Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
LOM07526
Černé olivy Monacale jsou ochucené středomořským kořením a jsou ideální jako předkrm, ale skvěle se hodí i k masu nebo do salátu. Výroba těchto oliv probíhá podle starodávného kalábrijského receptu, který nám umožňuje vrátit se díky jejich chuti do minulosti.
TIP: Recept na orecchiette s tapenádou z černých oliv a tuňáka
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Složení: černé olivy 90%, slunečnicový olej, chilli, sůl, česnek, oregáno. Regulátor kyselosti: kyselina mléčná.
Nutriční hodnoty na 100 g produktu: Energetická hodnota: 1038 kj / 248 kcal, Tuk: 29 g z toho nasycené mastné kyseliny: 4 g, Sacharidy: 0,8 g z toho cukry: 0 g, Bílkoviny: 1,8 g, Sůl: 3 g.
Datum spotřeby: viz obal.
Výrobce | Lombardo |
Země původu | Itálie |
Balení | 500g |
Oliva „Bella di Cerignola“ je zvláštní kultivar pocházející z města Cerignola v Apulii. Známá jako největší oliva na světě, vyniká na patře svou pevnou, křupavou dužinou a lahodnou chutí. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky česneku a podávejte...
Oliva „Bella di Cerignola“ je zvláštní kultivar pocházející z města Cerignola v Apulii. Známá jako největší oliva na světě, vyniká na patře svou pevnou, křupavou dužinou a lahodnou chutí. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Vynikající k aperitivu nebo jako přísada do salátů a předkrmů.
Olivy „Nocellara“ jsou lahůdkou, která nesmí chybět na stole milovníků dobrého jídla. Mají intenzivní zelenou barvu, pevnou konzistenci a jsou obzvláště chutné. Ideální k jídlu samostatně, jako svačina, k přípravě aperitivů, předkrmů i k sýrům a uzeným masům.
Olivy „Termite di Bitetto“ ztělesňují autenticitu apulského zemědělství. Jsou oblíbené pro svou jiskřivou chuť, díky které jsou jedinečné a rozpoznatelné mezi různými kultivary. Vynikající k apulskému vínu jako aperitiv, ale také k dobrému proseccu.
Olivy „Peranzana“ jsou vynikajícím produktem z území Apulie a zejména z provincie Foggia. Díky své silné chuti jsou skutečným potěšením. Vynikající jako přísada na pizzu, do salátů nebo těstovin.
Oliva „Bella di Cerignola“ je zvláštní kultivar pocházející z města Cerignola v Apulii. Známá jako největší oliva na světě, vyniká na patře svou pevnou, křupavou dužinou a lahodnou chutí. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky česneku a podávejte...
Kořeněné drcené olivy „Bella di Cerignola“ jsou obohacené o lahodné kombinace vysoce kvalitních ingrediencí jako je česnek, chilli paprička a středomořské aroma, a vytvářejí tak výbušnou směs chutí a vůní. Oliva „Bella di Cerignola“ je zvláštní kultivar pocházející z města Cerignola v Apulii. Známá jako největší oliva na světě, vyniká na patře svou...
Oliva „Bella di Cerignola“ je zvláštní kultivar pocházející z města Cerignola v Apulii. Známá jako největší oliva na světě, vyniká na patře svou pevnou, křupavou dužinou a lahodnou chutí. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky česneku a podávejte...
Černé olivy „Bella di Cerignola“ jsou přírodní olivy, které vděčí za tento zvláštní intenzivní odstín procesu stabilizace. Tento způsob zpracování dává dužině jemnou a šťavnatou konzistenci s přetrvávající chutí.
Olivy „Termite di Bitetto“ ztělesňují autenticitu apulského zemědělství. Jsou oblíbené pro svou jiskřivou chuť, díky které jsou jedinečné a rozpoznatelné mezi různými kultivary. Vynikající k apulskému vínu jako aperitiv, ale také k dobrému proseccu.
Olivy „Peranzana“ jsou vynikajícím produktem z území Apulie a zejména z provincie Foggia. Díky své silné chuti jsou skutečným potěšením. Vynikající jako přísada na pizzu, do salátů nebo těstovin.
Olivy „Nocellara“ jsou lahůdkou, která nesmí chybět na stole milovníků dobrého jídla. Mají intenzivní zelenou barvu, pevnou konzistenci a jsou obzvláště chutné. Ideální k jídlu samostatně, jako svačina, k přípravě aperitivů, předkrmů i k sýrům a uzeným masům.
Oliva Leccino, typická pro Puglii, se vyznačuje šťavnatou dužinou a harmonickou chutí. Vyznačuje se velkou všestranností v kuchyni: ideální pro přípravu studených těstovin, omáček nebo pečených ryb.
