Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Suché, osvěžující a elegantní víno s výrazným aroma. Delikátní, jemně aromatická vůně s tóny broskve a stopou tymiánu.
Tento balzamikový ocet je vyroben z přírodního extraktu z tmavého lanýže a hroznového moštu. Jeho chuť je aromatická a trochu štiplavá. Lze jej použít místo kousků lanýžů nebo v kombinaci s nimi pro zesílení chuti. Také na masovém tataráku, čerstvých i vyzrálých sýrech, vaječných těstovinách, omeletách nebo na krajíčku opečeného chleba ochuceného máslem a...
Objevte jedinečnou sladkou tradici - Panettone Classico. Jemně vykynuté těsto s osvědčenou recepturou, obohacené kandovanou pomerančovou a citronovou kůrou, zlatavou barvou a luxusní strukturou, která se příjemně rozpouští na jazyku. Podávejte plátky v kombinaci s krémovým mascarpone, šálkem kávy nebo sklenkou prosecca. Perfektně se hodí také jako...
Název "Clorofilla" odkazuje na chlorofyl, pigment, který dodává rostlinám jejich charakteristickou zelenou barvu a umožňuje jim růst, což symbolizuje esenci tohoto vína. Vyznačuje se jemným květinovým aroma a na patře nabízí příjemnou slanost a svěžest. Clorofilla je ideální volbou pro milovníky elegantních a osvěžujících šumivých vín, která odrážejí...
Ideální pro ochucení masa, pečeně, ryb a zeleniny v troubě. Směs středomořských bylin v tomto produktu je bohatá nejen na chuť, ale také na vitamíny a minerální soli s vynikajícími antioxidačními vlastnostmi. Směs je extrémně univerzální a hodí se téměř ke každému pokrmu. Prvotřídní mořská sůl, která se získává přirozeným procesem odpařování mořské vody.
Prvotřídní mořská sůl, která se získává přirozeným procesem odpařování mořské vody. Díky svému vysokému obsahu přírodních minerálů a jemné struktuře je ideální pro každodenní použití v kuchyni. Tato sůl je vhodná jak pro dochucení pokrmů při vaření, tak pro finální úpravu jídel, kterým dodá autentickou chuť.
Oliva „Bella di Cerignola“ je zvláštní kultivar pocházející z města Cerignola v Apulii. Známá jako největší oliva na světě, vyniká na patře svou pevnou, křupavou dužinou a lahodnou chutí. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Ve slaném nálevu. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky...
Oliva „Bella di Cerignola“ je zvláštní kultivar pocházející z města Cerignola v Apulii. Známá jako největší oliva na světě, vyniká na patře svou pevnou, křupavou dužinou a lahodnou chutí. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Vynikající k aperitivu nebo jako přísada do salátů a předkrmů. Slaný nálev.
Křupavé pražené mandle obalené tenkou vrstvou křupavého cukru s jemným dotekem vanilky. Klasická pochoutka k aperitivu, ke kávě i jako sladký snack na cesty. Skvělé taky jako dekorace na dezerty či do dárkových balíčků.
Lahodná pikantní chuť, intenzivní a vyvážená. Pouze chilli nejvyšší kvality z Kalábrie. Díky své jedinečné chuti jsou vhodné do různých pokrmů: těstoviny, pizza, sýry i jako základ omáček.
Tento lahodný produkt pochází z Kalábrie, regionu v jižní Itálii, který je známý svou kuchyní bohatou na autentické chutě. Bruschettone Alle Olive Verdi je vyrobená ze zelených oliv, která nabízí intenzivní a bohatou chuť. Olivy se připravují do roztíratelné pasty, která je ideální na chleba nebo k vytvoření chutných předkrmů.
Sladká chuť červené cibule Tropea se snoubí s pikantností kalábrijské chilli papričky a vzniká tak jedinečná a výrazná omáčka vyrobená z červené cibule Tropea I.G.P., zelených oliv a kalábrijských chilli papriček. Výborně se hodí jako součást předkrmu, do pomazánek, na opečený chléb, k těstovinám i do omáček nebo na pizzu.
