Nejnovější Blogy

Portobello ala pizza

4 žampiony portobello rajčatová omáčka Sugo di funghi cca 8 cherry rajčat 1 mozarella sušené oregano čerstvá bazalka sůl pepř olivový olej

číst dál

Vepřová krkovice marinovaná v zakysané smetaně s cibulkami

750 g vepřové krkovice 200 g zakysané smetany hrst lístků čerstvé šalvěje 1 stroužek česneku 2 lžíce olivového oleje sůl pepř cibulky v oleji -...

číst dál

Grilovaný tuňák s avokádovou salsou

 2 steaky z tuňáka 1 zralé avokádo 5 cherry rajčat 1 malá paprika šťáva z poloviny limetky 1 hrst čerstvého koriandru 1 chilli paprička olivový olej...

číst dál

Houbová polenta s kapustičkami a slaninou

(pro 4 porce)   1 balení polenty s houbami 100 g slaniny 200 g růžičkové kapusty máslo sůl čerstvý tymián

číst dál

Spagetti alla carbonara

Spagetti alla carbonara na 2 porce špaget Filotea 2 žloutky 2 lžíce strouhaného parmazánu + na posypání 100 g pancetty pepř sůl sekaná petrželka

číst dál

Balzamikové octy

Balzámový ocet či balsamico (aceto balsamico) je kulinářská kořenicí přísada pocházející z Itálie. Jedná se o vinný ocet vyráběný ze zahušťovaného moštu...

číst dál

Okurkové jednohubky s koprovým sýrem a lososem

kus salátové okurky 120 g termizovaného sýru hrst čerstvého kopru 100g uzeného nebo marinovaného lososa italské krekry Michetti sůl světlý pepř

číst dál

Olivy z Apulie

Historie pěstování olivovníků je tu zakořeněná už od nepaměti. Vždyť tento region má ve vlajce olivovník. Už staří Římané zde pěstovali olivové keře a...

číst dál

Zobrazeno 1 -8 z 17 položek

Zavolejte nám

  +420 776 174 851

Odběr novinek

Nejbližší akce a novinky.