Extrémně velké zelené stolní olivy z oblasti Apulie v jihovýchodní Itálii. Bohatá dužina je pevná a šťavnatá, zatímco chuť je znatelně jemná a příjemná, protože velké olivy vytvářejí velkorysý zážitek z jídla. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky...
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto, které se dodnes, stejně jako v minulosti, sklízejí tradičními metodami. Při zpracování se veškeré úsilí společnosti zaměřuje na výrobní proces tak, aby probíhal v úplném respektu k olivám a tradici spojené s jejich konzervací. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto, které se dodnes, stejně jako v minulosti, sklízejí tradičními metodami. Při zpracování se veškeré úsilí společnosti zaměřuje na výrobní proces tak, aby probíhal v úplném respektu k olivám a tradici spojené s jejich konzervací. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto, které se dodnes, stejně jako v minulosti, sklízejí tradičními metodami. Při zpracování se veškeré úsilí společnosti zaměřuje na výrobní proces tak, aby probíhal v úplném respektu k olivám a tradici spojené s jejich konzervací. TIP: Recept na orecchiette s tapenádou z černých oliv a tuňáka
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto, které se dodnes, stejně jako v minulosti, sklízejí tradičními metodami. Při zpracování se veškeré úsilí společnosti zaměřuje na výrobní proces tak, aby probíhal v úplném respektu k olivám a tradici spojené s jejich konzervací. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto, které se dodnes, stejně jako v minulosti, sklízejí tradičními metodami. Při zpracování se veškeré úsilí společnosti zaměřuje na výrobní proces tak, aby probíhal v úplném respektu k olivám a tradici spojené s jejich konzervací. TIP: Recept na orecchiette s tapenádou z černých oliv a tuňáka
Extrémně velké zelené stolní olivy z oblasti Apulie v jihovýchodní Itálii. Bohatá dužina je pevná a šťavnatá, zatímco chuť je znatelně jemná a příjemná, protože velké olivy vytvářejí velkorysý zážitek z jídla. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky...
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto, které se dodnes, stejně jako v minulosti, sklízejí tradičními metodami. Při zpracování se veškeré úsilí společnosti zaměřuje na výrobní proces tak, aby probíhal v úplném respektu k olivám a tradici spojené s jejich konzervací. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Chutný krém, ideální nejen na vynikající sendviče, které se podávají jako předkrm, ale také na dochucení hlavních chodů. Používají se pouze vysoce kvalitní černé olivy a olivový olej: výsledkem je jemný a lahodný krém. TIP: Jednoduchý recept na linguine s olivami
Paté z černých oliv s křupavou opečenou bagetkou si vychutnáte jako lehký předkrm, lehkou svačinu nebo paté namažte na krekry a máte jednoduchý snack na oslavu či setkání s přáteli. Skvělá alternativa ke klasické rajčatové bruschettě.
Rustikální olivová pasta v extra panenském olivovém oleji. Ideální na pečení a k dochucení čerstvých těstovin. Pasta je také skvělá jako rychlá varianta lehké svačiny na pečivu.
Luxusní olivové paté z nejlepších ingrediencí bez zbytečných přísad a konzervantů. Směs obsahuje 70% oliv a jedinými přísadami jsou kvalitní olivový olej a sůl. Paté je nejen lahodnou pomazánkou na chleba nebo crostini, ale chuť je dostatečně výrazná a vydatná, aby se jen promíchala s těstovinami nebo sloužila jako základ pro jiné omáčky. Možnosti využití...
Míchané olivy s peckou v nálevu. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. To nejlepší z Kalábrie ve sklenici. Olivy si můžete vychutnávat samostatně nebo je využít k přípravě jednohubek, těstovin i salátů. Fantazii se meze nekladou. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Míchané olivy s peckou v nálevu. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. To nejlepší z Kalábrie ve sklenici. Olivy si můžete vychutnávat samostatně nebo je využít k přípravě jednohubek, těstovin i salátů. Fantazii se meze nekladou. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Drcené zelené olivy s peckou. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. To nejlepší z Kalábrie ve sklenici. Olivy si můžete vychutnávat samostatně nebo je využít k přípravě jednohubek, těstovin i salátů. Fantazii se meze nekladou. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin, antioxidantů,...
Pikantní omáčka z kalábrijských paprik....
117 Kč
Harmonická a elegantní směs, aromatická....
826 Kč
Bílé fazole Cannellini jsou úžasně výživné....
86 Kč
Karamelizované křupavé tenké sezamové krekry,...
29 Kč
Stroužky česneku naložené v kvalitním olivovém...
231 Kč
Skořice je aromatická kůra skořicovníků,...
90 Kč
Vynikající jemná chuť a příjemné aroma černého...
254 Kč
Ostré chilli dodává této rajčatové omáčce...
172 Kč
Italské Cantuccini jsou dvakrát pečené,...
131 Kč
PIRANSKA SOL s chráněným označením původu je...