Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Rubínově červená barva s granátovými odstíny. Jeho vůně má příjemnou koncentraci tónů, které sahají od zralého ovoce po koření, s nádechem vanilky, které vytvářejí vysoce perzistentní a elegantní buket. Sametové, plné a harmonické. Nejlépe se hodí k pečenému masu a zvěřině.
Světle rubínově červená barva. Intenzivní vůně zralého červeného ovoce, třešní, borůvek, vanilky a bylinek. Sametové, kulaté a vyvážené. Červená masa, pečená masa a zralé sýry.
Barva jasná, jiskřivá růžová. Vůně je příjemně svěží, výrazná, zjemněná lehkým náznakem růží a divokého ovoce. Chuť má silnou, suchou, je živá, ale harmonická a příjemně ovocná, s charakteristickou lehkostí. Hodí se k rybám, bílým masům a měkkým sýrům.
Světlá a živá zlatá barva, bujná, bílá a trvalá pěnu s jemným a souvislým perlením. Intenzivní a charakteristická vůně a sladká, živá a správně perzistentní chuť s tóny černého bezu a jasmínu. Klasický dezertní sekt.
Barva jemně růžová s měděnými odlesky. Ve vůni najdete jemné tóny lesních jahod, třešní spolu s intenzivními květinovými tóny. Chuť je pikantní, svěží a sametová. Vynikající jako aperitiv a k pokrmům z ryb a měkkýšů.
Slámově žlutá barva s jemnými nazelenalými odlesky. Vůně je příjemná a jemná, s náznaky připomínajícími bílé květy, zelené jablko, broskev a mandle. Chuť je středně plná, ovocná, s dobrou délkou. Hodí se k pokrmům z ryb a zvláště ke korýšům.
Vychutnejte si naprostou dokonalost rajčat z Kalábrie, která byla pečlivě vybrána a zpracována, aby vám přinesla nejčistší a nejintenzivnější chuť. Rajčata jsou loupaná a dušená do měkka. Tyto rajčata jsou ideálním základem pro jakoukoliv omáčku, polévku nebo ragú. Díky jejich bohaté a koncentrované chuti vytvoříte pokrmy, které budou oplývat hlubokou a...
Ty nejhezčí artyčoky jsou pečlivě vybrány, dochuceny směsí bylinek a naložené v oleji. Tak aby si zachovaly nejlepší chuť a byly vám k dispozici po celý rok. Artyčoky se výborně hodí na předkrmový talíř, také je lze použít jako základ do omáček, přidat do svěžích letních salátů a také se velmi dobře hodí do sendvičů, obložených chlebů nebo na topinku jako...
Tradiční italský suchý salám vyrobený z jemně mletého vepřového masa s kousky špeku, který jak už název napovídá pochází z okolí Milána. Salám je velmi jemný, s nádechem směsi koření. Připravte si lahodný sendvič, bagetu a nebo jej přidejte na předkrmový talíř.
Drcené zelené olivy s peckou. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. To nejlepší z Kalábrie ve sklenici. Olivy si můžete vychutnávat samostatně nebo je využít k přípravě jednohubek, těstovin i salátů. Fantazii se meze nekladou. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin, antioxidantů,...
Kalábrijské chilli míchané se zeleninou, kombinace, která zaujme každého. Směs lze využít na dochucení pokrmů, zeleniny, salátů i masa. Možno využít za studena i tepelně upravit. Středně pálivé.
Extra panenský olivový olej Italico Fratoio di Riva je vyráběn v plném souladu s normami kvality, které charakterizují Agraria Riva del Garda. Má lehké ovocné aroma s lehkým bylinkovým nádechem. Chuť je harmonická, mírně nahořklá a kořeněná. Je ideální na polévkách, salátech, grilované zelenině a skvěle si ho vychutnáte jen s pečivem.
Intenzivní rubínově červená barva s fialovými odlesky, které podtrhují mladistvost a střední konzistenci vína. Po krátkém okysličení vyjádří ve vůni veškerou celistvost svého ovoce s lákavými tóny drobného červeného ovoce, zejména malin, poté éterickými a kořenitějšími tóny, které připomínají stárnutí ve dřevě. Na patře se objevuje svěžest a dobrá...
