Tuňák přírodní s červenou cibulkou z Tropea 200g

Tuňák přírodní s červenou cibulkou z Tropea 200 g Zvětšit

LOM13793

Filety z tuňáka s cibulí Tropea vyrobené z nejkvalitnějšího tuňáka, zabalené ručně do sklenic. Výjimečná je přítomnost červené cibule Tropea, která dává filetům z tuňáka velmi příjemnou sladkost. Ideální jako kompletní a chutný druhý chod, ale zároveň to může být vynikající součást pro první chod, těstoviny nebo rýži. Když nemáte mnoho času na vaření, máte na dosah ruky kvalitní a chutné řešení.

193 Kč

TIP: Recept na orecchiette s tapenádou z černých oliv a tuňáka

Složení: Žlutoploutvý tuňák (Thunnus Albacares) 47%, červená cibule 36%, olivový olej 14%, mořská sůl.

Alergeny: ryby.

Nutriční hodnoty na 100g: Energetická hodnota 772kJ / 185 kcal, Tuky: 10 g z toho nasycené mastné kyseliny: 2,4 g, Sacharidy: 0,7 g z toho cukry: 0 g, Bílkoviny: 22 g , Sůl: 0,6 g.

Datum spotřeby: viz obal.

VýrobceLombardo
Země původuItálie
Balení200g

Související produkty

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Borettane cibulky grilované a naložené v olivovém oleji se skvěle hodí jako doplněk ke grilovaným masům, ale můžete si je vychutnat i samotné nebo jako součást předkrmu.  Je malá, ale přesto má opravdu intenzivní, silnou a zároveň velmi sladkou chuť. La Cipollina Borettana odvozuje svůj název od Boretta, města v provincii Reggio Emilia, kde je její...

214 Kč
Skladem

Pečlivě vybrané červené a žluté papriky se omyjí, nakrájí a grilují tak, aby si zachovaly křupavost. Zabalí se do skleněné nádoby s olivovým olejem a následuje pasterizace. Poté se sklenice ochladí, označí a produkt je připraven ke skladování a distribuci. Vynikající jako předkrm nebo jako příloha k masu, ale také do salátu i omáček.

214 Kč
Skladem

Směs zeleniny v olivovém oleji. Výborný předkrm nebo můžete nakládanou zeleninou doplnit hlavní chod. Zelenina se omyje, pečlivě vybere a ručně balí do skleněných nádob s olivovým olejem. Následuje proces pasterizace řízený teplotou v jádru produktu 75 ° C po dobu přibližně 30 minut. Následně se sklenice ochladí, označí, zabalí a připraví ke skladování.

342 Kč
Skladem

Stroužky česneku naložené v kvalitním olivovém oleji mohou posloužit jako přerkrm či příloha.

162 Kč
Skladem

Grilovaný lilek v olivovém oleji s jemnou a jedinečnou chutí si vychutnáte jako speciální středomořský předkrm či jako lehkou přílohu k masu. Pečlivě vybrané lilky se omyjí, nakrájí a grilují tak, aby si zachovaly křupavost. Zabalí se do skleněné nádoby s olivovým olejem a následuje pasterizace. Poté se sklenice ochladí, označí a produkt je připraven ke...

233 Kč
Skladem

Srdíčka artyčoku naložená v olivovém oleji se výborně hodí jako předkrm, také je lze použít jako přílohu k hlavnímu chodu. Artyčoky se důkladně omyjí, pečlivě vyberou a ručně balí do skleněných nádob s olivovým olejem. Následuje proces pasterizace řízený teplotou v jádru produktu 75 ° C po dobu přibližně 30 minut. Následně se sklenice ochladí, označí,...

535 Kč
Skladem

Lišky naložené v olivovém oleji si můžete vychutnat jako předkrm či přílohu. Liška je ceněná, chuťově výtečná, se specifickým aroma. První záznamy o konzumaci pocházejí ze 16. století. Je významným artiklem v celosvětovém měřítku, ročně se jí prodá asi 150–200 tisíc tun. Tato produkce pochází výhradně ze sběru ve volné přírodě. Pokusy o umělé pěstování...

391 Kč
Skladem

Směs hub v olivovém oleji si můžete vychutnat jako předkrm či přílohu a díky zpracování si můžete užívat v průběhu celého roku.  Houby se omyjí, pečlivě vyberou a ručně balí do skleněných nádob s olivovým olejem. Následuje proces pasterizace řízený teplotou v jádru produktu 75 ° C po dobu přibližně 30 minut. Následně se sklenice ochladí, označí, zabalí a...

252 Kč
Skladem