečeni. Tato omáčka je však také vynikající v kombinaci se zeleninou.
Tato pochoutka pochází ze starověkého receptu Piemonte. Postupem času se tento recept stal zásadním prvkem této kuchyně: babičky tuto omáčku ve svých kuchyních pečlivě připravovaly: petrželku drtily a přidávaly olivový olej, ančovičky a česnek. Výsledkem je omáčka, do které se přidá hořčice, která dodá výrobku větší krémovost a chuť. Omáčka je vynikající...
Paté vyrobené z mletého masa nejvyšší kvality a poté vařené jako klasické ragú, ale bez rajčat. Vynikající dochucení na těstoviny, k plnění vol-au-vent, ochucení polenty, na pečivo nebo se výborně hodí k restovaným houbám. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party
Hotová těstovinová omáčka s tradiční chutí připravovaná z vybraného masa, čerstvé zeleniny a aromatických bylinek, připravovaná velmi pomalým vařením. Zaječí ragú je rolnické jídlo typické pro střední Itálii. Omáčka je vynikající v kombinaci s polentou nebo těstovinami.
Balzamikový ocet z Modeny v kombinaci se sladkými a šťavnatými fíky spolu tvoří voňavý a zajímavý produkt, vynikající je se zrajícími sýry, bílým masem a ovocem, zejména s fíky, melounem a karamelizovaným ovocem.
Tento balzamikový ocet je vyroben z přírodního extraktu z bílého lanýže a ze šťávy bílých hroznů, které spolu zrají v dřevěných sudech. Jeho chuť je aromatická a trochu štiplavá. Lze použít místo kousků lanýžů nebo v kombinaci s nimi pro zesílení chuti. Vynikající na těstoviny a korýše. Obsah 100 ml + dávkovač.
Směs hub v olivovém oleji si můžete vychutnat jako předkrm či přílohu a díky zpracování si můžete užívat v průběhu celého roku. Houby se omyjí, pečlivě vyberou a ručně balí do skleněných nádob s olivovým olejem. Následuje proces pasterizace řízený teplotou v jádru produktu 75 ° C po dobu přibližně 30 minut. Následně se sklenice ochladí, označí, zabalí a...
Víno jasně rubínové barvy nabízí intenzivní vůni spojující aroma zralého červeného ovoce, kořeněných tónů, elegantních náznaků vanilky, kakaového másla, sladké čokolády a kávy s minerálními tóny. Má plnou, intenzivní, vyváženou a harmonickou chuť. Vhodné k archivování i k okamžité konzumaci.
Olivové sugo stačí pouze ohřát, smíchat s těstovinami a rychlá večeře je na světě během chvilky. Sugo lze použít i jako základ na pizzu. Všechny suroviny jsou pečlivě vybírány a zpracovány řemeslnou metodou v rodinné společnosti v srdci regionu Marche.
Kořeněné drcené olivy „Bella di Cerignola“ jsou obohacené o lahodné kombinace vysoce kvalitních ingrediencí jako je česnek, chilli paprička a středomořské aroma, a vytvářejí tak výbušnou směs chutí a vůní. Oliva „Bella di Cerignola“ je zvláštní kultivar pocházející z města Cerignola v Apulii. Známá jako největší oliva na světě, vyniká na patře svou...
Olivy „Peranzana“ jsou vynikajícím produktem z území Apulie a zejména z provincie Foggia. Díky své silné chuti jsou skutečným potěšením. Vynikající jako přísada na pizzu, do salátů nebo těstovin.
Olivy „Termite di Bitetto“ ztělesňují autenticitu apulského zemědělství. Jsou oblíbené pro svou jiskřivou chuť, díky které jsou jedinečné a rozpoznatelné mezi různými kultivary. Vynikající k apulskému vínu jako aperitiv, ale také k dobrému proseccu.
Nduja je tradiční lahodný měkký a roztíratelný kalábrijský salám vyrobený z prémiových kusů masa černých kalábrijských prasátek a kalábrijských červených chilli papriček, které dodávají charakteristickou ohnivou chuť. Maso a papričky se společně nasekají, naplní do velkých střívek a udí, čímž vznikne měkká velká klobása, z níž se později podle potřeby...
Nduja je tradiční lahodný měkký a roztíratelný kalábrijský salám vyrobený z prémiových kusů masa černých kalábrijských prasátek a kalábrijských červených chilli papriček, které dodávají charakteristickou ohnivou chuť. Maso a papričky se společně nasekají, naplní do velkých střívek a udí, čímž vznikne měkká velká klobása, z níž se později podle potřeby...