Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Šťavnatá, rafinovaná, delikátní omáčka vycházející z receptu lovecké tradice s kachním masem výrazné chuti. Dokonalá kombinace, rustikální přirozená chuť bez konzervantů. Omáčka je připravena velmi pomalým vařením. Ideální je na polentu nebo těstoviny.
Dárkový balíček "Lahůdky bez masa a lepku" je ideálním dárkem pro vegetariána a také splní požadavky vegana i bezlepkové diety. Hodí se pro všechny, kteří milují kvalitní produkty. Udělejte radost svým blízkým nebo sami sobě.
Paccheri - druh těstovin ve tvaru velmi velké trubice pocházející z Kampánie. Jsou obecně hladké, ale existuje i žebrovaná verze, paccheri millerighe. Mohou být podávané plněné či bez náplně jen s omáčkou.
Klasické drcené chilli, které nesmí chybět v žádné italské kuchyni. Intenzivní, ostré a krásně aromatické. Ideální pro dochucení hotových jídel i při vaření. Malé množství – velký efekt. Tip na použití: Posypte jím těstoviny, pizzu nebo zeleninové stir-fry. Pro milovníky pikantního – zkuste přidat špetku i do marinád nebo do olivového oleje s česnekem...
Všechny produkty pocházejí ze suroviny vynikající kvality: typického modenského hroznu rodinné farmy „Tenuta del Cigno“, která se nachází na okraji Modeny. Hrozny se podrobí pomalému lisování a vaření v otevřené nádobě na přímém ohni. Nejlepší na zeleninových salátech, grilované nebo vařené zelenině, pečených masech, carpacciu i čerstvých jahodách.
Bílý balzamikový ocet zrající v malých dřevěných soudcích s jemnou příchutí javorového sirupu. Vyzkoušejte na palačinky, masové hamburgery nebo ananas.
Svěží a voňavé listy janovské bazalky vytvářejí čistou symfonii, když se propojí s chutí Pecorino a Grana Padano, piniovými oříšky a olivovým olejem. Tato ligurská omáčka, známá po celém světě, je připravována z nejkvalitnějších surovin. Připravuje se podle tradice, která mu dodává zrnitou strukturu a typickou jasně zelenou barvu čerstvé janovské bazalky.
Voňavé, aromatické, vynikající ... Piniové oříšky se přidávají do nejvoňavější janovské bazalky a čerstvých italských rajčat, aby vzniklo sladké a svěží italské pesto. Rajčatové pesto je jednoduchá receptura s intenzivní a jedinečnou chutí. Je připraveno bez konzervantů a navrženo tak, aby maximalizoval letní chuť zralých a čerstvých rajčat. Je ideální k...
Sugo all'amatriciana je omáčka tradičně podávaná s těstovinami pocházející z města Amatrice v italském regionu Lazio. Správně je připravena z šesti ingrediencí, kterými jsou guanciale, sýr pecorino, rajčata, bílé víno, pepř a chilli.
Recept na těstoviny alla Norcina je italským jídlem v celé své kráse – bohatá omáčka na bázi klobásy a smetany, která má trochu šmrnc díky přidání bílého vína a spousty Pecorino Romano. Umbijské město Norcina je známé svými vepřovými produkty, a tak není divu, že jeho nejznámější pokrm využívá jedny z nejlepších uzenin v Itálii.
Synové kalábrijského slunce, kalábrijská sušená rajčata v oleji jsou chutná a jejich využití je všestranné. Použijte je jako chuťovku s předkrmy, do salátů, na jednohubky a také na těstoviny, pizzu, do sendvičů i pomazánek.
Charakteristický tvar vaječných těstovin typický pro italskou kuchyni. Spaghetti alla Chitarra se vyrábí pomocí nástroje zvaného kytara, který rozřezává list těsta na tenké a hranaté špagety a zaručuje pórovitost a drsnost nezbytnou k tomu, aby omáčka zůstala přichycena k jejímu povrchu. Výborně se hodí k rustikálním masovým omáčkám.
Svěží a voňavé listy janovské bazalky vytvářejí čistou symfonii, když se propojí s chutí Pecorino a Grana Padano, piniovými oříšky a olivovým olejem. Tato ligurská omáčka, známá po celém světě, je připravována z nejkvalitnějších surovin. Připravuje se podle tradice, která mu dodává zrnitou strukturu a typickou jasně zelenou barvu čerstvé janovské bazalky.
