Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Společná vášeň dvou zakládajících partnerů Lombarda srl, manžela a manželky, dala vzniknout řadě produktů vysoké kvality jako jsou olivy, těstoviny, různé druhy koření, sušené chilli i chilli pasty, luštěniny a také konzervovaný tuňák, nakládaná cibule, ančovičky a celá řada nakládaných kalábrijských předkrmů, hub a různých druhů plněných papriček.
Lombardo srl je společnost s vysokou kompetencí získanou za více než dvacet let v oblasti organizované distribuce potravinářských výrobků.
The Lombardo srl je kalábrijská společnost s 18 lety zkušeností s výrobou vysoce kvalitních italských bylin a koření. Dalším krokem k rožšíření bylo kalábrijské chilli a konkrétně výroba sušeného, protože na trhu chybělo. Hlavně proto, že je nehospodárné a velmi náročné na výrobu. Krátce na to byl důsledkem vývoj specializované výroby a vlastní farmy a konečného uzavření kruhu, od pěstování čerstvého chilli po finální zpracování. Tak se zrodilo 100% Chilli of Calabria Short and Controlled Supply Chain Me li cucco.
Společnost Lombardo srl se značkou CondiAroma nabízí širokou škálu koření, které jsou široce používány v moderní i tradiční kuchyni. Jsou té nejvyšší kvality, vyrobené z vynikajících surovin a využívající systémy nejnovější generace, které umožňují získávat nenapodobitelné výrobky.
Celé pikantní ančovičky ve slunečnicovém oleji, balené ve skleněné nádobě. Produkt vyrobený z čerstvých a originálních surovin. Lze si je vychutnat samostatně nebo spolu s bruschettou. Vyrábí se v Kalábrii z ryb ulovených ve Středozemním moři.
Ideální pro různé předkrmy. Doporučujeme konzumovat samostatně nebo s bruschettou. Produkt se vyrábí v Kalábrii z ryb ulovených ve Středozemním moři.
Typická kalábrijská specialita z voňavé a sladké červené cibule z Tropea, která je známá po celém světě pro svou sladkost a dobrou stravitelnost. Má jemnou sladkokyselou chuť, obzvláště bohatou na aroma. Ideální na focacciu a bruschetty. Hojně se používá i do omáček, pizzy a kalábrijských salátů. Skvěle chutná na toastu, ideální k čerstvým i zralým sýrům.
Stroužky česneku naložené v kvalitním olivovém oleji mohou posloužit jako přerkrm či příloha.
Cizrna pomáhá zlepšovat činnost trávicího traktu, pozitivně ovlivňuje imunitní systém, stav chrupavek, hladinu cholesterolu v krvi, či nervovou soustavu. Vitamín B15 je vynikajícím antioxidantem a mastné kyseliny chrání organismus před onemocněním srdce a cév. Cizrna se hodí do pomazánek, salátů, polévek, různých karbanátků a placek nebo se může stát...
Červená čočka obsahuje velké množství rostlinných bílkovin, má nízký obsah tuku a je bohatá na železo a velkou výhodou je, že nepotřebuje předem namáčet. Je ideální do polévek, jako příloha, ale i na karbanátky nebo luštěninové hamburgery, obecně ji mají rády i děti.
Čočka Eston je světle zelená, mírně skvrnitá luštěnina s menšími zrnky, která je známá svou snadnou přípravou, zemitou chutí a vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem tuku. Po uvaření ztratí tvar a proto je vynikající volbou pro zahušťování polévky.
Čočka je nejen skvělým zdrojem bílkovin, také má přirozeně nízký obsah tuku, vysoký obsah vlákniny, sacharidů a dalších základních živin, jako je například draslík. Lidé čočku pěstují více než 8500 let. Podle historiků byla pěstována už v roce 6500 před naším letopočtem. Ideální do polévky nebo do salátu.
Fazole borlotti je odrůda fazole obecné, pochází z Itálie a hojně se ve středomořské kuchyni využívá. Fazole je středně velká až velká. Je oříškově zbarvená a pruhovaná červenou, purpurovou nebo černou barvou. Výborně se hodí do salátů, které svým vzhledem ozvláštní, skvělé jsou také k přípravě pomazánek, masových ragů i do sytých polévek jako je minestrone.
Bílé fazole Cannellini jsou úžasně výživné. Jsou bez tuku a vynikajícím zdrojem vlákniny, folátů, železa a hořčíku. Oblíbíte si je pro jejich jemnou krémovou konzistenci a výraznou chuť. Fazole je vhodné před jejich přípravou delší dobu namáčet. V kuchyni mají pestré využití: polévky, součást salátů, pomazánky, ale i jako hlavní chod.
Domácí míchané houby jsou skutečnou specialitou kalábrijské gastronomické tradice, připravené podle starodávné receptury. Rozmanitá chuť daná mícháním hub v jedné sklenici, tak aby povzbudily Váš apetit. Vhodné jako překrm a ke zvýraznění chuti.
