Káva mletá Espresso Casa 2x250g

CAR052

Směs jemných káv Arabica a Robusta se silnou a plnou chutí, speciálně pro domácí kávovary. Skvělá káva jako v kavárně.

Důkladně vybraná kávová zrna, jednotlivě pražená velmi pomalým procesem s ohledem na organoleptické vlastnosti a degustační testy s ochutnávkou znalců. V Caffè Cartapani je snaha o dokonalost na denním pořádku. Tak vzniká produkt s intenzivní vůní a sametovou, vyváženou chutí.

376 Kč

Složení: 100% káva.

Nutriční hodnoty na 100g: Energie 398 kcal / 1 668 kJ, Bílkoviny 15 g, Sacharidy 29 g, Tuky 15 g, Vláknina 20 g.

Balení 2x250g.

Minimální trvanlivost: viz obal.

Caffé CARTAPANI - kvalita od roku 1951.

Domenico a Mario Cartapani se v minulém století rozhodli zahájit vlastní podnikání pod názvem „Costarica Caffè dei F.lli Cartapani“, přičemž název středoamerické země po více než roce vynechali a zachovali pouze příjmení. Historie Caffè Cartapani je od samého začátku volbou inspirovanou výběrem, hledáním toho nejlepšího a touhou odlišit se ve špičkové kvalitě.

Stejně jako před mnoha lety, tak i dnes, je kávové zrno zpracováváno odborně, vědecky a senzoricky, což zvyšuje kvalitu espressa Cartapani. Vybraná kávová zrna zakoupená přímo v zemích, kde se pěstují, se stala mezi řemeslnou tradicí a inovacemi jednou z nejoceňovanějších italských specialit na trhu s kávou. Od roku 1951 je každý druh kávového zrna pražen individuálně, aby se zlepšily jeho vlastnosti. Každé zrnko je hodnoceno rodinnou moudrostí, která v průběhu času zaručuje jedinou kvalitu, kterou Cartapani zná: vynikající.

Od roku 1951 Caffè Cartapani věnuje veškerou svou energii spokojenosti svých zákazníků a hledání „kvality“ tak není jen firemní orientací, je to něco, co má etické kořeny, což je hodnota, která bude i nadále vodítkem. Rozdíl mezi espressem Caffè Cartapani a jakýmkoliv jiným espressem je ten správný „kávový zážitek“. Intenzivní, harmonický, sametový.

VýrobceCaffé Cartapani
Země původuItálie
Balení2x250g

Související produkty