Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Rum baba nebo baba al rhum je malý, dlouho kynutý koláč nakládaný v rumovém sirupu s cukrem. Elegantní sklenice, ve které najdete jednotlivé porce (asi 5 cm vysoký, mírně zkosený válec). Podávat je můžete jen tak nebo je můžete naplnit šlehačkou nebo krémem.
Hustý, sladký balzamikový krém, který doplňuje vysoce kvalitní řadu octových specialit. Moderní verze octa pro každodenní kuchyň. Ideální k salátům, grilovanému masu, rybám, zelenině, těstovinám a pizze a také k polévkám, jako je dýňová krémová polévka. Balzamikový krém je také ideální pro zdobení pokrmů na talíři.
Tagliatelle jsou těstoviny, které se tradičně vyrábějí v italských oblastech Emilia-Romagna a Marche. Jsou to dlouhé ploché nudle a mívají na šířku 0,65 až 1 cm. Podávají se s různými omáčkami, tradičně především s omáčkou boloňskou. V doslovném překladu znamená Le Matassine přadeno.
Máslo s bílým lanýžem je velmi jemné a má velmi vysokou gastronomickou hodnotu, díky spojení s bílým lanýžem, který určuje jeho vůni a zvýrazňuje jeho chuť. Je krémové a lehké a jeho výhodou je, že nemusí být uchováváno v lednici. Je vynikající na dochucení těstovin, všech druhů masa i ryb. Skvěle se také hodí na dochucení rizota, bruschetty i zeleniny.
Stroužky česneku naložené v kvalitním olivovém oleji mohou posloužit jako přerkrm či příloha.
Velmi svěží, široká a kořenitá vůně. Nechybí však příjemné ovocné tóny. Svěží, lehce tříslovitá a lehká, ale dobře pitelná a příjemná, obzvláště v letních měsících. Dokonale se snoubí s předkrmy a tradičními italskými uzeninami, výborně doplní i vařené a pečené maso, těstoviny, mořské plody a také měkké sýry.
Excelentní víno s čerstvou, suchou a vyváženou chutí. Vůně je elegantní, ovocná s tóny červeného a žlutého jablka, bílého melounu a citrusových plodů. Ideální jako aperitiv, skvěle doplní předkrmy, ryby, polévky a vývary i tvrdé a zrající sýry.
Pikantní omáčka vyrobená z kandovaného a drobně rozemletého ovoce. Všechny obsahují 70% ovoce. Hodí se v každém ročním období. Vyzvedne chuť sýrů, masa či uzeniny.
Kaštanový krém je výsledkem pomalého a pečlivého zpracování kaštanů z lesů Brescia, prováděného v malé řemeslné laboratoři, která si po generace předává exkluzivní recepturu. Výsledkem je produkt s extrémně jemnou a přirozenou chutí.Doporučujeme jeho použití při přípravě koláčů a sladkého pečiva, jako doprovod k panna cottě nebo zmrzlině nebo jen tak...
Celé pikantní ančovičky ve slunečnicovém oleji, balené ve skleněné nádobě. Produkt vyrobený z čerstvých a originálních surovin. Lze si je vychutnat samostatně nebo spolu s bruschettou. Vyrábí se v Kalábrii z ryb ulovených ve Středozemním moři.
Míchané olivy s peckou v nálevu. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. To nejlepší z Kalábrie ve sklenici. Olivy si můžete vychutnávat samostatně nebo je využít k přípravě jednohubek, těstovin i salátů. Fantazii se meze nekladou. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Fettuccine (v překladu "stužky") je typ těstovin oblíbený zejména v okolí Říma. Jedná se o nudle široké 1cm, které se často podávají s ragú. Nejpopulárnější úpravou jsou Fettuccine Alfredo, kde se uvařené těstoviny smíchají s máslem a parmezánem. Když se sýr roztaví, emulguje kapaliny a vytvoří hladkou a bohatou omáčku.
Filini jsou tenké, krátké nudličky vhodné jako zavářka do polévek. Hodí se hlavně do čirých polévek jako jsou vývary i consommé, se zeleninou nebo bez ní. Lze je ale použít i do krémových a hustých polévek. Jsou vyráběny podle starodávného receptu z Marche. Zcela řemeslný výrobní proces jim dává mimořádnou schopnost absorbovat omáčky, lehkost i...
Mletý černý lanýž v olivovém oleji. Vynikající jemná chuť a příjemné aroma lanýže zdokonalí každý pokrm. Skvěle doplní chuť těstovin i rizota. Používá se jako čerstvý produkt. Vynikající zejména v kombinaci s jinými omáčkami nebo krémy na bázi lanýže. Lze jej využít také na ochucení předkrmů, masa, ryb, vajec či různých náplní.
Extra panenský olivový olej ochucený bílým lanýžem. Chuť vynikajícího extra panenského olivového oleje v kombinaci s intenzivní chutí bílého lanýže pro ochucení s výraznými tóny a jedinečnou chutí. Přidejte jej k jakémukoliv jednoduchému pokrmu a nechte naplno vyznít. Abyste lépe ocenili kvalitu tohoto oleje, doporučujeme jej používat za studena - při...
Spaghetti all'italiana je velmi chutný a jednoduchý recept typický pro oblast Kampánie. Zatímco těstoviny považujeme za kulturně italské jídlo, je to pravděpodobně potomek starověkých asijských nudlí. O těstovinách se všeobecně ví, že je do Itálie přivezl z Číny Marco Polo během 13. století.
Pasta alla Florentina je autentický italský recept typický pro oblast Toskánska.
Červená čočka obsahuje velké množství rostlinných bílkovin, má nízký obsah tuku a je bohatá na železo a velkou výhodou je, že nepotřebuje předem namáčet. Je ideální do polévek, jako příloha, ale i na karbanátky nebo luštěninové hamburgery, obecně ji mají rády i děti.
Extra panenský olivový olej Belvedere je vyroben s mimořádnou péčí a precizností. Olivy jsou sklizeny a lisovány v průběhu jednoho dne, což zajišťuje jejich čerstvost a lisování za studena zachování všech živin. Olej je filtrován pouze jednou, aby se zachovala jeho plná chuť a aroma. Přináší na váš stůl autentickou chuť jihoitalské krajiny.
Fusilli se vyznačují tvarem tří zkroucených křídel, která na sebe harmonicky navazují ve spirálovitém vzoru, který dokonale zachycuje jakýkoli typ omáčky. Fusilli vylepšují ty nejpropracovanější a nejhutnější omáčky, ale také ty nejjednodušší lehké omáčky. Fusilli, v češtině často označované jako vřetena, jsou druh stočených těstovin původem z jižní Itálie.
Lahůdka vyrobená z piemontských lískových ořechů. Kdo by odolal krajíci chleba se sladkým lískovým krémem? Díky tomuto lahodnému výrobku si můžete dopřát okamžik čistého požitku, klidně jen na lžičku. Krém lze však také použít ke zdobení dortů nebo při přípravě sladkostí.
Sametová struktura a přirozeně sladká chuť rajského protlaku, vyrobeného podle italské kulinářské tradice. Zdravá a zralá rajčata dodávají tomuto produktu jasně červenou barvu a charakteristickou chuť. Ideální pro přípravu omáček a pokrmů jako jsou vejce, bílé maso a rybí pokrmy. Varianta s bazalkou s nezaměnitelnou chutí, kterou jí může dát pouze...
Luxusní designová sklenička na espresso, se kterou si vychutnáte svoji oblíbenou kávu každý den.