Rizoto a luštěniny  Zde je 28 produktů.

na stránce

Tato směs na rizoto je vyrobena z nejlepších italských surovin, zcela bez přísad, obohacena je pouze zeleninou, aromatickými bylinkami a dýní. Cílem bylo vyrobit kvalitní produkt s rychlou přípravou, který můžete mít vždy po ruce a jsou zde zachovány chutě a jednoduchost. Rýže je vynikajícím zdrojem energie, bílkovin, vitamínů i minerálů.

164 Kč
Skladem

Tato směs na rizoto je vyrobena z nejlepších italských surovin, zcela bez přísad, obohacena je pouze sušenou zeleninou a aromatickými bylinkami. Cílem bylo vyrobit kvalitní produkt s rychlou přípravou, který můžete mít vždy po ruce a jsou zde zachovány chutě a jednoduchost. Rýže je vynikajícím zdrojem energie, bílkovin, vitamínů i minerálů.

156 Kč
Skladem

Tato směs na rizoto je vyrobena z nejlepších italských surovin, zcela bez přísad, obohacena je pouze zeleninou, aromatickými bylinkami a chřestem. Cílem bylo vyrobit kvalitní produkt s rychlou přípravou, který můžete mít vždy po ruce a jsou zde zachovány chutě a jednoduchost. Rýže je vynikajícím zdrojem energie, bílkovin, vitamínů i minerálů.

156 Kč
Není na skladě
Není na skladě

Chutná italská směs na rizoto se šafránem může být skvěle kombinována s rybami. Je vyrobena z nejlepších italských surovin, bez přísad, obohacena je pouze zeleninou, aromatickými bylinkami a šafránem. Cílem bylo vyrobit kvalitní produkt s rychlou přípravou, který můžete mít vždy po ruce a jsou zde zachovány chutě a jednoduchost. Rýže je vynikajícím...

195 Kč
Není na skladě
Není na skladě

Tato směs na rizoto je vyrobena z nejlepších italských surovin, zcela bez přísad, obohacena je pouze zeleninou, aromatickými bylinkami a voňavými hřiby. Cílem bylo vyrobit kvalitní produkt s rychlou přípravou, který můžete mít vždy po ruce a jsou zde zachovány chutě a jednoduchost. Rýže je vynikajícím zdrojem energie, bílkovin, vitamínů i minerálů. 

156 Kč
Není na skladě
Není na skladě

Tato směs na rizoto je vyrobena z nejlepších italských surovin, zcela bez přísad, obohacena je pouze zeleninou, aromatickými bylinkami a luxusním lanýžem. Cílem bylo vyrobit kvalitní produkt s rychlou přípravou, který můžete mít vždy po ruce a jsou zde zachovány chutě a jednoduchost. Rýže je vynikajícím zdrojem energie, bílkovin, vitamínů i minerálů.

195 Kč
Není na skladě
Není na skladě

Polenta se nejdříve používala na severu Itálie a nyní je známá v různých částech světa. V Itálii byla populární jako levné rolnické jídlo se snadnou přípravou, které je syté a zdravé. Je velmi univerzální, může se připravovat na mnoho způsobů, jako příloha, na zapékání, ale i na sladko. Když ji necháte vychladnout, ztuhne a lze ji opékat po malých...

78 Kč
Skladem

Polenta je kaše z kukuřičné krupice. Varianta s houbami. Polenta se nejdříve používala na severu Itálie a nyní je známá v různých částech světa. V Itálii byla populární jako levné rolnické jídlo se snadnou přípravou, které je syté a zdravé. Je velmi univerzální, může se připravovat na mnoho způsobů, jako příloha, na zapékání nebo jako samostatné jídlo.

143 Kč
Skladem

Typ Japonica, skupina „long A“. Carnaroli je nejprestižnější odrůdou italské rýže, která se používá po celé Itálii. Velké zrno s vysokým procentem amylózy, které zajišťuje nízkou lepivost a vynikající odolnost vůči vaření, vlastnosti, které z něj činí ideální přísadu do rizota a salátů.

121 Kč
Skladem

Jedná se o rýži typu Japonica, skupina „long A“. Co se slávy týče, je to odrůda, která soupeří s Carnaroli: zejména v zahraničí je nejčastěji spojována s rizotem. Má velké zrno s dobrým procentem amylózy, střední lepivost a dobrou odolnost vůči vaření. Velmi dobře se hodí k přípravě rizot, polévek i salátů.

