Nejnovější Blogy

Balzamikové octy

Balzámový ocet či balsamico (aceto balsamico) je kulinářská kořenicí přísada pocházející z Itálie. Jedná se o vinný ocet vyráběný ze zahušťovaného moštu...

číst dál

Okurkové jednohubky s koprovým sýrem a lososem

kus salátové okurky 120 g termizovaného sýru hrst čerstvého kopru 100g uzeného nebo marinovaného lososa italské krekry Michetti sůl světlý pepř

číst dál

Olivy z Apulie

Historie pěstování olivovníků je tu zakořeněná už od nepaměti. Vždyť tento region má ve vlajce olivovník. Už staří Římané zde pěstovali olivové keře a...

číst dál

Quinoa salát s čekankou

Nejprve připravte quinou. Nasypte ji do cedníku a důkladně ji properte pod studenou vodou. Dejte ji vařit do osolené vody do změknutí (asi 15 minut). Pak ji...

číst dál

Lasagne s tuňákem a olivami

lasagne tuňák Callipo se sušenými rajčaty omáčka Sugo alle olive (rajčatová omáčka s olivami) zelené olivy s feferonkami 2 lžíce másla 2 lžíce hladkou mouky...

číst dál

Čočkový salát s červenou cibulí a balkánským sýrem

Naše drobnozrnná čočka se skvěle hodí na přípravu salátů.

číst dál

Zasedání Hospodářské komory ČR

Naše produkty se servírovali při zasedání Hospodářské komory ČR v pražském Florentinu.

číst dál

Mostarda - sladká perla z Itálie

Na poslední degustaci, kterou jsme pořádali pro pár obchodních partnerů a kamarádů byla pro mnohé největším překvapením ovocná mostarda. Tato severoitalská...

číst dál

Zobrazeno 9 -16 z 18 položek