ZnačkyZde je 33 značek

  • Mazza

    Tři základní body, které představují základy značky Mazza, jsou: Tradice, Kvalita a Servis. Co se historie a produktů týče, Mazza Alimentari je rodinná firma, kterou před 65 lety založil pan Mazza Giovanni. V prvních letech existence společnosti působila převážně v Itálii, nyní vyvíjí 65 % svého obratu v zahraničí.

    Vášeň pro tradiční italské jídlo byla vždy gravitačním středem vesmíru Mazza a hlavním cílem je zcela uspokojit potřeby jejích partnerů za účelem vytvoření pevných a trvalých vztahů.

  • Mottura vini del Salento

    Vína Mottura jsou moderní, ale mají za sebou dlouhou historii. Je to historie Salenta, jedinečného místa bohatého na kulturní a potravinářské a vinařské tradice. Vína jsou vyrobena z původních hroznů, jako je Primitivo a Negroamaro. Jejich vůně a bukety odrážejí ducha této země, její autenticitu a její energii. Pro společnost Mottura je úplný dohled a kontrola výrobního řetězce zárukou bezpečnosti produktu: od vinice až po stůl, přes fáze vinifikace, zrání a plnění do lahví.

  • Omkafé

    Rodina Martinelli zasvětila své životy kávě. Pražírna Omkafe byla založena Ottorinem Martinelli v roce 1947 na severu jezera Lago di Garda a od té doby ctí rodinnou tradici pražení kávy již třetí generace Martinelli.

    OMKAFÉ - pražírna kávy na severu jezera Lago di Garda

    OMKAFÉ - potěšení od roku 1947

    Jak dokáže OMKAFÉ udržet svoji kávu co nejdéle čerstvou?

    Tak šel čas s OMKAFÉ

  • Piranske Soline

    Na jižním svahu slovinského pobřeží leží jedna z nejkrásnějších přírodních a kulturních perel Slovinska - park Sečovlje SalinaSoužití člověka a přírody je domovem staleté tradice výroby soli, která vytvořila a zachovala jedinečnou solivarskou krajinu od středověku až po současnost. Krajina však fascinuje dojmem, že se tu čas jednou zastavil.

    Piranské solné pánve patří mezi hrstku míst na světě, kde se sůl vyrábí z mořské vody pomocí 700 let starých metod. Mezi ně patří zcela přirozená krystalizace, ruční práce a používání nástrojů a postupů, jaké užívali naši předci. Piranská sůl, produkt s chráněným označením původu, je bohatá na mořské minerály a má vynikající chuť.

    TRADIČNÍ MOŘSKÁ SŮL má specifickou chuť, která není zřetelně slaná, je však výjimečně bohatá a plná.

    PIRANSKA SOL - sůl Piran s označením původu, tento vzácný produkt přírodního parku Sečovlje Salina, je výsledkem neklidného větru, teplého slunce a pilných pracovníků solné pánve. Je lehká, bohatá na mořské minerály a má vynikající chuť doplněnou mateřskou vodou zachycenou v krystalech.

    FLEUR de SEL - drobné, bílé až růžové krystaly ve tvaru pyramidy jsou nejvzácnější sklizní z Piranských solných pánví. Vytvářejí se na povrchu solanky za předpokladu klidného počasí, protože i nejmenší zčeření hladiny je naruší. V době sklizně používají dělníci speciální lopatku, jejímž prostřednictvím krystaly opatrně sbírají z povrchu solných polí, kde vytvářejí tenké vrstvy. Na stole je umístěn na čestném místě – stejně jako nejlepší extra panenský olivový olej nebo balzamikový ocet. Kvalita piranského solného květu FLEUR DE SEL dokonce překračuje ceněnou francouzskou variantu Fleur de Sel, kterou používají gurmáni a originální kuchyně jako nezbytnou chuťovou přísadu, protože tato chuť harmonicky doplňuje jakýkoli pokrm.

    https://www.youtube.com/watch?v=FrAfoJZvwng

  • Principato di Lucedio

    Principato di Lucedio je nejstarší italskou farmou na pěstování rýže, kterou založili roku 1123 cisterciáčtí mniši v opatství Lucedio. Dnes funguje jako rodinná farma, která využívá pro své hospodaření pouze čistou energii z obnovitelných zdrojů.

    Principato di Lucedio - tradice pěstování rýže od roku 1123

  • Sciara

    Bronte - jedna z největších obcí v provincii Catania s územím 24 990 ha a nadmořskou výškou mezi 380 a 3 112 m n. m., domov proslulé pistácie „Bronte green CHOP“. Společnost Sciara má svůj název podle sicilské lavicové půdy, známé jako „sciara“ v místním dialektu, která poskytuje ohromující scenérii a pěstují se zde vynikající produkty. Logo Sciary je tedy obraz Etny, to je děsivé, ale ve skutečnosti je to jemný obr Sicílie. Bronte se nachází mezi Etnou a parkem Nebrodi a ve skutečnosti se může pochlubit velmi zvláštním darem z nedaleké sopky. Jedinečná půda, vyprahlá a drsná láva, kde se pěstují nejkvalitnější pistácie na světových trzích. Sciara nabízí svým zákazníkům lahodné produkty z pistácií jako pomazánky a pesta v kombinacích s různými druhy sušeného ovoce. 

  • Setteanime

    Mnoho let zkušeností a práce, dokonale vyvážená kombinace inovativních metod a tradic, to je Setteanime. Od řezu prováděného výhradně ručně, aby zajistili výběr těch nejlepších výhonků, až po sklizeň provedenou ve správný čas, kdy jediný den může znamenat rozdíl v hledání dokonalého výsledku: pouze z dobrého trsu, sklizeného v tom nejlepším čase a ve správném stupni zrání lze získat dokonalé víno.

    Setteanime je toto všechno: příběh o sounáležitosti se Zemí, o lásce k jejím plodům, o staletých a nedotčených tradicích. Sedm šťastně upřímných, otevřených a velkorysých duší, jako plodina, ze které víno pochází: sladké, intenzivní, robustní nebo jemné, vždy hrdé na svůj původ. 

  • Sfizio

    Společnost SFIZIO se zrodila v hlavách sicilsko-japonského páru Antonia Martorany a Ayy Yamady, kteří se díky společné vášni pro dobré jídlo rozhodli vytvořit malou výrobnu v centru Montelupo Fiorentino, kde jsou všechny fáze procesu výhradně manuální. 

  • Siag

    Siag se nachází v Neapoli a je provozován Neapolčany, kteří byli vždy odborníky na výrobu kávy. Není náhodou, že Siag zahrnuje do svých zaměstnanců pro výběr a pražení zrn dona Cira, zkušeného muže ve věku 74 let, který se každý den zabývá velmi přísnou kontrolou kvality každé jednotlivé kávy připravené k vydání. Siag přímo dováží nejcennější plodiny surové kávy, aby se následně pražila a použila na různé kávové řady. Usilují o skutečnou spokojenost zákazníků, protože pro ně nepředstavují prosté spotřebitele, ale spíše nedílnou součást jejich skupiny.

    Siag Caffè si klade za cíl vytěžit maximum z kultur a vjemů, které může zprostředkovat káva. Každý šálek obsahuje příběh, který by se dal definovat přinejmenším jako fascinující.

    Siag Caffè

Zobrazuje se 25 - 33 z 33 produktů