Pikantní předkrm je typickou kalábrijskou specialitou. Tento produkt je oslavou barev a chutí zahrady. Ve sklenici najdete papriku, rajčata, lilek, houby, olivy, česnek a fenyklová semínka pro vůni; s nádechem vinného octa a konzervované ve slunečnicovém oleji. Vynikající příloha, vyhledávaná jako předkrm, ale určitě lákavá jako svačina pro rychlé a...
Nakládané plátky lilku jsou kalábrijskou gastronomickou specialitou, vyrobenou podle starodávné receptury. Lilek zrající na kalábrijském slunci je doplněn paprikou, fenyklem a česnekem.
Koření plné síly je ideální do polévek, omáček, na zeleninu a sýrové fondue. Obzvláště se hodí na bramborové pokrmy, jako je např. bramborová kaše, bramborová polévka, krokety atd.
Výborný krém z kalábrijských zelených papriček využijete k ochucení bruschetty, na zeleninu nebo jako pomazánku na chléb. Tato pikantní omáčka představuje pravou gastronomickou tradici a je vyrobena z originálních a 100% přírodních kalábrijských surovin: oregano, česnek, zelené chilli papričky, sůl.
Piniové oříšky jsou plody získané z velkých borovicových šišek, které dozrávají tři roky. Široce se používají k přípravě koláčů, krémů a sušenek. Používají se v kuchyni v mnoha receptech i při přípravě salátů, do náplní, do omáček i jako základní přísada pesta.
Rajčatový protlak „I prodotti del Casale“ vyrobený na farmě Arturo Pratticò, ležící na jónském pobřeží Kalábrie, vyrobený z čerstvých, zralých rajčat sklizených ručně. Jedná se o originální výrobek získaný šetrným zpracováním rajčat. Italský produkt pěstovaný v Kalábrii bez přidání konzervantů a barviv.
Typická kalábrijská specialita. Rajčata ručně sklízí a zpracovávají podle starodávných tradičních receptů, které se předávají spolu s dosud nabytými zkušenostmi a znalostmi z generace na generaci. To vše, aby bylo zajištěno, že každá sklenice, která se dostane na váš stůl, splňuje standardy kvality, drží si původní chuť a typickou vůni rajčat.
Tuňák nejvyšší kvality v olivovém oleji, ručně zpracovaný na Sicílii. Porcovaný je na filety, díky tomu je tuňák jemnější a chutnější. Díky skleněné nádobě a čirosti olivového oleje je na první pohled vidět růžová barva tuňáka. Skvělé pro vytváření nejrůznějších pokrmů. TIP: Recept na orecchiette s tapenádou z černých oliv a tuňáka
Filety tuňáka žlutoploutvého s olivovým olejem a srdíčky artyčoku. Připraveno dle tradičního receptu středomořské kuchyně. Kombinace srdíček artyčoků s filety z tuňáka činí z tohoto produktu ideální doplněk na těstoviny nebo samostatný lahodný předkrm.
Pikantní tuňák v olivovém oleji, produkt vytvořený pro milovníky chilli papriček. Jedná se o chutné kousky tuňáka v olivovém oleji, umocněné vůní a chutí čerstvého chilli. Tuňák a chilli jsou vynikající kombinací široce používanou v receptech kalábrijské tradiční kuchyně. Perfektní na bruschettě a velmi chutný je také v kombinaci s těstovinami.
Tuňák žlutoploutvý s charakteristickým křehkým, kompaktním, světle růžovým masem. Přírodní tuňák Callipo je vhodný pro ty, kteří hledají výrobek s nízkým obsahem tuku (méně než 1%). Vyrábí se výhradně s přidáním vody a soli, aby chuť tuňáka a přírodní vůně moře zůstaly nezměněny. Díky vysokému obsahu bílkovin je ideální pro děti a mládež a pro ty, kteří...
Filety z tuňáka s cibulí Tropea vyrobené z nejkvalitnějšího tuňáka, zabalené ručně do sklenic. Výjimečná je přítomnost červené cibule Tropea, která dává filetům z tuňáka velmi příjemnou sladkost. Ideální jako kompletní a chutný druhý chod, ale zároveň to může být vynikající součást pro první chod, těstoviny nebo rýži. Když nemáte mnoho času na vaření,...
Filety z tuňáka s kalábrijskou ndujou té nejlepší kvality, vybrané a zabalené ručně do sklenic, ideální jako kompletní a chutný druhý chod, ale zároveň to může být vynikající součást pro první chod na těstoviny nebo rýži. Když nemáte mnoho času na vaření, máte na dosah ruky kvalitní a chutné řešení. Nduja je obzvláště kořeněná, roztíratelná vepřová...