Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Společná vášeň dvou zakládajících partnerů Lombarda srl, manžela a manželky, dala vzniknout řadě produktů vysoké kvality jako jsou olivy, těstoviny, různé druhy koření, sušené chilli i chilli pasty, luštěniny a také konzervovaný tuňák, nakládaná cibule, ančovičky a celá řada nakládaných kalábrijských předkrmů, hub a různých druhů plněných papriček.
Lombardo srl je společnost s vysokou kompetencí získanou za více než dvacet let v oblasti organizované distribuce potravinářských výrobků.
The Lombardo srl je kalábrijská společnost s 18 lety zkušeností s výrobou vysoce kvalitních italských bylin a koření. Dalším krokem k rožšíření bylo kalábrijské chilli a konkrétně výroba sušeného, protože na trhu chybělo. Hlavně proto, že je nehospodárné a velmi náročné na výrobu. Krátce na to byl důsledkem vývoj specializované výroby a vlastní farmy a konečného uzavření kruhu, od pěstování čerstvého chilli po finální zpracování. Tak se zrodilo 100% Chilli of Calabria Short and Controlled Supply Chain Me li cucco.
Společnost Lombardo srl se značkou CondiAroma nabízí širokou škálu koření, které jsou široce používány v moderní i tradiční kuchyni. Jsou té nejvyšší kvality, vyrobené z vynikajících surovin a využívající systémy nejnovější generace, které umožňují získávat nenapodobitelné výrobky.
Pikantní kalábrijský chilli krém nejvyšší kvality. Krém z chilli papriček se využívá ve velkém množství receptů kalábrijské kuchyně, nejen proto, že dodává pokrmům příjemnou pikantnost, ale také pro své velmi prospěšné vlastnosti. Přidáním této pikantní omáčky do vašich pokrmů dokáže uspokojit i ty nejnáročnější mlsné jazýčky. Ideální k dochucení vařené...
Pikantní omáčka z kalábrijských paprik. Zvýrazní chuť vašich pokrmů. Ingredience, která nemůže chybět v kalábrijské kuchyni, charakteristická pro mnoho receptů kulinářské tradice této oblasti, známá pro své prospěšné vlastnosti - je vynikajícím antioxidantem. Zvýrazní chuť vašich pokrmů. Vynikající do omáček, dodává mírnou vůni a výraznou pikantnost....
Jemná omáčka s lehkou pikantností z kalábrijských paprik. Zvýrazní chuť vašich pokrmů. Ingredience, která nemůže chybět v kalábrijské kuchyni, charakteristická pro mnoho receptů kulinářské tradice této oblasti, známá pro své prospěšné vlastnosti - je vynikajícím antioxidantem. Zvýrazní chuť vašich pokrmů. Vynikající jako základ do omáček, používá se také...
Jemná omáčka s lehkou pikantností z kalábrijských paprik. Zvýrazní chuť vašich pokrmů. Ingredience, která nemůže chybět v kalábrijské kuchyni, charakteristická pro mnoho receptů kulinářské tradice této oblasti, známá pro své prospěšné vlastnosti - je vynikajícím antioxidantem. Zvýrazní chuť vašich pokrmů. Vynikající jako základ do omáček, používá se také...
Výborný krém z kalábrijských zelených papriček využijete k ochucení bruschetty, na zeleninu nebo jako pomazánku na chléb. Tato pikantní omáčka představuje pravou gastronomickou tradici a je vyrobena z originálních a 100% přírodních kalábrijských surovin: oregano, česnek, zelené chilli papričky, sůl.
Piniové oříšky jsou plody získané z velkých borovicových šišek, které dozrávají tři roky. Široce se používají k přípravě koláčů, krémů a sušenek. Používají se v kuchyni v mnoha receptech i při přípravě salátů, do náplní, do omáček i jako základní přísada pesta.
Rajčatový protlak „I prodotti del Casale“ vyrobený na farmě Arturo Pratticò, ležící na jónském pobřeží Kalábrie, vyrobený z čerstvých, zralých rajčat sklizených ručně. Jedná se o originální výrobek získaný šetrným zpracováním rajčat. Italský produkt pěstovaný v Kalábrii bez přidání konzervantů a barviv.
Typická kalábrijská specialita. Rajčata ručně sklízí a zpracovávají podle starodávných tradičních receptů, které se předávají spolu s dosud nabytými zkušenostmi a znalostmi z generace na generaci. To vše, aby bylo zajištěno, že každá sklenice, která se dostane na váš stůl, splňuje standardy kvality, drží si původní chuť a typickou vůni rajčat.
Tuňák nejvyšší kvality v olivovém oleji, ručně zpracovaný na Sicílii. Porcovaný je na filety, díky tomu je tuňák jemnější a chutnější. Díky skleněné nádobě a čirosti olivového oleje je na první pohled vidět růžová barva tuňáka. Skvělé pro vytváření nejrůznějších pokrmů. TIP: Recept na orecchiette s tapenádou z černých oliv a tuňáka
Filety tuňáka žlutoploutvého s olivovým olejem a srdíčky artyčoku. Připraveno dle tradičního receptu středomořské kuchyně. Kombinace srdíček artyčoků s filety z tuňáka činí z tohoto produktu ideální doplněk na těstoviny nebo samostatný lahodný předkrm.
Pikantní tuňák v olivovém oleji, produkt vytvořený pro milovníky chilli papriček. Jedná se o chutné kousky tuňáka v olivovém oleji, umocněné vůní a chutí čerstvého chilli. Tuňák a chilli jsou vynikající kombinací široce používanou v receptech kalábrijské tradiční kuchyně. Perfektní na bruschettě a velmi chutný je také v kombinaci s těstovinami.
Tuňák žlutoploutvý s charakteristickým křehkým, kompaktním, světle růžovým masem. Přírodní tuňák Callipo je vhodný pro ty, kteří hledají výrobek s nízkým obsahem tuku (méně než 1%). Vyrábí se výhradně s přidáním vody a soli, aby chuť tuňáka a přírodní vůně moře zůstaly nezměněny. Díky vysokému obsahu bílkovin je ideální pro děti a mládež a pro ty, kteří...
Filety z tuňáka s cibulí Tropea vyrobené z nejkvalitnějšího tuňáka, zabalené ručně do sklenic. Výjimečná je přítomnost červené cibule Tropea, která dává filetům z tuňáka velmi příjemnou sladkost. Ideální jako kompletní a chutný druhý chod, ale zároveň to může být vynikající součást pro první chod, těstoviny nebo rýži. Když nemáte mnoho času na vaření,...
Filety z tuňáka s kalábrijskou ndujou té nejlepší kvality, vybrané a zabalené ručně do sklenic, ideální jako kompletní a chutný druhý chod, ale zároveň to může být vynikající součást pro první chod na těstoviny nebo rýži. Když nemáte mnoho času na vaření, máte na dosah ruky kvalitní a chutné řešení. Nduja je obzvláště kořeněná, roztíratelná vepřová...
Intenzivní chuť sušených rajčat, obohacená typickými středomořskými příchutěmi, je v dokonalé harmonii s tuňákem nejvyšší kvality, díky čemuž je tato specialita ideální přísadou do těstovin nebo chutná i samostatně.
Starý venkovský způsob nakládání žampionů do slunečnicového oleje s papričkami, česnekem, solí a petrželí. Ideální jako předkrm nebo jako příloha.