Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
RISO00146
Tato směs na rizoto je vyrobena z nejlepších italských surovin, zcela bez přísad, obohacena je pouze zeleninou, aromatickými bylinkami a voňavými hřiby. Cílem bylo vyrobit kvalitní produkt s rychlou přípravou, který můžete mít vždy po ruce a jsou zde zachovány chutě a jednoduchost. Rýže je vynikajícím zdrojem energie, bílkovin, vitamínů i minerálů.
Tento produkt již není na skladě
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Složení: 97% rýže Carnaroli, 2,6% hřib smrkový, mrkev, pažitka, petržel, česnek.
Návod na přípravu: Nasypejte obsah sáčku do širokého, nízkého hrnce. Nalijte horkou vodu či vývar (1 litr), přidejte extra panenský olivový olej (5 lžiček). Občas zamíchejte a podle potřeby přidejte horkou vodu a sůl. Na závěr můžete vmíchat máslo a strouhaný parmazán.
Doba vaření: 16-18 min.
Přirozeně bez lepku.
Vyrobeno v Itálii.
Výrobce | Casale Paradiso |
Země původu | Itálie |
Balení | 300g |
Bílé fazole Cannellini jsou úžasně výživné. Jsou bez tuku a vynikajícím zdrojem vlákniny, folátů, železa a hořčíku. Oblíbíte si je pro jejich jemnou krémovou konzistenci a výraznou chuť. Fazole je vhodné před jejich přípravou delší dobu namáčet. V kuchyni mají pestré využití: polévky, součást salátů, pomazánky, ale i jako hlavní chod.
Polenta se nejdříve používala na severu Itálie a nyní je známá v různých částech světa. V Itálii byla populární jako levné rolnické jídlo se snadnou přípravou, které je syté a zdravé. Je velmi univerzální, může se připravovat na mnoho způsobů, jako příloha, na zapékání, ale i na sladko. Když ji necháte vychladnout, ztuhne a lze ji opékat po malých...
Polenta je kaše z kukuřičné krupice. Varianta s houbami. Polenta se nejdříve používala na severu Itálie a nyní je známá v různých částech světa. V Itálii byla populární jako levné rolnické jídlo se snadnou přípravou, které je syté a zdravé. Je velmi univerzální, může se připravovat na mnoho způsobů, jako příloha, na zapékání nebo jako samostatné jídlo.
Fazole borlotti je odrůda fazole obecné, pochází z Itálie a hojně se ve středomořské kuchyni využívá. Fazole je středně velká až velká. Je oříškově zbarvená a pruhovaná červenou, purpurovou nebo černou barvou. Výborně se hodí do salátů, které svým vzhledem ozvláštní, skvělé jsou také k přípravě pomazánek, masových ragů i do sytých polévek jako je minestrone.
Čočka Eston je světle zelená, mírně skvrnitá luštěnina s menšími zrnky, která je známá svou snadnou přípravou, zemitou chutí a vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem tuku. Po uvaření ztratí tvar a proto je vynikající volbou pro zahušťování polévky.
Čočka je nejen skvělým zdrojem bílkovin, také má přirozeně nízký obsah tuku, vysoký obsah vlákniny, sacharidů a dalších základních živin, jako je například draslík. Lidé čočku pěstují více než 8500 let. Podle historiků byla pěstována už v roce 6500 před naším letopočtem. Ideální do polévky nebo do salátu.
Tato směs na rizoto je vyrobena z nejlepších italských surovin, zcela bez přísad, obohacena je pouze sušenou zeleninou a aromatickými bylinkami. Cílem bylo vyrobit kvalitní produkt s rychlou přípravou, který můžete mít vždy po ruce a jsou zde zachovány chutě a jednoduchost. Rýže je vynikajícím zdrojem energie, bílkovin, vitamínů i minerálů.
Klasická krátká italská neloupaná rýže odrůdy Ribe, která se ideálně hodí na přípravu klasického italského rizota, prvotřídní kvality a jedinečné, jemně krémové chuti. Nutričně je velmi bohatá, ideální i do rýžových salátů nebo zeleninových a luštěninových polévek. Vynikající druh, vhodný do každé zdravé kuchyně.
Typ Japonica, skupina „long A“. Carnaroli je nejprestižnější odrůdou italské rýže, která se používá po celé Itálii. Velké zrno s vysokým procentem amylózy, které zajišťuje nízkou lepivost a vynikající odolnost vůči vaření, vlastnosti, které z něj činí ideální přísadu do rizota a salátů.
