Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Společná vášeň dvou zakládajících partnerů Lombarda, manžela a manželky, dala vzniknout řadě produktů vysoké kvality. A jedním z nich jsou velmi oblíbené těstoviny.
Výživové údaje na 100g: Energie kJ/0.000kcal Tuky g - z toho nasycené g Sacharidy g - z toho cukry g Bílkoviny g Sůl g Složení: viz obal.
Calamari jsou široké prstencové těstoviny, připomínající nakrájené kalamáry. Výborné v kombinaci s omáčkami z ryb a luštěnin.
Strozzapreti se vyrábí tak, že se těsto vyválí na silné ploché listy, nakrájí se na proužky, ty jsou poté lehce srolované nebo zkroucené mezi dlaněmi a krátí se na délku do 10 cm. Na rozdíl od špaget nebo makaronů nejsou tyto těstoviny jednotné co do velikosti ani tvaru. Jsou vhodné k omáčkám z vepřového masa s pecorinem.
Ručně vyráběné a nejtradičnější těstoviny kalábrijské kuchyně.
Scialatielli jsou krátké, silné těstoviny obdélníkového průřezu a téměř rovného, ale mírně nepravidelného, mírně zakřiveného tvaru. Je to druh těstovin široce používaný v typické neapolské kuchyni. Vynikající k čerstvým rybám a citronu. Vychutnat si je můžete také se zemitými přísadami, jako je klobása a tuřín.
Tagliatelle se vyrábí tradiční řemeslnou metodou z pečlivě vybrané mouky z tvrdé pšenice. Klasicky se doporučují podávat s boloňskou omáčkou, připravenou z vepřového, telecího a hovězího mletého masa a vařeného v soté z másla, slaniny, bylinek, s vývarem, červeným vínem a rajčatovou omáčkou a při podávání bohatě zasypané parmezánem.
Tmavé těstoviny z tvrdé pšenice. Výborné ochucené tradičními přísadami jako extra panenský olivový olej, česnek, kalábrijské chilli, ančovičky a strouhanka z opečeného chleba.
Paccheri jsou typem těstovin tradičních pro jižní Itálii. Mají tvar obřích makarónů a obecně jsou výborné ke šťavnatým omáčkám a mohou být také plněné ricottou nebo jinými přísadami a podávané s masovou omáčkou; také jsou vynikající na pečení v troubě.