Nejprodávanější

na stránce

Vynikající jemná chuť a příjemné aroma černého lanýže se mísí s extra panenským olivovým olejem nejvyšší kvality a společně vytvářejí speciální kombinaci vhodnou k uspokojení těch nejnáročnějších a nejjemnějších chutí. Ideální pro přípravu masových nebo rybích pokrmů, rizota i těstovin a také si jej lze vychutnat jen tak na kousku kvalitního pečiva.

254 Kč
Skladem

Směs jemných káv Arabica a Robusta se silnou a plnou chutí, speciálně pro domácí kávovary. Skvělá káva jako v kavárně. Důkladně vybraná kávová zrna, jednotlivě pražená velmi pomalým procesem s ohledem na organoleptické vlastnosti a degustační testy s ochutnávkou znalců. V Caffè Cartapani je snaha o dokonalost na denním pořádku. Tak vzniká produkt s...

743 Kč
Skladem

Bílý balzamikový ocet vyráběný ze 100 % šťávy z hroznů Trebbiano, který zraje spolu s italským šafránem 8 let v malých dřevěných sudech. Vhodný na všechny druhy mořských i sladkovodních ryb, měkkýše, korýše, kaviár, čerstvé ovoce a ovocné saláty, rizota a těstoviny. Obsah láhve 100 ml + dávkovač.

320 Kč
Skladem

Bílý balzamikový ocet Prelibato s nejlepšími sicilskými pomeranči. Ideální je po malých kapkách na čerstvé i vyzrálé sýry. Vynikající je také na všechny druhy ryb a měkkýšů, čerstvé ovoce a krémovou zmrzlinu.

321 Kč
Skladem

Saporoso zraje nejméně 8 let ve vzácných dubových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Díky sirupové a krémové hustotě je ideální ke konzumaci na všech druzích zeleniny, pečeně...

1 004 Kč
Skladem

Počátky tohoto jídla sahají do starověku. Obvyklý způsob, jak znovu použít chléb, bylo opéct ho a ozdobit solí a olejem. Tímto způsobem se starý chléb stal křupavým a voňavým. Bruschetta je jedním z těch předkrmů, které vám umožní uspořádat úžasnou večeři, i když nemáte čas vařit. Potřebujete jen pár základních ingrediencí: chléb, olej, špetku soli, pár...

70 Kč
Skladem

Tuňák nejvyšší kvality v olivovém oleji, ručně zpracovaný na Sicílii. Porcovaný je na filety, díky tomu je tuňák jemnější a chutnější. Díky skleněné nádobě a čirosti olivového oleje je na první pohled vidět růžová barva tuňáka. Skvělé pro vytváření nejrůznějších pokrmů. TIP: Recept na orecchiette s tapenádou z černých oliv a tuňáka

221 Kč
Není na skladě
Není na skladě

Tuňák žlutoploutvý s charakteristickým křehkým, kompaktním, světle růžovým masem. Přírodní tuňák Callipo je vhodný pro ty, kteří hledají výrobek s nízkým obsahem tuku (méně než 1%). Vyrábí se výhradně s přidáním vody a soli, aby chuť tuňáka a přírodní vůně moře zůstaly nezměněny. Díky vysokému obsahu bílkovin je ideální pro děti a mládež a pro ty, kteří...

158 Kč
Skladem

Cizrna pomáhá zlepšovat činnost trávicího traktu, pozitivně ovlivňuje imunitní systém, stav chrupavek, hladinu cholesterolu v krvi, či nervovou soustavu. Vitamín B15 je vynikajícím antioxidantem a mastné kyseliny chrání organismus před onemocněním srdce a cév. Cizrna se hodí do pomazánek, salátů, polévek, různých karbanátků a placek nebo se může stát...

87 Kč
Skladem

Jemná rajčatová omáčka na těstoviny s paprikami z Piemontu. TIP: Jednoduchý recept na linguine s olivami

117 Kč
Skladem

Linguine jsou těstoviny dlouhé jako špagety, mají eliptický tvar a cca 4mm na šířku. Tradičně se podávají s omáčkami jako je Pesto alla Genovese, ale oblíbené jsou i jiné, jako jsou rajčatové nebo rybí omáčky. V doslovném překladu znamená Le Matassine přadeno.

109 Kč
Skladem

Důmyslná kombinace italských předkrmů a suchého červeného vína z regionu Trentino je jako stvořená k podávání při večerním posezení pánské společnosti pod letní hvězdnou oblohou. Vybrané lahůdky však ocení i dámy se zálibou v prvotřídní kvalitě.  