Intenzivní a jasně slámově žlutá barva. Jemné vůně hrušky a cedru v ombinaci s nádechem heřmánku s jemným kouřovým tónem. Vstupuje do patra fascinujícím a obklopujícím způsobem, který vyjadřuje dobrou strukturu a nádhernou rovnováhu všech složek v jemném propletení. Dobrá perzistence v dochuti.
Barva je hluboká a zářivě rubínově červená. Uvolňuje široké a intenzivní aroma s výraznými vůněmi drobného zralého červeného ovoce s nádechem čokolády, dubu a tabáku. Ve vůni se objevuje náznak švestky, borůvek a černého rybízu. Obalující a vyvážené na patře. Ideální jako aperitiv a také s předkrmy na bázi slaných uzenin a polozralých sýrů, k hovězímu a...
K výrobě této chutné a plné omáčky jsou použity pouze ty nejkvalitnější přísady. Spojení piemontské klobásy a těch nejlepších hříbků, rajčat a olivového oleje je toto ideální k ochucení tradičních těstovin nebo polenty. Mimořádně chutná omáčka pro milovníky hub.
Nejjemnější a nejchutnější borůvky a lesní plody jsou pečlivě vybírány a kombinovány s vynikajícím vínem Barolo delle Langhe. Vznešená chuť čerstvě nasbíraných borůvek v kombinaci s vysoce kvalitním rybízem a ostružinami vytvářejí ideální symfonii chutí, kterou si můžete vychutnat samostatně, ale také k pečivu nebo jako přísadu do pečení.
Majonéza vynikající kvality s jedinečnou, vyváženou chutí a dokonalou homogenní, sametovou strukturou. Tato majonéza výborně obohatí Váš stůl. Její chuť se hodí k masu, zejména k hovězímu a to jak k hamburgerům, tak k pečeni. Tato omáčka je však také vynikající v kombinaci se zeleninou.
Tato pochoutka pochází ze starověkého receptu Piemonte. Postupem času se tento recept stal zásadním prvkem této kuchyně: babičky tuto omáčku ve svých kuchyních pečlivě připravovaly: petrželku drtily a přidávaly olivový olej, ančovičky a česnek. Výsledkem je omáčka, do které se přidá hořčice, která dodá výrobku větší krémovost a chuť. Omáčka je vynikající...
Paté vyrobené z mletého masa nejvyšší kvality a poté vařené jako klasické ragú, ale bez rajčat. Vynikající dochucení na těstoviny, k plnění vol-au-vent, ochucení polenty, na pečivo nebo se výborně hodí k restovaným houbám. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party
Balzamikový ocet z Modeny v kombinaci se sladkými a šťavnatými fíky spolu tvoří voňavý a zajímavý produkt, vynikající je se zrajícími sýry, bílým masem a ovocem, zejména s fíky, melounem a karamelizovaným ovocem.
Tento balzamikový ocet je vyroben z přírodního extraktu z bílého lanýže a ze šťávy bílých hroznů, které spolu zrají v dřevěných sudech. Jeho chuť je aromatická a trochu štiplavá. Lze použít místo kousků lanýžů nebo v kombinaci s nimi pro zesílení chuti. Vynikající na těstoviny a korýše. Obsah 100 ml + dávkovač.
Delikátní směs pěti druhů hub naložená v panenském olivovém oleji: kukmák, nameko, pečárka, hřib a liška – to vše ve vyvážené kombinaci s trochou soli, vinným octem a kořením. Jemné, voňavé a připravené ke konzumaci bez další úpravy. Tip na přípravu: Podávejte jako součást antipasti talíře, k sýrům nebo grilovanému masu. Skvělé i na topince nebo jako...
Víno jasně rubínové barvy nabízí intenzivní vůni spojující aroma zralého červeného ovoce, kořeněných tónů, elegantních náznaků vanilky, kakaového másla, sladké čokolády a kávy s minerálními tóny. Má plnou, intenzivní, vyváženou a harmonickou chuť. Vhodné k archivování i k okamžité konzumaci.