Lombardo Tagliatelle 500g

Pasta Il Meglio Secca Tagliatelle Zvětšit

LOM14476

Tagliatelle se vyrábí tradiční řemeslnou metodou z pečlivě vybrané mouky z tvrdé pšenice. Klasicky se doporučují podávat s boloňskou omáčkou, připravenou z vepřového, telecího a hovězího mletého masa a vařeného v soté z másla, slaniny, bylinek, s vývarem, červeným vínem a rajčatovou omáčkou a při podávání bohatě zasypané parmezánem.

76 Kč

Složení: mouka z tvrdozrnné pšenice, voda.

Nutriční hodnoty na 100 g produktu: Energetická hodnota: 1540 kj / 362 kcal, Tuk: 1,6 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g, Sacharidy: 73 g z toho cukry: 1 g, Protein: 12 g, Sůl: 10 mg.

Datum spotřeby je uvedeno na obalu. 

VýrobceLombardo
Země původuItálie
Balení500g

Související produkty

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Pappardelle (z italského pappare – „polykat“) je druh těstovin v podobě cca 2–3 cm širokých nudlí. Jejich obdobou jsou toskánské Fettuccine. V Itálii jsou velmi populární, takže se např. v provincii Emilia-Romagna pořádají festivaly věnované pouze těmto těstovinám. 

120 Kč
Skladem

Linguine jsou těstoviny dlouhé jako špagety, mají eliptický tvar a cca 4mm na šířku. Tradičně se podávají s omáčkami jako je Pesto alla Genovese, ale oblíbené jsou i jiné, jako jsou rajčatové nebo rybí omáčky. TIP: Jednoduchý recept na linguine s olivami TIP: Rychlý recept na linguine s chilli sugem a mascarpone

120 Kč
Skladem

Tagliolini jsou tenké stuhové těstoviny, dlouhé jako špagety, široké 2-3 mm s krátkou dobou vaření. Tradiční jsou v regionech Molise a Piemont a nejlépe se hodí k lehkým omáčkám a rybám a nebo jsou výborné v kombinaci s máslem a lanýžem. 

120 Kč
Skladem

Lasagne jsou velmi široké těstovinové pláty. Vznik lasagní se obvykle klade do Neapole, kde vznikl první moderní recept, který dal vzniknout tradičnímu pokrmu. Vyrábí se střídáním vrstev těstovinového plátu, bešamelové omáčky a masa. V různých variacích se do lasagní přidává ricotta nebo mozzarella a různé druhy zeleniny (např. špenát, cuketa, houby). Ale...

136 Kč
Skladem

Fettuccine (v překladu "stužky") je typ těstovin oblíbený zejména v okolí Říma. Jedná se o nudle široké 1cm, které se často podávají s ragú. Nejpopulárnější úpravou jsou Fettuccine Alfredo, kde se uvařené těstoviny smíchají s máslem a parmezánem. Když se sýr roztaví, emulguje kapaliny a vytvoří hladkou a bohatou omáčku.

120 Kč
Skladem

'Senatore Cappelli' je druh starodávného zrna, předchůdce moderní tvrdé pšenice, populární zejména v jižní Itálii. Je známý svou máslovou chutí a obsahuje vysoké procento lipidů, aminokyselin, vitamínů a minerálů, má nízký obsah lepku a vysokou stravitelnost. Podávejte s omáčkami na bázi olivového oleje nebo jednoduchou rajčatovou omáčkou, abyste si...

120 Kč
Skladem

Těstoviny s černým lanýžem. Fettuccine (v překladu "stužky") je typ těstovin oblíbený zejména v okolí Říma. Jedná se o nudle široké 1cm. Lanýže se vyskytují například i v regionu Marche, kde se těstoviny Filotea vyrábí. Lanýže mají nezaměnitelnou chuť a vůni a jsou velmi vyhledávanou, luxusní surovinou. TIP: Luxusní recept na lanýžové fettuccine

190 Kč
Skladem

Fettuccine (v překladu "stužky") je typ těstovin oblíbený zejména v okolí Říma. Jedná se o nudle široké 1cm. Tato varianta je ochucená špenátem. Skvělé jsou jen s olivovým olejem a pecorinem, klidně i zeleninou.

136 Kč
Skladem