Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
RISO00146
Tato směs na rizoto je vyrobena z nejlepších italských surovin, zcela bez přísad, obohacena je pouze zeleninou, aromatickými bylinkami a voňavými hřiby. Cílem bylo vyrobit kvalitní produkt s rychlou přípravou, který můžete mít vždy po ruce a jsou zde zachovány chutě a jednoduchost. Rýže je vynikajícím zdrojem energie, bílkovin, vitamínů i minerálů.
Momentálně máme prázdný regál – napište nám a dáme vám vědět, až dorazí čerstvá várka.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Složení: 97% rýže Carnaroli, 2,6% hřib smrkový, mrkev, pažitka, petržel, česnek.
Návod na přípravu: Nasypejte obsah sáčku do širokého, nízkého hrnce. Nalijte horkou vodu či vývar (1 litr), přidejte extra panenský olivový olej (5 lžiček). Občas zamíchejte a podle potřeby přidejte horkou vodu a sůl. Na závěr můžete vmíchat máslo a strouhaný parmazán.
Doba vaření: 16-18 min.
Přirozeně bez lepku.
Vyrobeno v Itálii.
Výrobce | Casale Paradiso |
Země původu | Itálie |
Balení | 300g |
Dlouhozrnná superjemná rýže. Ideální pro krémová rizota a timballo, protože je odolná proti převaření. Timballo je italský zapečený pokrm sestávající z těstovin, rýže nebo brambor s jednou nebo více dalšími ingrediencemi (sýr, maso, ryby, zelenina nebo ovoce).
Vynikající rizoto s černým lanýžem je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat...
Vynikající rizoto s hříbky je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat nastrouhaný...
Vynikající rizoto alla Boscaiola je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Výraz „ alla boscaiola “ se používá k označení různých druhů jídla podávaná s omáčkou nebo ragú na bázi hub. Existuje několik místních variant, které kromě hub zahrnují přidání různých ingrediencí, jako je vepřové maso a v různých kombinacích hrášek, černé olivy, cherry rajčata...
Vynikající rizoto se čtyřmi druhy sýrů je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat...
Vynikající rizoto se sýrem a pepřem je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat...
Vynikající rizoto se sépiovým barvivem je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat...
Vynikající rizoto se špenátem je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat nastrouhaný...
Vynikající rizoto se zeleninou je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat nastrouhaný...
Vynikající rizoto s chilli je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat nastrouhaný...
Vynikající rizoto s dýní je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat nastrouhaný parmazán...
Mortadella Bologna je tradiční italský měkký...
553 Kč
Bazalkové sugo stačí pouze ohřát, smíchat s...
170 Kč
Silné a elegantní víno s květinovým a...
462 Kč
Tradiční italský suchý salám vyrobený z jemně...
734 Kč
Spaghetti alla puttanesca je italské...
70 Kč
Aromatické tóny čokolády, karamelu, šlehačky a...
265 Kč
Tato směs na rizoto je vyrobena z nejlepších...
Extrémně velké zelené stolní olivy z oblasti...
267 Kč
Směs nejlepších zrn kávy typu Arabica z Jižní a...
229 Kč
Houbové sugo stačí pouze ohřát, smíchat s...
170 Kč