Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Nejjemnější a nejchutnější borůvky a lesní plody jsou pečlivě vybírány a kombinovány s vynikajícím vínem Barolo delle Langhe. Vznešená chuť čerstvě nasbíraných borůvek v kombinaci s vysoce kvalitním rybízem a ostružinami vytvářejí ideální symfonii chutí, kterou si můžete vychutnat samostatně, ale také k pečivu nebo jako přísadu do pečení.
Majonéza vynikající kvality s jedinečnou, vyváženou chutí a dokonalou homogenní, sametovou strukturou. Tato majonéza výborně obohatí Váš stůl. Její chuť se hodí k masu, zejména k hovězímu a to jak k hamburgerům, tak k pečeni. Tato omáčka je však také vynikající v kombinaci se zeleninou.
Tato pochoutka pochází ze starověkého receptu Piemonte. Postupem času se tento recept stal zásadním prvkem této kuchyně: babičky tuto omáčku ve svých kuchyních pečlivě připravovaly: petrželku drtily a přidávaly olivový olej, ančovičky a česnek. Výsledkem je omáčka, do které se přidá hořčice, která dodá výrobku větší krémovost a chuť. Omáčka je vynikající...
Paté vyrobené z mletého masa nejvyšší kvality a poté vařené jako klasické ragú, ale bez rajčat. Vynikající dochucení na těstoviny, k plnění vol-au-vent, ochucení polenty, na pečivo nebo se výborně hodí k restovaným houbám. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party
Hotová těstovinová omáčka s tradiční chutí připravovaná z vybraného masa, čerstvé zeleniny a aromatických bylinek, připravovaná velmi pomalým vařením. Zaječí ragú je rolnické jídlo typické pro střední Itálii. Omáčka je vynikající v kombinaci s polentou nebo těstovinami.
Balzamikový ocet z Modeny v kombinaci se sladkými a šťavnatými fíky spolu tvoří voňavý a zajímavý produkt, vynikající je se zrajícími sýry, bílým masem a ovocem, zejména s fíky, melounem a karamelizovaným ovocem.
Tento balzamikový ocet je vyroben z přírodního extraktu z bílého lanýže a ze šťávy bílých hroznů, které spolu zrají v dřevěných sudech. Jeho chuť je aromatická a trochu štiplavá. Lze použít místo kousků lanýžů nebo v kombinaci s nimi pro zesílení chuti. Vynikající na těstoviny a korýše. Obsah 100 ml + dávkovač.
Delikátní směs pěti druhů hub naložená v panenském olivovém oleji: kukmák, nameko, pečárka, hřib a liška – to vše ve vyvážené kombinaci s trochou soli, vinným octem a kořením. Jemné, voňavé a připravené ke konzumaci bez další úpravy. Tip na přípravu: Podávejte jako součást antipasti talíře, k sýrům nebo grilovanému masu. Skvělé i na topince nebo jako...
Víno jasně rubínové barvy nabízí intenzivní vůni spojující aroma zralého červeného ovoce, kořeněných tónů, elegantních náznaků vanilky, kakaového másla, sladké čokolády a kávy s minerálními tóny. Má plnou, intenzivní, vyváženou a harmonickou chuť. Vhodné k archivování i k okamžité konzumaci.
Olivové sugo stačí pouze ohřát, smíchat s těstovinami a rychlá večeře je na světě během chvilky. Sugo lze použít i jako základ na pizzu. Všechny suroviny jsou pečlivě vybírány a zpracovány řemeslnou metodou v rodinné společnosti v srdci regionu Marche.
Název "Curcuma" odkazuje na kurkumu, koření známé svou teplou barvou a jemnou vůní, což symbolizuje charakter tohoto vína. Vyznačuje se květinovým aroma a na patře nabízí vyváženou a jemnou chuť s lehce aromatickými tóny. Curcuma je ideální volbou pro milovníky elegantních a osvěžujících šumivých vín, která odrážejí jedinečnost oblasti Conegliano...
Prvotřídní mořská sůl, která se získává přirozeným procesem odpařování mořské vody. Díky svému vysokému obsahu přírodních minerálů a jemné struktuře je ideální pro každodenní použití v kuchyni. Tato sůl je vhodná jak pro dochucení pokrmů při vaření, tak pro finální úpravu jídel, kterým dodá autentickou chuť.
