Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Oliva „Bella di Cerignola“ je zvláštní kultivar pocházející z města Cerignola v Apulii. Známá jako největší oliva na světě, vyniká na patře svou pevnou, křupavou dužinou a lahodnou chutí. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Vynikající k aperitivu nebo jako přísada do salátů a předkrmů. Slaný nálev.
Sladká chuť červené cibule Tropea se snoubí s pikantností kalábrijské chilli papričky a vzniká tak jedinečná a výrazná omáčka vyrobená z červené cibule Tropea I.G.P., zelených oliv a kalábrijských chilli papriček. Výborně se hodí jako součást předkrmu, do pomazánek, na opečený chléb, k těstovinám i do omáček nebo na pizzu.
Typická italská pikantní omáčka vyrobená z rajčat, kalábrijského chilli a míchané zeleniny. Ideální pro přípravu lahodných italských těstovin. Omáčka je pikantní, protože obsahuje chilli papričky z Kalábrie, typický produkt tohoto regionu. Omáčku stačí jen prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a dle chuti přidat parmezán.
Praktické a elegantní kapátko z kvalitního skla usnadní dávkování bez zbytečného plýtvání. Ideální pomocník při dochucování salátů, předkrmů i hlavních chodů. Vhodné na všechny druhy balzamika i na oleje.
Ponořte se do světa autentických italských chutí. Ochucený extra panenský olivový olej s provensálskými bylinkami přenese Vaše chuťové buňky přímo do srdce Itálie. Tento exkluzivní produkt je výsledkem pečlivého výběru nejlepších oliv a ručního zpracování v tradičních italských lisovnách.
Tento výjimečný produkt je výsledkem tradiční italské výroby, ve které se kombinuje vysoce kvalitní olivový olej s čerstvými citrony. Olej je vyráběn z pečlivě vybraných oliv, které jsou sklizeny a zpracovány podle tradičních italských metod, aby se zachovaly všechny jejich nutriční hodnoty. Do oleje jsou poté přidány čerstvé citrony, které přidávají jeho...
Extra panenský olivový olej Olio Calabria pochází z olivových hájů slunné Calabrie a je získáván z oliv sbíraných ručně a je lisován za studena pouze mechanickými postupy. To zajišťuje, že každá kapka oleje si zachovává plnou chuť a vysoce kvalitní vlastnosti. Portaro olivový olej Olio Calabria je nejen skvělým pomocníkem v kuchyni, ale také elegantním a...
Zapomeňte na obyčejnou kávu. Při prvním doušku zrnkové kávy BAR 90 od La Tosteria poznáte, že jste objevili něco mimořádného. Tato káva je namíchána z pečlivě vybraných kávových zrn z Brazílie, Kolumbie a Etiopie. Díky tomu má unikátní chuťový profil, který jinde nenajdete. Poměr zrn je přesně namíchaný tak, aby výsledný nápoj byl krásně vyvážený.
Rubínově červená barva s purpurovými odlesky. Strohá vůně červeného ovoce v džemu, třešně Morello, švestek a skořápek vlašských ořechů s tóny vanilky a hřebíčku. Je sametové, plné a harmonické na patře. Ideální párování - červená masa, pečená zvěřina a zralé sýry.
Světle rubínově červená barva. Intenzivní vůně zralého červeného ovoce, třešní, borůvek, vanilky a bylinek. Sametové, kulaté a vyvážené. Červená masa, pečená masa a zralé sýry.
Světlá a živá zlatá barva, bujná, bílá a trvalá pěnu s jemným a souvislým perlením. Intenzivní a charakteristická vůně a sladká, živá a správně perzistentní chuť s tóny černého bezu a jasmínu. Klasický dezertní sekt.
Slámově žlutá barva s jemnými nazelenalými odlesky. Vůně je příjemná a jemná, s náznaky připomínajícími bílé květy, zelené jablko, broskev a mandle. Chuť je středně plná, ovocná, s dobrou délkou. Hodí se k pokrmům z ryb a zvláště ke korýšům.
