Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Balení | 300g |
Typické červené kalábrijské fazole, základ středomořské kuchyně.
Tato směs na rizoto chutná skvěle, když ji doplníte olivovým olejem, přidáte kuřecí vývar a vaříte asi 18 minut.
Toto rizoto s lanýži je nejen chutné, ale také rychlé a nenáročné na přípravu.
Chutná italská směs na rizoto se šafránem může být skvěle kombinována s rybami.
Chřestové rizoto má skvělou chuť a snadno se připravuje, dobře chutná s strouhaným sýrem nebo masem.
Polenta je kaše z kukuřičné krupice, jako tradiční příloha se používá především k dušeným jídlům.
Vyrobeno z tvrdého porcelánu, má tvar a...
Aromatické tóny čokolády, karamelu, šlehačky a...
170 Kč
Složení: rajčata, česnek, petržel, bazalka
59 Kč
Složení: papričky, petržel, česnek, sůl,...
59 Kč
Vyrobeno z tvrdého porcelánu, má tvar a...
85 Kč
Tato směs na rizoto chutná skvěle, když ji...
102 Kč
Strozzapreti se vyrábí tak, že se těsto vyválí...
96 Kč
Složení: hříbky, olivy, rajčata, česnek,...
59 Kč
Linguine jsou těstoviny dlouhé jako špagety,...
119 Kč
113 Kč