Kořeněné drcené olivy „Bella di Cerignola“ jsou obohacené o lahodné kombinace vysoce kvalitních ingrediencí jako je česnek, chilli paprička a středomořské aroma, a vytvářejí tak výbušnou směs chutí a vůní. Oliva „Bella di Cerignola“ je zvláštní kultivar pocházející z města Cerignola v Apulii. Známá jako největší oliva na světě, vyniká na patře svou...
Olivy „Peranzana“ jsou vynikajícím produktem z území Apulie a zejména z provincie Foggia. Díky své silné chuti jsou skutečným potěšením. Vynikající jako přísada na pizzu, do salátů nebo těstovin. Ve slaném nálevu.
Olivy „Termite di Bitetto“ ztělesňují autenticitu apulského zemědělství. Jsou oblíbené pro svou jiskřivou chuť, díky které jsou jedinečné a rozpoznatelné mezi různými kultivary. Vynikající k apulskému vínu jako aperitiv, ale také k dobrému proseccu. Ve slaném nálevu.
Směs chilli a zeleniny v olivovém oleji. Bomba Calabrese je výrazné dochucovadlo s intenzivní chutí. Využití je pestré, můžete ji využít na těstoviny, maso a také jako základ omáčky nebo na zpestření jednohubek. Jedinečná chuť Kalábrie ve sklenici.
Vyrábí ze sušených rajčat z Kalábrie. Rajčata se suší na slunci a rozmixují na koncentrovanou konzistenci. Poté se smíchají s dalšími ingrediencemi a vytvoří lahodnou omáčku, kterou lze namazat na toast nebo použít jako koření. Je také ideální pro dochucení předkrmů, sendvičů, focaccie nebo těstovin. Jejich intenzivní chuť a jemná textura je činí...
Nduja je tradiční lahodný měkký a roztíratelný kalábrijský salám vyrobený z prémiových kusů masa černých kalábrijských prasátek a kalábrijských červených chilli papriček, které dodávají charakteristickou ohnivou chuť. Maso a papričky se společně nasekají, naplní do velkých střívek a udí, čímž vznikne měkká velká klobása, z níž se později podle potřeby...
Nduja je tradiční lahodný měkký a roztíratelný kalábrijský salám vyrobený z prémiových kusů masa černých kalábrijských prasátek a kalábrijských červených chilli papriček, které dodávají charakteristickou ohnivou chuť. Maso a papričky se společně nasekají, naplní do velkých střívek a udí, čímž vznikne měkká velká klobása, z níž se později podle potřeby...
Objevte pravou chuť Kalábrie s touto výraznou a pikantní pomazánkou Bomba Calabrese. Kombinace papriček, lilku, sušených rajčat a aromatických bylinek vytváří jedinečnou směs, která dodá vašim pokrmům neodolatelný říz. Autentická italská receptura. Perfektní k pečivu, těstovinám, grilovanému masu nebo sýrům. Pro milovníky pikantních chutí.
Jemná a chutná omáčka na bázi kalábrijských rajčat, obohacená o nasekanou bazalku. Pečlivý výběr surovin pěstovaných a sklizených s ohledem na přírodu. Každá sklenice je kouskem Kalábrie, každé sousto je cestou do země bohaté na tradice a chutě.
Tradiční omáčka Puttanesca je vyrobená z rajčat, oliv, česneku, kaparů, ančoviček a feferonek. Pochází z oblasti Kampánie a Lazia. Tradičně se podávají jako Spaghetti alla Puttanesca. Kromě špaget se dají s omáčkou puttanesca připravovat i penne nebo jiné druhy těstovin. Omáčku stačí jen prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a dle chuti přidat parmezán.
Sugo Basilico - jemně pikantní italská omáčka na těstoviny s bazalkou a chilli. Stačí jen prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a dle chuti přidat parmezán.
Bella di Cerignola jsou extrémně velké zelené olivy z oblasti Apulie v jihovýchodní Itálii. Bohatá dužina je pevná a šťavnatá, zatímco chuť je znatelně jemná a příjemná, protože velké olivy vytvářejí velkorysý zážitek z jídla. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Naložené ve slaném nálevu.