Hustý, sladký balzamikový krém s příchutí lanýže, který doplňuje vysoce kvalitní řadu octových specialit. Moderní verze octa pro každodenní kuchyň. Ideální k salátům, grilovanému masu, rybám, zelenině, těstovinám a pizze a také k polévkám, jako je dýňová krémová polévka. Balzamikový krém je také ideální pro zdobení pokrmů na talíři.
Pappardelle (z italského pappare – „polykat“) je druh těstovin v podobě cca 2–3 cm širokých nudlí. Jejich obdobou jsou toskánské Fettuccine. V Itálii jsou velmi populární, takže se např. v provincii Emilia-Romagna pořádají festivaly věnované pouze těmto těstovinám. V doslovném překladu znamená Le Matassine přadeno.
Lehký a jemný smetanový krém s bílým lanýžem je luxusním produktem, který je ideální k doplnění pokrmů, jako je krémové rizoto a filé s krémem z bílého lanýže, což jsou dvě jídla, kde je nejčastěji lanýžový krém využíván. Hodí se také na dochucení či zjemnění předkrmů i hlavních chodů nebo jím můžete ozvláštnit krutony do polévky či bruschettu. Vhodné i...
Vynikající jemná chuť a příjemné aroma černého lanýže se mísí s extra panenským olivovým olejem nejvyšší kvality a společně vytvářejí speciální kombinaci vhodnou k uspokojení těch nejnáročnějších a nejjemnějších chutí. Ideální pro přípravu masových nebo rybích pokrmů, rizota i těstovin a také si jej lze vychutnat jen tak na kousku kvalitního pečiva.
Ostré chilli dodává této rajčatové omáčce velice pikantní chuť. Omáčku stačí pouze ohřát a nalít na špagety, posypat parmezánem a rychlá večeře je hotová. Všechny suroviny jsou pečlivě vybírány a zpracovány řemeslnou metodou v rodinné společnosti v srdci regionu Marche. TIP: Rychlý recept na linguine s chilli sugem a mascarpone
Směs koření a sušené zeleniny pro přípravu omáčky na těstoviny. Omáčka Marinara je omáčka obvykle připravovaná z rajčat, česneku, bylinek a cibule. V mnoha variacích může zahrnovat přidání kaparů, oliv, koření a trochy vína. Tato omáčka je široce používána v italsko-americké kuchyni.
Italský vinný ocet Barricato se vyrábí z moštu výběrových hroznů Sangiovese. Zraje v dubových sudech po dobu 6 let. Ocet je 100% přírodní a bez konzervačních látek nebo přísad, vyznačuje se silnou chutí, příjemnou, svěží a intenzivní vůní. Je ideální i pro nejjemnější pokrmy z vařené, syrové a grilované zeleniny, pro dochucení jakéhokoli pečeného nebo...
Guanciale je specialita italské kuchyně, vyráběná z nasoleného a usušeného vepřového laloku. Používá se ve studené i teplé kuchyni podobně jako pancetta, od které se liší vyšším obsahem tuku a výraznějším aromatem. Spolu s vejci je základní surovinou pro Spaghetti Carbonara. Vyhlášeným producentem guanciale je městečko Amatrice (provincie Rieti).
S délkou 25 cm a tradičním průměrem jsou to středně dlouhé těstoviny. Špagety jsou extrémně univerzální a umožňují nekonečné kombinace: od těch nejtradičnějších receptů až po ty neobvyklé. Talíř špaget je vždy perfektní pro každou příležitost. Název spaghetti je množným číslem italského slova spaghetto, které je zdrobnělinou slova spago znamenajícího...
Penne Rigate se skvěle mísí s omáčkami všeho druhu, od těch tradičních, z masa a rajčat, až po ty nejinovativnější a nejoriginálnější, které vznikly spojením zeleniny a sýrů. Štíhlý tvar Penne Rigate se hodí k bohatším pokrmům, jako je klasická „boscaiola“. Penne je typ těstovin s rourovitým tvarem a zkosenými konci. Penne je množné číslo od italského...