Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Balení | 300g |
Typické červené kalábrijské fazole, základ středomořské kuchyně.
Tato směs na rizoto chutná skvěle, když ji doplníte olivovým olejem, přidáte kuřecí vývar a vaříte asi 18 minut.
Toto rizoto s lanýži je nejen chutné, ale také rychlé a nenáročné na přípravu.
Chutná italská směs na rizoto se šafránem může být skvěle kombinována s rybami.
Polenta je kaše z kukuřičné krupice, jako tradiční příloha se používá především k dušeným jídlům.
Polenta je kaše z kukuřičné krupice, jako tradiční příloha se používá především k dušeným jídlům.
Tagliatelle jsou těstoviny, které se tradičně...
96 Kč
Víno rubínové barvy nabízí elegantní složení...
361 Kč
Složení: bramborové vločky, cibule, česnek,...
59 Kč
Spaghetti alla chitarra, také známé jako...
96 Kč
102 Kč
mletá, nerafinovaná, jodizovaná stolní sůl
58 Kč
132 Kč
PIRANSKA SOL s chráněným označením původu je...
126 Kč
Bella di Cerignola je největší odrůda oliv na...
217 Kč
Těstoviny s černým lanýžem. Fettuccine (v...
149 Kč