Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Bílý balzamikový ocet s příchutí javorového sirupu zraje v malých dřevěných soudcích. Obsah láhve 100 ml + dávkovač
Malé a měkké sladkokyselé perly z bílého balzamikového octa Prelibato, který zraje 5 let v sudech z jasanového dřeva. Vhodné na maso, ryby, finger foods, do salátů, na foie gras, sýry, zeleninu, ovoce, drůbež.
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Ovocná mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a doplní svou bohatou chutí jakékoliv sýry, maso a...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Ovocná mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a obohatí svou vzácnou a bohatou chutí jakékoliv sýry,...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Ovocná mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a obohatí svou vzácnou a bohatou chutí jakékoliv sýry,...
Odvážné a elegantní spojení kořeněné mostardy z Milana a výrazné chuti bílého lanýže (2 % obsahu). Tato mostarda patří k našim jedinečným výrobkům.
Olej se vyznačuje středně ovocnou vůní s výraznými travnatými tóny s vůní zeleného jablka, ředkviček, čekanky a artyčoků s tóny mandlí a piniových oříšků. Tento olej můžete využívat na klasická jídla například ze sladkovodních ryb, ale snad ještě lépe se hodí k výraznějším pokrmům jako je solené maso, carpaccio nebo složitější pokrmy z mořských ryb.
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem.
Dýňový krém s černým lanýžem je ideální k těstovinám nebo k rýži.
Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso a zvěřinu. Obsah...
139 Kč
Vyráběný ze zahušťovaného moštu (60 %) a...
122 Kč
Typická kalábrijská specialita. Řemeslníci v...
128 Kč
81 Kč
Extra pikantní!
92 Kč
119 Kč
Těstivony s příchutí lanýže jsou ideální s...
214 Kč
Výborné s čerstvými rybami a citronem.
59 Kč
Kvalitní extra panenský olivový olej žluto...
189 Kč
Složení: rajčata, česnek, sůl, papričky
59 Kč