Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Velmi svěží, široká a kořenitá vůně. Nechybí však příjemné ovocné tóny. Svěží, lehce tříslovitá a lehká, ale dobře pitelná a příjemná, obzvláště v letních měsících. Dokonale se snoubí s předkrmy a tradičními italskými uzeninami, výborně doplní i vařené a pečené maso, těstoviny, mořské plody a také měkké sýry.
Excelentní víno s čerstvou, suchou a vyváženou chutí. Vůně je elegantní, ovocná s tóny červeného a žlutého jablka, bílého melounu a citrusových plodů. Ideální jako aperitiv, skvěle doplní předkrmy, ryby, polévky a vývary i tvrdé a zrající sýry.
Jemně ochucené hořčičné omáčky se získávají procesem podobným džemu, kterému však přidání hořčičného esenciálního oleje dodává mírně pikantní chuť. Jejich společným znakem je, že obsahují 80 % ovoce nebo zeleniny a neobsahují barviva, konzervační látky ani GMO.
Kaštanový krém je výsledkem pomalého a pečlivého zpracování kaštanů z lesů Brescia, prováděného v malé řemeslné laboratoři, která si po generace předává exkluzivní recepturu. Výsledkem je produkt s extrémně jemnou a přirozenou chutí.Doporučujeme jeho použití při přípravě koláčů a sladkého pečiva, jako doprovod k panna cottě nebo zmrzlině nebo jen tak...
Celé pikantní ančovičky ve slunečnicovém oleji, balené ve skleněné nádobě. Produkt vyrobený z čerstvých a originálních surovin. Lze si je vychutnat samostatně nebo spolu s bruschettou. Vyrábí se v Kalábrii z ryb ulovených ve Středozemním moři.
Míchané olivy s peckou v nálevu. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. To nejlepší z Kalábrie ve sklenici. Olivy si můžete vychutnávat samostatně nebo je využít k přípravě jednohubek, těstovin i salátů. Fantazii se meze nekladou. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Fettuccine (v překladu "stužky") je typ těstovin oblíbený zejména v okolí Říma. Jedná se o nudle široké 1cm, které se často podávají s ragú. Nejpopulárnější úpravou jsou Fettuccine Alfredo, kde se uvařené těstoviny smíchají s máslem a parmezánem. Když se sýr roztaví, emulguje kapaliny a vytvoří hladkou a bohatou omáčku.
Filini jsou tenké, krátké nudličky vhodné jako zavářka do polévek. Hodí se hlavně do čirých polévek jako jsou vývary i consommé, se zeleninou nebo bez ní. Lze je ale použít i do krémových a hustých polévek. Jsou vyráběny podle starodávného receptu z Marche. Zcela řemeslný výrobní proces jim dává mimořádnou schopnost absorbovat omáčky, lehkost i...
Mletý černý lanýž v olivovém oleji. Vynikající jemná chuť a příjemné aroma lanýže zdokonalí každý pokrm. Skvěle doplní chuť těstovin i rizota. Používá se jako čerstvý produkt. Vynikající zejména v kombinaci s jinými omáčkami nebo krémy na bázi lanýže. Lze jej využít také na ochucení předkrmů, masa, ryb, vajec či různých náplní.
Extra panenský olivový olej ochucený bílým lanýžem. Chuť vynikajícího extra panenského olivového oleje v kombinaci s intenzivní chutí bílého lanýže pro ochucení s výraznými tóny a jedinečnou chutí. Přidejte jej k jakémukoliv jednoduchému pokrmu a nechte naplno vyznít. Abyste lépe ocenili kvalitu tohoto oleje, doporučujeme jej používat za studena - při...
Plná chuť lesních hříbků v lahodné rostlinné omáčce bez masa a živočišných složek. Baldesio vsází na jednoduchost, kvalitní suroviny a tradiční receptury – a výsledkem je dokonale vyladěná omáčka připravená během chvilky. Tip na přípravu: Skvěle chutná s čerstvými těstovinami nebo jako základ do krémového rizota. Doporučujeme doladit čerstvými bylinkami...