Vychutnejte si naprostou dokonalost rajčat z Kalábrie, která byla pečlivě vybrána a zpracována, aby vám přinesla nejčistší a nejintenzivnější chuť. Rajčata jsou loupaná a dušená do měkka. Tyto rajčata jsou ideálním základem pro jakoukoliv omáčku, polévku nebo ragú. Díky jejich bohaté a koncentrované chuti vytvoříte pokrmy, které budou oplývat hlubokou a...
Ty nejhezčí artyčoky jsou pečlivě vybrány, dochuceny směsí bylinek a naložené v oleji. Tak aby si zachovaly nejlepší chuť a byly vám k dispozici po celý rok. Artyčoky se výborně hodí na předkrmový talíř, také je lze použít jako základ do omáček, přidat do svěžích letních salátů a také se velmi dobře hodí do sendvičů, obložených chlebů nebo na topinku jako...
Tradiční italský suchý salám vyrobený z jemně mletého vepřového masa s kousky špeku, který jak už název napovídá pochází z okolí Milána. Salám je velmi jemný, s nádechem směsi koření. Připravte si lahodný sendvič, bagetu a nebo jej přidejte na předkrmový talíř.
Drcené zelené olivy s peckou. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. To nejlepší z Kalábrie ve sklenici. Olivy si můžete vychutnávat samostatně nebo je využít k přípravě jednohubek, těstovin i salátů. Fantazii se meze nekladou. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin, antioxidantů,...
Kalábrijské chilli míchané se zeleninou, kombinace, která zaujme každého. Směs lze využít na dochucení pokrmů, zeleniny, salátů i masa. Možno využít za studena i tepelně upravit. Středně pálivé.
Extra panenský olivový olej Italico Fratoio di Riva je vyráběn v plném souladu s normami kvality, které charakterizují Agraria Riva del Garda. Má lehké ovocné aroma s lehkým bylinkovým nádechem. Chuť je harmonická, mírně nahořklá a kořeněná. Je ideální na polévkách, salátech, grilované zelenině a skvěle si ho vychutnáte jen s pečivem.
Intenzivní rubínově červená barva s fialovými odlesky, které podtrhují mladistvost a střední konzistenci vína. Po krátkém okysličení vyjádří ve vůni veškerou celistvost svého ovoce s lákavými tóny drobného červeného ovoce, zejména malin, poté éterickými a kořenitějšími tóny, které připomínají stárnutí ve dřevě. Na patře se objevuje svěžest a dobrá...
Intenzivní a jasně slámově žlutá barva. Jemné vůně hrušky a cedru v ombinaci s nádechem heřmánku s jemným kouřovým tónem. Vstupuje do patra fascinujícím a obklopujícím způsobem, který vyjadřuje dobrou strukturu a nádhernou rovnováhu všech složek v jemném propletení. Dobrá perzistence v dochuti.
Barva je hluboká a zářivě rubínově červená. Uvolňuje široké a intenzivní aroma s výraznými vůněmi drobného zralého červeného ovoce s nádechem čokolády, dubu a tabáku. Ve vůni se objevuje náznak švestky, borůvek a černého rybízu. Obalující a vyvážené na patře. Ideální jako aperitiv a také s předkrmy na bázi slaných uzenin a polozralých sýrů, k hovězímu a...
Barva je tmavě rubínově červená a vůně odhaluje ovocné aroma, ze kterého vystupují tóny dubu, červených bobulí, čokolády, lehce vanilky. Na patře je středně plné s vyváženými tříslovinami, velmi harmonické. Se svěží a jemnou chutí, vyvážené, s krátkým ovocným závěrem. Výborně se hodí k hovězímu a jehněčímu masu, těstovinám, jemným a středním vyzrálým...
Nejjemnější zelené olivy vonící létem jsou plněné znamenitými paprikami. Ideální nejen jako předkrm, ale lze je přidat i jako přílohu k masovým nebo rybím pokrmům. Nechte se unést jejich vznešenou chutí a dopřejte si malou chvilku potěšení.
K výrobě této chutné a plné omáčky jsou použity pouze ty nejkvalitnější přísady. Spojení piemontské klobásy a těch nejlepších hříbků, rajčat a olivového oleje je toto ideální k ochucení tradičních těstovin nebo polenty. Mimořádně chutná omáčka pro milovníky hub.