Rizoto alla Boscaiola v tubě 220g

Rizoto alla Boscaiola v tubě 220g Zvětšit

CORRISO.005

Vynikající rizoto alla Boscaiola je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Výraz „ alla boscaiola “ se používá k označení různých druhů jídla podávaná s omáčkou nebo ragú na bázi hub. Existuje několik místních variant, které kromě hub zahrnují přidání různých ingrediencí, jako je vepřové maso a v různých kombinacích hrášek, černé olivy, cherry rajčata nebo alternativně smetana.

Tento produkt již není na skladě

136 Kč

Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat nastrouhaný parmazán a nechte minutu odležet.

Výživové údaje na 100g: Energie 1437kJ/343.443kcal, Tuky 1.3g - z toho nasycené 0.3g, Sacharidy 73g - z toho cukry 5.6g, Bílkoviny 8.3g, Sůl 2.54g.

Složení: Římská rýže (původ Itálie), cibule, sůl, česnek, rajčata, sušené hříbky min. 3% (Boletus edulis, Boletus pinopilus, Boletus aereus, Boletus reticulatus), olivy, černý pepř.

Může obsahovat stopy: obilovin, ryb, měkkýšů, arašídů, sóji, mléka, ořechů, celeru, hořčice, sezamu, siřičitanů, lupiny a vajec.

Související produkty