Spaghetti all'italiana je velmi chutný a jednoduchý recept typický pro oblast Kampánie. Zatímco těstoviny považujeme za kulturně italské jídlo, je to pravděpodobně potomek starověkých asijských nudlí. O těstovinách se všeobecně ví, že je do Itálie přivezl z Číny Marco Polo během 13. století.
Pasta alla Florentina je autentický italský recept typický pro oblast Toskánska.
Extra panenský olivový olej Belvedere je vyroben s mimořádnou péčí a precizností. Olivy jsou sklizeny a lisovány v průběhu jednoho dne, což zajišťuje jejich čerstvost a lisování za studena zachování všech živin. Olej je filtrován pouze jednou, aby se zachovala jeho plná chuť a aroma. Přináší na váš stůl autentickou chuť jihoitalské krajiny.
Fusilli se vyznačují tvarem tří zkroucených křídel, která na sebe harmonicky navazují ve spirálovitém vzoru, který dokonale zachycuje jakýkoli typ omáčky. Fusilli vylepšují ty nejpropracovanější a nejhutnější omáčky, ale také ty nejjednodušší lehké omáčky. Fusilli, v češtině často označované jako vřetena, jsou druh stočených těstovin původem z jižní Itálie.
Lahůdka vyrobená z piemontských lískových ořechů. Kdo by odolal krajíci chleba se sladkým lískovým krémem? Díky tomuto lahodnému výrobku si můžete dopřát okamžik čistého požitku, klidně jen na lžičku. Krém lze však také použít ke zdobení dortů nebo při přípravě sladkostí.
Sametová struktura a přirozeně sladká chuť rajského protlaku, vyrobeného podle italské kulinářské tradice. Zdravá a zralá rajčata dodávají tomuto produktu jasně červenou barvu a charakteristickou chuť. Ideální pro přípravu omáček a pokrmů jako jsou vejce, bílé maso a rybí pokrmy. Varianta s bazalkou s nezaměnitelnou chutí, kterou jí může dát pouze...
Luxusní designová sklenička na espresso, se kterou si vychutnáte svoji oblíbenou kávu každý den.
Dárkový balíček "Mix pro dámy" je skvělý pro sestru, maminku, babičku a všechny milovnice Itálie. Najdete v něm dobroty na večerní posezení, luxusní šafránové rizoto s jednoduchou přípravou i sladkou tečku, tradiční italské dvakrát pečené sušenky Cantuccini. Udělejte radost svým blízkým nebo sami sobě.
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré a tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Hodí se pro všechny, kteří preferují jeden druh ovoce. Luxusní je v kombinaci s italskou uzeninou, plísňovými i...
Extrémně velké zelené stolní olivy z oblasti Apulie v jihovýchodní Itálii. Bohatá dužina je pevná a šťavnatá, zatímco chuť je znatelně jemná a příjemná, protože velké olivy vytvářejí velkorysý zážitek z jídla. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky...
Spaghettata alla Contadina, v překladu selské nebo rolnické špagety je jednoduché, snadné a rychlé jídlo, jehož hlavními ingrediencemi jsou zelenina a slanina. Chutné těstoviny hotové za pár minut.
Balzamikový ocet 1850 je 100% italským výrobkem. Zraje 6 let ve starých sudech z dubového dřeva. Barva je čirá a hnědá, chuť je kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Vůně je intenzivní a plná. Prodává se v elegantní lahvičce z čirého skla. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso a zvěřinu. Obsah láhve 50 ml + krabička...
Přenechejte starosti s přípravou občerstvení na oslavu na nás. Lahodné italské uzeniny a sýry servírované na prkénku z olivového dřeva. Prkénko přizpůsobíme Vašim představám, splníme přání milovníkům masa i vegetariánům. Na přání můžeme na prkénko přidat Mostardu, různé druhy omáček a také nakládanou zeleninu, olivy a další chuťovky.