Nduja je tradiční lahodný měkký a roztíratelný kalábrijský salám vyrobený z prémiových kusů masa černých kalábrijských prasátek a kalábrijských červených chilli papriček, které dodávají charakteristickou ohnivou chuť. Maso a papričky se společně nasekají, naplní do velkých střívek a udí, čímž vznikne měkká velká klobása, z níž se později podle potřeby...
Typická italská pikantní omáčka vyrobená z rajčat, kalábrijského chilli a míchané zeleniny. Ideální pro přípravu lahodných italských těstovin. Omáčka je pikantní, protože obsahuje chilli papričky z Kalábrie, typický produkt tohoto regionu. Omáčku stačí jen prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a dle chuti přidat parmezán.
Apulijské zelené olivy Bella di Cerignola, rozdrcené a okořeněné pálivou paprikou. Bella di Cerignola jsou extrémně velké zelené olivy z oblasti Apulie v jihovýchodní Itálii. Bohatá dužina je pevná a šťavnatá, zatímco chuť je znatelně jemná a příjemná, protože velké olivy vytvářejí velkorysý zážitek z jídla. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“.
Vynikající rizoto se čtyřmi druhy sýrů je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat...
Vynikající rizoto se zeleninou je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat nastrouhaný...
Praktické a elegantní kapátko z kvalitního skla usnadní dávkování bez zbytečného plýtvání. Ideální pomocník při dochucování salátů, předkrmů i hlavních chodů. Vhodné na všechny druhy balzamika i na oleje.
Ponořte se do světa autentických italských chutí. Ochucený extra panenský olivový olej s provensálskými bylinkami přenese Vaše chuťové buňky přímo do srdce Itálie. Tento exkluzivní produkt je výsledkem pečlivého výběru nejlepších oliv a ručního zpracování v tradičních italských lisovnách.
Tento výjimečný produkt je výsledkem tradiční italské výroby, ve které se kombinuje vysoce kvalitní olivový olej s čerstvými citrony. Olej je vyráběn z pečlivě vybraných oliv, které jsou sklizeny a zpracovány podle tradičních italských metod, aby se zachovaly všechny jejich nutriční hodnoty. Do oleje jsou poté přidány čerstvé citrony, které přidávají jeho...
Extra panenský olivový olej Olio Calabria pochází z olivových hájů slunné Calabrie a je získáván z oliv sbíraných ručně a je lisován za studena pouze mechanickými postupy. To zajišťuje, že každá kapka oleje si zachovává plnou chuť a vysoce kvalitní vlastnosti. Portaro olivový olej Olio Calabria je nejen skvělým pomocníkem v kuchyni, ale také elegantním a...
Zapomeňte na obyčejnou kávu. Při prvním doušku zrnkové kávy BAR 90 od La Tosteria poznáte, že jste objevili něco mimořádného. Tato káva je namíchána z pečlivě vybraných kávových zrn z Brazílie, Kolumbie a Etiopie. Díky tomu má unikátní chuťový profil, který jinde nenajdete. Poměr zrn je přesně namíchaný tak, aby výsledný nápoj byl krásně vyvážený.
Carraro Caffé Don Carlos gusto classico je středně pražená směs s vyváženým profilem chuti, která je bohatá, plná a zároveň jemně kyselá. Z každého šálku cítíte nádherné aroma, které je kombinací čokolády, ořechů a ovocných tónů, což přináší komplexní ale přesto hladký dojem. Mletá káva 50% arabica a 50% robusta.
Rubínově červená barva s purpurovými odlesky. Strohá vůně červeného ovoce v džemu, třešně Morello, švestek a skořápek vlašských ořechů s tóny vanilky a hřebíčku. Je sametové, plné a harmonické na patře. Ideální párování - červená masa, pečená zvěřina a zralé sýry.