120 Kč
Skladem

Rýže typu Japonica, skupina „dlouhá A“. Mladá odrůda s velkými a krystalickými zrny, dobrým procentem amylózy, střední lepivostí a dobrou odolností vůči vaření. Obvykle se používá pro rizoto i saláty.

118 Kč
Není na skladě
Není na skladě

Rýže typu Japonica, která spadá do střední skupiny, je zvláště ceněna v oblastech Verona a Mantova. Husté a velmi konzistentní zrno s vysokým procentem amylózy a nízkou lepivostí má vynikající odolnost vůči vaření. Zvláště vhodné pro rizota a saláty.

117 Kč
Není na skladě
Není na skladě

Basmati je jednou z nejpopulárnějších rýží na světě pro květinové aroma, které uvolňuje při vaření. Jde o sypkou rýži, která je po sklizni alespoň rok a půl skladována a vysychá postupně. To zajišťuje mimořádně nízký podíl vody, což se odráží v její chuti. Hodí se ke smaženému masu, ale i k pečeným či grilovaným pokrmům. Využijete ji jako přílohu ke všem...

149 Kč
Skladem

Klasická krátká italská neloupaná rýže odrůdy Ribe, která se ideálně hodí na přípravu klasického italského rizota, prvotřídní kvality a jedinečné, jemně krémové chuti. Nutričně je velmi bohatá, ideální i do rýžových salátů nebo zeleninových a luštěninových polévek. Vynikající druh, vhodný do každé zdravé kuchyně.

87 Kč
Skladem

Bílé fazole Cannellini jsou úžasně výživné. Jsou bez tuku a vynikajícím zdrojem vlákniny, folátů, železa a hořčíku. Oblíbíte si je pro jejich jemnou krémovou konzistenci a výraznou chuť. Fazole je vhodné před jejich přípravou delší dobu namáčet. V kuchyni mají pestré využití: polévky, součást salátů, pomazánky, ale i jako hlavní chod.

86 Kč
Skladem

Fazole borlotti je odrůda fazole obecné, pochází z Itálie a hojně se ve středomořské kuchyni využívá. Fazole je středně velká až velká. Je oříškově zbarvená a pruhovaná červenou, purpurovou nebo černou barvou. Výborně se hodí do salátů, které svým vzhledem ozvláštní, skvělé jsou také k přípravě pomazánek, masových ragů i do sytých polévek jako je minestrone.

85 Kč
Skladem

Čočka Eston je světle zelená, mírně skvrnitá luštěnina s menšími zrnky, která je známá svou snadnou přípravou, zemitou chutí a vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem tuku. Po uvaření ztratí tvar a proto je vynikající volbou pro zahušťování polévky.

65 Kč
Skladem

Čočka je nejen skvělým zdrojem bílkovin, také má přirozeně nízký obsah tuku, vysoký obsah vlákniny, sacharidů a dalších základních živin, jako je například draslík. Lidé čočku pěstují více než 8500 let. Podle historiků byla pěstována už v roce 6500 před naším letopočtem. Ideální do polévky nebo do salátu.

56 Kč
Skladem

Červená čočka obsahuje velké množství rostlinných bílkovin, má nízký obsah tuku a je bohatá na železo a velkou výhodou je, že nepotřebuje předem namáčet. Je ideální do polévek, jako příloha, ale i na karbanátky nebo luštěninové hamburgery, obecně ji mají rády i děti. 

80 Kč
Skladem

Cizrna pomáhá zlepšovat činnost trávicího traktu, pozitivně ovlivňuje imunitní systém, stav chrupavek, hladinu cholesterolu v krvi, či nervovou soustavu. Vitamín B15 je vynikajícím antioxidantem a mastné kyseliny chrání organismus před onemocněním srdce a cév. Cizrna se hodí do pomazánek, salátů, polévek, různých karbanátků a placek nebo se může stát...

87 Kč
Skladem

Vynikající rizoto s černým lanýžem je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři.  Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat...

184 Kč
Skladem

Vynikající rizoto s hříbky je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři.  Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat nastrouhaný...

136 Kč
Není na skladě
Není na skladě

Vynikající rizoto alla Boscaiola je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Výraz „ alla boscaiola “ se používá k označení různých druhů jídla podávaná s omáčkou nebo ragú na bázi hub. Existuje několik místních variant, které kromě hub zahrnují přidání různých ingrediencí, jako je vepřové maso a v různých kombinacích hrášek, černé olivy, cherry rajčata...

136 Kč
Není na skladě
Není na skladě

Vynikající rizoto se čtyřmi druhy sýrů je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři.  Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat...

136 Kč
Není na skladě
Není na skladě
Zobrazuje se 1 - 24 z 28 produktů