Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
8032880443075
Jemná omáčka s lehkou pikantností z kalábrijských paprik. Zvýrazní chuť vašich pokrmů. Ingredience, která nemůže chybět v kalábrijské kuchyni, charakteristická pro mnoho receptů kulinářské tradice této oblasti, známá pro své prospěšné vlastnosti - je vynikajícím antioxidantem. Zvýrazní chuť vašich pokrmů. Vynikající jako základ do omáček, používá se také při přípravě masa.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Složení: sladké domácí chilli.
Nutriční hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 983 kJ / 235 kcal, Tuky: 19,6 g, Sacharidy: 0,38 g, Bílkoviny: 14,8 g.
Datum spotřeby: viz obal.
Výrobce | Lombardo |
Země původu | Itálie |
Balení | 200g |
Rozmarýn je ceněný za zachování aroma i po uvaření. Hodí se k různým druhům masa: kuřecímu, vepřovému i jehněčímu, je také perfektní na brambory, luštěniny, sýry a často se přidává do pečiva. Dodává středomořský nádech mnoha směsím aromatických bylin a skvěle se hodí k šalvěji, česneku, petrželce, oreganu a tymiánu.
Pikantní kalábrijský chilli krém nejvyšší kvality. Krém z chilli papriček se využívá ve velkém množství receptů kalábrijské kuchyně, nejen proto, že dodává pokrmům příjemnou pikantnost, ale také pro své velmi prospěšné vlastnosti. Přidáním této pikantní omáčky do vašich pokrmů dokáže uspokojit i ty nejnáročnější mlsné jazýčky. Ideální k dochucení vařené...
Koření plné síly je ideální do polévek, omáček, na zeleninu a sýrové fondue. Obzvláště se hodí na bramborové pokrmy, jako je např. bramborová kaše, bramborová polévka, krokety atd.
Pikantní omáčka z kalábrijských paprik. Zvýrazní chuť vašich pokrmů. Ingredience, která nemůže chybět v kalábrijské kuchyni, charakteristická pro mnoho receptů kulinářské tradice této oblasti, známá pro své prospěšné vlastnosti - je vynikajícím antioxidantem. Zvýrazní chuť vašich pokrmů. Vynikající do omáček, dodává mírnou vůni a výraznou pikantnost....
Typická kalábrijská specialita z voňavé a sladké červené cibule z Tropea, která je známá po celém světě pro svou sladkost a dobrou stravitelnost. Má jemnou sladkokyselou chuť, obzvláště bohatou na aroma. Ideální na focacciu a bruschetty. Hojně se používá i do omáček, pizzy a kalábrijských salátů; Cibule Tropea je tak jemná, že ji někteří milovníci její...
Výborný krém z kalábrijských zelených papriček využijete k ochucení bruschetty, na zeleninu nebo jako pomazánku na chléb. Tato pikantní omáčka představuje pravou gastronomickou tradici a je vyrobena z originálních a 100% přírodních kalábrijských surovin: oregano, česnek, zelené chilli papričky, sůl.
Italská mořská sůl s přídavkem několika kapek balzamikového octa z Modeny, octa Malpighi získaného z vařeného moštu z hroznů Trebbiano a Lambrusco zrajícího minimálně 6 let v jemných dubových sudech. Vyzkoušejte na vařené a grilované zelenině, masovém tataráku, měkkýších, syrových a marinovaných rybách.
Pici all’aglione, což znamená domácí špagety s omáčkou „Velký česnek“. Aglione je obrovská odrůda česneku, která se pěstuje ve Valdichianě v Toskánsku od dob Etrusků. Říká se, že obrovské hlavy agliona mohou dosáhnout ohromujících velikostí až 800g.
Spaghettata alla Contadina, v překladu selské nebo rolnické špagety je jednoduché, snadné a rychlé jídlo, jehož hlavními ingrediencemi jsou zelenina a slanina. Chutné těstoviny hotové za pár minut.
Směs koření a sušené zeleniny pro přípravu omáčky na těstoviny. Složení: mrkev, rajčata, česnek, bazalka, pórek, sůl.
Skořice je aromatická kůra skořicovníků, stálezelených tropických stromů. Je i léčivá, vyrábí se z ní silice, tinktury, olej. Má kořenně nasládlou chuť a příjemnou vůni. Působí na chuť k jídlu, celkově osvěžuje a podporuje trávení. Jako koření se využívá zejména při přípravě sladkých pokrmů, do nejrůznějšího pečiva a cukrářských výrobků i při zavařování...
Extra pikantní sušené kalábrijské chilli. Dodejte svým pokrmům extra chuť, schopnou uspokojit i ty nejnáročnější mlsné jazýčky. Chilli je široce používáno při přípravě mnoha receptů kalábrijské kuchyně. Chilli je bez chemických přísad, konzervantů i barviv, tak jak to vyžaduje starodávná tradice.
Penne alla Siciliana je mimořádně chutné a jednoduché jídlo. Navzdory názvu má recept neapolský původ a je tak definován přítomností lilků, které připomínají těstoviny alla Norma. Je to vynikající hlavní jídlo z jednoduchých a chutných ingrediencí: z lilku, rajčat a mozzarelly.