1 810 Kč
Skladem

Italské Cantuccini jsou dvakrát pečené, podlouhlé, suché a křupavé sušenky. Tradičně se jedí namáčené do kávy, kakaa či čaje a nejčastěji do dezertního vína Vin Santo. Původně pocházejí z toskánského města Prato.

131 Kč
Skladem

Černý lanýž skvěle doplní chuť těstovin nebo rizota, může být strouhaný nebo nakrájený na plátky. Má příjemnou vůni a jemnou chuť. Používá se jako čerstvý produkt, samotný nebo v kombinaci s žampiony, máslem nebo extra panenským olivovým olejem. Vynikající zejména v kombinaci s jinými omáčkami nebo krémy na bázi lanýže. Lze jej využít také na ochucení...

619 Kč
Skladem

Víno bledě slámově žluté barvy s výjimečnou jemností, elegancí a komplexností se zajímavými ovocnými tóny (broskev, jablko zralé ovoce obecně). Obzvláště jemné, svěží příjemné víno. Ideální jako aperitiv, hodí se k mořským plodům, vegetariánským pokrmům i houbám.

252 Kč
Skladem

Tělnaté a strukturované víno výrazné rubínové barvy. Vůně je ovocná (maliny a borůvky) a kořeněná. Chuť je plná, hebká a vytrvalá. Hodí se především ke grilovanému masu a dlouhozrajícím sýrům. Doporučujeme otevřít láhev hodinu předem a servírovat při teplotě 18°C.

229 Kč
Skladem

Černé olivy Monacale jsou ochucené středomořským kořením a jsou ideální jako předkrm, ale skvěle se hodí i k masu nebo do salátu. Výroba těchto oliv probíhá podle starodávného kalábrijského receptu, který nám umožňuje vrátit se díky jejich chuti do minulosti. TIP: Recept na orecchiette s tapenádou z černých oliv a tuňáka

142 Kč
Není na skladě
Není na skladě

Paté z černých oliv s křupavou opečenou bagetkou si vychutnáte jako lehký předkrm, lehkou svačinu nebo paté namažte na krekry a máte jednoduchý snack na oslavu či setkání s přáteli. Skvělá alternativa ke klasické rajčatové bruschettě.

65 Kč
Skladem

Pistáciové pesto patří mezi ty méně obvyklé, ale o to rychleji si jej zamilujete pro svoji svěžest, výrazné aroma a nezaměnitelnou chuť pistáciových oříšků. Obecně se původ pesta se klade do oblasti Ligurie v severní Itálii. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit.

233 Kč
Skladem

Fettuccine je tradiční a velmi oblíbený tvar těstovin nejen v italské kuchyni. Filotea vyrábí verzi s příchutí papričky Habanero, která jim dodává charakteristickou pikantní chuť. Vhodné jsou pro jakýkoli druh bílé nebo červené omáčky, ať už s masem, rybou nebo zeleninou.

138 Kč
Skladem

Olej se vyznačuje středně ovocnou vůní s výraznými travnatými tóny s vůní zeleného jablka, ředkviček, čekanky a artyčoků s tóny mandlí a piniových oříšků. Tento olej můžete využívat na klasická jídla například ze sladkovodních ryb, ale snad ještě lépe se hodí k výraznějším pokrmům jako je solené maso, carpaccio nebo složitější pokrmy z mořských ryb.

207 Kč
Skladem

Bílý balzamikový ocet získaný z nejlepších hroznů Trebbiano Modenese, jejichž mošt zraje nejméně 5 let v sudech z jasanového dřeva.Sladkokyselá chuť, harmonická a jemná vůně. Jedná se o nízkokalorický produkt, vhodný pro všechny druhy ryb, korýšů, měkkýšů a kaviáru. Používá se také v malých kapkách na čerstvé ovoce a ovocné saláty. Obsah 50 ml +...

235 Kč
Skladem

Extra panenský olivový olej Belvedere přináší esenci středomořské kuchyně do vašeho domova. Je vyroben z pečlivě vybraných oliv z olivových hájů Belvedere, sklizených na vrcholu jejich zralosti. Kapky tohoto zlatavého nektaru jsou ovocně aromatické, připomínající čerstvé ovoce a bylinky. Jeho chuť je vyvážená, s jemnými tóny hořkosti a pikantnosti, které...

294 Kč
Skladem

Synové kalábrijského slunce, kalábrijská sušená rajčata v oleji jsou chutná a jejich využití je všestranné. Použijte je jako chuťovku mezi předkrmy, do salátů, na jednohubky a také na těstoviny, pizzu, do sendvičů i pomazánek.. 

205 Kč
Skladem
Zobrazuje se 97 - 120 z 635 produktů