Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Mini prosecco z oblasti Veneto s jemnou slámově žlutou barvou a příjemnou květinovou vůní s ovocným nádechem. Je svěží, živé, příjemné. Výborně se hodí jako aperitiv a skvěle doprovodí i závěr jídla.
Růžová transparentní barva s živou a perzistentní perlací. Svěží, příjemně ovocná vůně (zejména jahody a maliny) s nádechem medu a citronové kůry. Jemná, kulatá a harmonická chuť. Skvěle podtrhne lehké pokrmy na bázi bílého masa, ryb a smetanového sýra.
Rustikální olivová pasta v extra panenském olivovém oleji. Ideální na pečení a k dochucení čerstvých těstovin. Pasta je také skvělá jako rychlá varianta lehké svačiny na pečivu.
Všestranné víno s dobrou strukturou a dobrým tělem, které plně odráží jeho odrůdové vlastnosti. Je vhodné ke každému jídlu, zejména k lehkým zeleninovým jídlům a těstovinám s pestem. Ideální teplota podávání je 10-12 °C.
Jasně slámově žlutá barva s intenzivními a výraznou vůní po ovoci, zejména po citrusech a broskvi s dubovými tóny. Lehké a živé na patře. Ideální k pokrmům z ryb, korýšům a chutným salátům.
Barva je jasně slámově žlutá a ve vůni uvolňuje intenzivní ovocné aroma jablka, hrušky, bílé broskve a citrusů s tóny po banánu. Na patře projevuje jako lehké a živé. Ideální k vegetariánským pokrmům, dobrým grilovaným rybám, korýšům a předkrmům z mořských plodů.
Barva je světle žlutá se zelenkavými odstíny. Ve vůni dominuje intenzivní květinová vůně s tóny bílé broskve. Na patře je harmonické, šťavnaté a vyvážené, s mírnou kyselinkou. Ideální jako aperitiv. Výborné ke smaženým rybám, grilované zelenině, mořským plodům a také k vegetariánským pokrmům.
Barva je světle růžová s fialovými odstíny. Vůně je jemná a ovocná (zejména jahody, maliny, hrušky, meruňky). S jemnými vůněmi jsou vnímány lehké tóny růže a třešně. Chuť je lehká, svěží, harmonická, lehce minerální. Ideální jako aperitiv, vhodné k lehkým předkrmům, vynikající ve společnosti ryb a bílého masa.
Quadrucci jsou v podstatě tagliatelle nakrájené příčně na malé čtverečky (odtud ten název), které je vhodné vařit rovnou ve vývaru. Hodí se hlavně do čirých polévek jako jsou právě vývary i consommé, se zeleninou nebo bez ní. Lze je ale použít i do krémových a hustých polévek. Nejčastěji jsou spojované s regionem Emilia-Romagna. Těstoviny Filotea jsou...
Balzamikový ocet z hroznového moštu Trebbiano Modenese a hroznů Ancellotta s růžovou esencí získanou z rostlin farmy „Tenuta del Cigno“. Prelibato Rosé je inovativní koncept, který v kuchyni využijete zejména na ryby. Prelibato Rosé je zcela přírodní produkt. Nejlépe jej využijete na rybí pokrmy, čerstvou nebo grilovanou zeleninu, korýše, měkkýše, s...
Kombinace špičkových italských jablek spolu s balzamikovým octem Malpighi. Zkuste jej se všemi druhy zeleniny, syrovou i tepelně upravenou, s pečeněmi a zvěřinou. Rafinovaně souzní se sýry, saláty a čerstvým ovocem.
Teplo a slunce, pod kterým dozrály tyto olivy, jim dodává svěží, znamenitou a lahodnou chuť léta. Nejjemnější černé olivy jsou poté uzavřeny ve skleněné nádobě, aby jste si je mohli vychutnat v každém ročním období. Ideální nejen jako předkrm, ale také jako dochucení těstovin nebo masových pokrmů.
Velmi pálivá omáčka vzniká spojením dvou paprik (Capsicum annuum a Cayenne), do kterých se přidává pouze olivový olej nejvyšší kvality, aby byla zachována pálivá chuť suroviny. Díky vysoké pikantnosti a zároveň sladké chuti paprik vytváří jemnou specialitu a je ideální pro dochucování těstovin nebo předkrmů.
Majonéza vynikající kvality s jedinečnou, vyváženou chutí a dokonalou homogenní, sametovou strukturou. Varianta s jemnou chutí a vůní hříbků. Její chuť se hodí k masu i zelenině.
Chutné lilky nakrájené na plátky, ochucené špetkou česneku, chilli pro zvýraznění chuti a oregano. Jsou ideální na jednohubky a bruschettu, k lahodným aperitivům, k teplým pokrmům nebo jako doplněk k masovým pokrmům a ke studeným jídlům, jako jsou letní saláty.
Tagliatelle jsou dlouhé ploché nudle. Podávají se s různými omáčkami, především s boloňskou omáčkou. Podle jedné pověsti vytvořil první tagliatelle šikovný dvorní kuchař, kterého inspiroval slavnostní účes, který měla Lukrécie d’Este na své svatbě v roce 1487. V sídle boloňské Obchodní komory je uložena replika jedné tagliatelle vyrobená z masivního...
Špagety s česnekem, olejem a chilli jsou jedním z nejjednodušších receptů v italské kuchyni. Není pochyb o tom, že převládající chutí je chilli, které se dokonale hodí k česneku a olivovému oleji. Je ideální pro dochucení těstovin, ale lze z něj také připravit bruschettu s pikantní chutí.
Bruschetta Ghiotta se zrodila ze spojení nejjemnější a nejvybranější zeleniny a vytváří lahodný a chutný krém. Lze použít na plátek toastu jako předkrm. Pro ty, kteří milují silnější chutě, může být směs také použita k ochucení různých druhů jídel, například těstovin.
Původ tohoto produktu sahá do Savojského dvora. V průběhu let se tento recept začal předávat z generace na generaci. Tento recept, stále připravovaný podle starodávné tradice, dává vzniknout omáčce, ideální k masovým pokrmům, jako je slavné vařené maso z Piemonte. Můžete si ho také vychutnat na krajíci teplého chleba jako předkrm, aby se vám zvedla chuť k...
Čerstvé papriky jsou pečlivě vybrané, krájené a grilované. Tato příprava spolu s pasterizací zajišťuje křupavost a dokonalou strukturu. Olivový olej hraje v této přípravě zásadní roli, protože umožňuje zachovat svěžest a nezměněnou chuť papriky. Zeleninu lze také ohřát a podávat teplou. Jednoduché řešení, jak obohatit stůl jako chutný předkrm, přílohu...
Typicky středomořská specialita, polosušená rajčata konzervovaná v olivovém oleji. Ideální jako součást předkrmu nebo k dolazení letních pokrmů jako jsou saláty či grilované ryby a maso.
Plněné feferonky jsou připravovány pouze z nejčerstvějších ančoviček a kapar. Chilli papričky s ančovičkami a kapary si můžete vychutnat jako mírně pikantní předkrm a vychutnat si léto a svěží chuť použitých lahodných surovin v každém ročním období.
Chutné a plné ragú připravené z masa prvotřídní kvality, lahodných italských rajčat a bylinek. Omáčka je připravena velmi pomalým vařením. Ideální je na polentu nebo těstoviny.
Dárkový balíček "Luxusní zážitek z Itálie!" je dokonalým odrazem Itálie jako takové. V balíčku najdete drobné pochutiny, lahodné víno i těstoviny. Zkrátka to nejlepší! Udělejte radost svým blízkým nebo sami sobě.