Počátky tohoto jídla sahají do starověku. Obvyklý způsob, jak znovu použít chléb, bylo opéct ho a ozdobit solí a olejem. Tímto způsobem se starý chléb stal křupavým a voňavým. Bruschetta je jedním z těch předkrmů, které vám umožní uspořádat úžasnou večeři, i když nemáte čas vařit. Potřebujete jen pár základních ingrediencí: chléb, olej, špetku soli, pár...
Spaghetti all'italiana je velmi chutný a jednoduchý recept typický pro oblast Kampánie. Zatímco těstoviny považujeme za kulturně italské jídlo, je to pravděpodobně potomek starověkých asijských nudlí. O těstovinách se všeobecně ví, že je do Itálie přivezl z Číny Marco Polo během 13. století.
Carbonara je způsob úpravy těstovin pocházející z italské kuchyně, rozšířený především v Římě a okolí. Nejčastěji se vaří ze špaget nebo jejich verze z kraje Lazio, zvané bucatini, mohou se však použít i jiné druhy těstovin. První zmínka pochází z roku 1837 od neapolského spisovatele Ippolita Cavalcantiho. Národním jídlem se tento recept stal až na konci...
Směs koření a sušené zeleniny k ochucení čerstvých i sušených rajčat. Jednoduché, rychlé a dokonalé.
Kdo z vás alespoň jednou v životě nepřipravil špagety s česnekem, olejem a chilli papričkou ? Opravdu rychlý a velmi jednoduchý recept. Právě toto jídlo se zrodilo v Kampánii a zpočátku se jako těstoviny používaly linguine nebo nudle.
Extra pikantní sušené kalábrijské chilli. Dodejte svým pokrmům extra chuť, schopnou uspokojit i ty nejnáročnější mlsné jazýčky. Chilli je široce používáno při přípravě mnoha receptů kalábrijské kuchyně. Chilli je bez chemických přísad, konzervantů i barviv, tak jak to vyžaduje starodávná tradice.
Arrabbiata omáčka nebo italsky sugo all'arrabbiata je pikantní omáčka na těstoviny z česneku, rajčat a sušených červených chilli papriček vařených na olivovém oleji. Omáčka pochází z regionu Lazio, a zejména z Říma.
Počátky tohoto jídla sahají do starověku. Obvyklý způsob, jak znovu použít chléb, bylo opéct ho a ozdobit solí a olejem. Tímto způsobem se starý chléb stal křupavým a voňavým. Bruschetta je jedním z těch předkrmů, které vám umožní uspořádat úžasnou večeři, i když nemáte čas vařit. Potřebujete jen pár základních ingrediencí: chléb, olej, špetku soli, pár...
Pasta all'Ortolana je italské jídlo připravené vařením různých druhů zeleniny před smícháním s těstovinami. Recept neuvádí konkrétní druh těstovin, takže je možné je připravit z Fusilli, Fettuccine, Penne, Rigatoni, Farfalle nebo jiného druhu krátkých těstovin.
Spaghetti alla puttanesca je italské těstovinové jídlo pocházející z oblasti Kampánie a Lazia. Jeho základem jsou špagety, podávané s omáčkou z rajčat, oliv, česneku, kaparů, ančoviček a feferonky.
Výraz „ alla boscaiola “ se používá k označení různých druhů jídla podávaná s omáčkou nebo ragú na bázi hub. Existuje několik místních variant, které kromě hub zahrnují přidání různých ingrediencí, jako je vepřové maso a v různých kombinacích hrášek, černé olivy, cherry rajčata nebo alternativně smetana. Druh použitých hub se také liší, i když obvykle se...
Recept na těstoviny alla Norcina je italským jídlem v celé své kráse – bohatá omáčka na bázi klobásy a smetany, která má trochu šmrnc díky přidání bílého vína a spousty Pecorino Romano. Umbijské město Norcina je známé svými vepřovými produkty, a tak není divu, že jeho nejznámější pokrm využívá jedny z nejlepších uzenin v Itálii.
Směs koření a sušené zeleniny pro přípravu omáčky na těstoviny. Omáčka Marinara je omáčka obvykle připravovaná z rajčat, česneku, bylinek a cibule. V mnoha variacích může zahrnovat přidání kaparů, oliv, koření a trochy vína. Tato omáčka je široce používána v italsko-americké kuchyni.
Středomořské těstoviny jsou lehké, svěží, jednoduché a chuťově bohaté. Ideální pro obohacení letního stolu ve společnosti přátel.
Fettuccine je tradiční a velmi oblíbený tvar...
141 Kč
Ryzí Itálie charakterizuje italskou kuchyni. V...
445 Kč
Tmavé těstoviny z tvrdé pšenice. Výborné...
86 Kč
Ostré chilli dodává této rajčatové omáčce...
172 Kč
Karamelizované křupavé tenké sezamové krekry,...
26 Kč
Čočka je nejen skvělým zdrojem bílkovin, také...
162 Kč
Mandlový krém, kterým lze plnit dorty, zákusky...
237 Kč
Mortadella Bologna je tradiční italský měkký...
48 Kč
Výborná k tvrdým sýrům.
184 Kč
Jedna z nejznámějších kombinací v Itálii -...
138 Kč