Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
RISO00146
Tato směs na rizoto je vyrobena z nejlepších italských surovin, zcela bez přísad, obohacena je pouze zeleninou, aromatickými bylinkami a voňavými hřiby. Cílem bylo vyrobit kvalitní produkt s rychlou přípravou, který můžete mít vždy po ruce a jsou zde zachovány chutě a jednoduchost. Rýže je vynikajícím zdrojem energie, bílkovin, vitamínů i minerálů.
Momentálně máme prázdný regál – napište nám a dáme vám vědět, až dorazí čerstvá várka.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Složení: 97% rýže Carnaroli, 2,6% hřib smrkový, mrkev, pažitka, petržel, česnek.
Návod na přípravu: Nasypejte obsah sáčku do širokého, nízkého hrnce. Nalijte horkou vodu či vývar (1 litr), přidejte extra panenský olivový olej (5 lžiček). Občas zamíchejte a podle potřeby přidejte horkou vodu a sůl. Na závěr můžete vmíchat máslo a strouhaný parmazán.
Doba vaření: 16-18 min.
Přirozeně bez lepku.
Vyrobeno v Itálii.
| Výrobce | Casale Paradiso |
| Země původu | Itálie |
| Balení | 300g |
Dlouhozrnná superjemná rýže. Ideální pro krémová rizota a timballo, protože je odolná proti převaření. Timballo je italský zapečený pokrm sestávající z těstovin, rýže nebo brambor s jednou nebo více dalšími ingrediencemi (sýr, maso, ryby, zelenina nebo ovoce).
Vynikající rizoto s černým lanýžem je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat...
Vynikající rizoto s hříbky je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat nastrouhaný...
Vynikající rizoto alla Boscaiola je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Výraz „ alla boscaiola “ se používá k označení různých druhů jídla podávaná s omáčkou nebo ragú na bázi hub. Existuje několik místních variant, které kromě hub zahrnují přidání různých ingrediencí, jako je vepřové maso a v různých kombinacích hrášek, černé olivy, cherry rajčata...
Vynikající rizoto se čtyřmi druhy sýrů je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat...
Vynikající rizoto se sýrem a pepřem je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat...
Vynikající rizoto se sépiovým barvivem je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat...
Vynikající rizoto se špenátem je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat nastrouhaný...
Vynikající rizoto se zeleninou je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat nastrouhaný...
Vynikající rizoto s chilli je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat nastrouhaný...
Vynikající rizoto s dýní je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat nastrouhaný parmazán...
Víno bledě slámově žluté barvy s výjimečnou...
252 Kč
Spaghetti alla puttanesca je italské...
70 Kč
Pasta alla Florentina je autentický italský...
70 Kč
Extrémně velké zelené stolní olivy z oblasti...
267 Kč
Těstoviny s černým lanýžem. Fettuccine (v...
194 Kč
Spaghetti alla chitarra, také známé jako...
109 Kč
Extrémně velké zelené stolní olivy z oblasti...
158 Kč
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto,...
138 Kč
Malé, nasládlé cibulky Borettane grilované do...
289 Kč
Jemné lišky naložené v panenském olivovém oleji...
455 Kč