Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Dvojitý koncentrát je ideální pro dodání barvy, chuti a textury pokrmům. Je vhodný pro velmi dlouhé doby vaření, jako v případě masové omáčky, dušeného masa nebo pečeného masa, ale také se hodí pro krátké doby vaření, jako je příprava omáčky na těstoviny nebo dipu.
Macoritti SNACK s rajčaty, oreganem a paprikou. Malá svačinka na každou příležitost. Drobné občerstvení s velmi tradiční příchutí pizzy, obohacené špetkou chilli papričky. Vynikající k čerstvým a krémovým sýrům.
Dárkový poukaz na zboží dle vlastního výběru k nákupu na eshopu.ideální dárek výběr necháte na obdarovaném možné opatřit jmenováním zasíláme emailem nebo v tištěné formě přes DPD
Dárkový poukaz na zboží dle vlastního výběru k nákupu na eshopu.ideální dárek výběr necháte na obdarovaném možné opatřit jmenováním zasíláme emailem nebo v tištěné formě přes DPD
Čerstvě sklizená rajčata ihned zpracovaná, olivový olej, česnek, sůl, oregano a jednoduchý, chutný a svěží předkrm z vynikajících ingrediencí je na světě. Podáváme na kousku opečeného chleba. Bruschetta je typický italský předkrm, jehož počátky sahají do 15. století.
Šťavnatá, rafinovaná, delikátní omáčka vycházející z receptu lovecké tradice s kachním masem výrazné chuti. Dokonalá kombinace, rustikální přirozená chuť bez konzervantů. Omáčka je připravena velmi pomalým vařením. Ideální je na polentu nebo těstoviny.
Dárkový balíček "Lahůdky bez masa a lepku" je ideálním dárkem pro vegetariána a také splní požadavky vegana i bezlepkové diety. Hodí se pro všechny, kteří milují kvalitní produkty. Udělejte radost svým blízkým nebo sami sobě.
Paccheri - druh těstovin ve tvaru velmi velké trubice pocházející z Kampánie. Jsou obecně hladké, ale existuje i žebrovaná verze, paccheri millerighe. Mohou být podávané plněné či bez náplně jen s omáčkou.
Klasické drcené chilli, které nesmí chybět v žádné italské kuchyni. Intenzivní, ostré a krásně aromatické. Ideální pro dochucení hotových jídel i při vaření. Malé množství – velký efekt. Tip na použití: Posypte jím těstoviny, pizzu nebo zeleninové stir-fry. Pro milovníky pikantního – zkuste přidat špetku i do marinád nebo do olivového oleje s česnekem...
Pikantní předkrm je typickou kalábrijskou specialitou. Tento produkt je oslavou barev a chutí zahrady. Ve sklenici najdete papriku, rajčata, lilek, houby, olivy, česnek a fenyklová semínka pro vůni; s nádechem vinného octa a konzervované ve slunečnicovém oleji. Vynikající příloha, vyhledávaná jako předkrm, ale určitě lákavá jako svačina pro rychlé a...
Všechny produkty pocházejí ze suroviny vynikající kvality: typického modenského hroznu rodinné farmy „Tenuta del Cigno“, která se nachází na okraji Modeny. Hrozny se podrobí pomalému lisování a vaření v otevřené nádobě na přímém ohni. Nejlepší na zeleninových salátech, grilované nebo vařené zelenině, pečených masech, carpacciu i čerstvých jahodách.
Cantuccini jsou vyráběny z vysoce kvalitních surovin v souladu s tradiční recepturou pouze z mouky, cukru, čerstvých vajec, italských mandlí a pistácií a s přírodní vanilkou. Díky řemeslnému zpracování a kvalitě surovin si zachovávají chuť i vůni tak, jako byly vyráběné kdysi a připomínají domácí sušenky. Nejlepší jsou namáčené do dezertního vína Vin...