Rýže typu Japonica, která spadá do střední skupiny, je zvláště ceněna v oblastech Verona a Mantova. Husté a velmi konzistentní zrno s vysokým procentem amylózy a nízkou lepivostí má vynikající odolnost vůči vaření. Zvláště vhodné pro rizota a saláty.
Jedná se o rýži typu Japonica, skupina „long A“. Co se slávy týče, je to odrůda, která soupeří s Carnaroli: zejména v zahraničí je nejčastěji spojována s rizotem. Má velké zrno s dobrým procentem amylózy, střední lepivost a dobrou odolnost vůči vaření. Velmi dobře se hodí k přípravě rizot, polévek i salátů.
Rýže typu Japonica, skupina „dlouhá A“. Mladá odrůda s velkými a krystalickými zrny, dobrým procentem amylózy, střední lepivostí a dobrou odolností vůči vaření. Obvykle se používá pro rizoto i saláty.
Basmati je jednou z nejpopulárnějších rýží na světě pro květinové aroma, které uvolňuje při vaření. Jde o sypkou rýži, která je po sklizni alespoň rok a půl skladována a vysychá postupně. To zajišťuje mimořádně nízký podíl vody, což se odráží v její chuti. Hodí se ke smaženému masu, ale i k pečeným či grilovaným pokrmům. Využijete ji jako přílohu ke všem...
Tato směs na rizoto je vyrobena z nejlepších italských surovin, zcela bez přísad, obohacena je pouze zeleninou, aromatickými bylinkami a chřestem. Cílem bylo vyrobit kvalitní produkt s rychlou přípravou, který můžete mít vždy po ruce a jsou zde zachovány chutě a jednoduchost. Rýže je vynikajícím zdrojem energie, bílkovin, vitamínů i minerálů.
Červená čočka obsahuje velké množství rostlinných bílkovin, má nízký obsah tuku a je bohatá na železo a velkou výhodou je, že nepotřebuje předem namáčet. Je ideální do polévek, jako příloha, ale i na karbanátky nebo luštěninové hamburgery, obecně ji mají rády i děti.
Chutná italská směs na rizoto se šafránem může být skvěle kombinována s rybami. Je vyrobena z nejlepších italských surovin, bez přísad, obohacena je pouze zeleninou, aromatickými bylinkami a šafránem. Cílem bylo vyrobit kvalitní produkt s rychlou přípravou, který můžete mít vždy po ruce a jsou zde zachovány chutě a jednoduchost. Rýže je vynikajícím...
Tato směs na rizoto je vyrobena z nejlepších italských surovin, zcela bez přísad, obohacena je pouze zeleninou, aromatickými bylinkami a dýní. Cílem bylo vyrobit kvalitní produkt s rychlou přípravou, který můžete mít vždy po ruce a jsou zde zachovány chutě a jednoduchost. Rýže je vynikajícím zdrojem energie, bílkovin, vitamínů i minerálů.
Tato směs na rizoto je vyrobena z nejlepších italských surovin, zcela bez přísad, obohacena je pouze zeleninou, aromatickými bylinkami a luxusním lanýžem. Cílem bylo vyrobit kvalitní produkt s rychlou přípravou, který můžete mít vždy po ruce a jsou zde zachovány chutě a jednoduchost. Rýže je vynikajícím zdrojem energie, bílkovin, vitamínů i minerálů.
Cizrna pomáhá zlepšovat činnost trávicího traktu, pozitivně ovlivňuje imunitní systém, stav chrupavek, hladinu cholesterolu v krvi, či nervovou soustavu. Vitamín B15 je vynikajícím antioxidantem a mastné kyseliny chrání organismus před onemocněním srdce a cév. Cizrna se hodí do pomazánek, salátů, polévek, různých karbanátků a placek nebo se může stát...
mletá, nerafinovaná, jodizovaná stolní sůl
86 Kč
Spaghetti alla puttanesca je italské...
70 Kč
Bastardo je kravský sýr, který zraje minimálně...
868 Kč
Silné a elegantní víno s květinovým a...
462 Kč
PIRANSKA SOL s chráněným označením původu je...
142 Kč
Spaghettata alla Contadina, v překladu selské...
70 Kč
Italské Cantuccini jsou dvakrát pečené,...
129 Kč
Polenta je kaše z kukuřičné krupice. Varianta s...
143 Kč
Chutná tyčinka, ideální jako rychlá svačina...
34 Kč
Extra pikantní sušené kalábrijské chilli....