Svěží a voňavé listy janovské bazalky vytvářejí čistou symfonii, když se propojí s chutí Pecorino a Grana Padano, piniovými oříšky a olivovým olejem. Tato ligurská omáčka, známá po celém světě, je připravována z nejkvalitnějších surovin. Připravuje se podle tradice, která mu dodává zrnitou strukturu a typickou jasně zelenou barvu čerstvé janovské bazalky.
Voňavé, aromatické, vynikající ... Piniové oříšky se přidávají do nejvoňavější janovské bazalky a čerstvých italských rajčat, aby vzniklo sladké a svěží italské pesto. Rajčatové pesto je jednoduchá receptura s intenzivní a jedinečnou chutí. Je připraveno bez konzervantů a navrženo tak, aby maximalizoval letní chuť zralých a čerstvých rajčat. Je ideální k...
Sugo all'amatriciana je omáčka tradičně podávaná s těstovinami pocházející z města Amatrice v italském regionu Lazio. Správně je připravena z šesti ingrediencí, kterými jsou guanciale, sýr pecorino, rajčata, bílé víno, pepř a chilli.
Recept na těstoviny alla Norcina je italským jídlem v celé své kráse – bohatá omáčka na bázi klobásy a smetany, která má trochu šmrnc díky přidání bílého vína a spousty Pecorino Romano. Umbijské město Norcina je známé svými vepřovými produkty, a tak není divu, že jeho nejznámější pokrm využívá jedny z nejlepších uzenin v Itálii.
Bílý balzamikový ocet zrající v malých dřevěných soudcích s jemnou příchutí javorového sirupu. Vyzkoušejte na palačinky, masové hamburgery nebo ananas.
Synové kalábrijského slunce, kalábrijská sušená rajčata v oleji jsou chutná a jejich využití je všestranné. Použijte je jako chuťovku s předkrmy, do salátů, na jednohubky a také na těstoviny, pizzu, do sendvičů i pomazánek.
Charakteristický tvar vaječných těstovin typický pro italskou kuchyni. Spaghetti alla Chitarra se vyrábí pomocí nástroje zvaného kytara, který rozřezává list těsta na tenké a hranaté špagety a zaručuje pórovitost a drsnost nezbytnou k tomu, aby omáčka zůstala přichycena k jejímu povrchu. Výborně se hodí k rustikálním masovým omáčkám.
Svěží a voňavé listy janovské bazalky vytvářejí čistou symfonii, když se propojí s chutí Pecorino a Grana Padano, piniovými oříšky a olivovým olejem. Tato ligurská omáčka, známá po celém světě, je připravována z nejkvalitnějších surovin. Připravuje se podle tradice, která mu dodává zrnitou strukturu a typickou jasně zelenou barvu čerstvé janovské bazalky.
Hustý, sladký balzamikový krém s příchutí lanýže, který doplňuje vysoce kvalitní řadu octových specialit. Moderní verze octa pro každodenní kuchyň. Ideální k salátům, grilovanému masu, rybám, zelenině, těstovinám a pizze a také k polévkám, jako je dýňová krémová polévka. Balzamikový krém je také ideální pro zdobení pokrmů na talíři.
Pappardelle (z italského pappare – „polykat“) je druh těstovin v podobě cca 2–3 cm širokých nudlí. Jejich obdobou jsou toskánské Fettuccine. V Itálii jsou velmi populární, takže se např. v provincii Emilia-Romagna pořádají festivaly věnované pouze těmto těstovinám. V doslovném překladu znamená Le Matassine přadeno.
Lehký a jemný smetanový krém s bílým lanýžem je luxusním produktem, který je ideální k doplnění pokrmů, jako je krémové rizoto a filé s krémem z bílého lanýže, což jsou dvě jídla, kde je nejčastěji lanýžový krém využíván. Hodí se také na dochucení či zjemnění předkrmů i hlavních chodů nebo jím můžete ozvláštnit krutony do polévky či bruschettu. Vhodné i...