Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
COR326
Sugo all'amatriciana je omáčka tradičně podávaná s těstovinami pocházející z města Amatrice v italském regionu Lazio. Správně je připravena z šesti ingrediencí, kterými jsou guanciale, sýr pecorino, rajčata, bílé víno, pepř a chilli.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Složení: papričky, rajčata, sůl, slanina, černý pepř.
Příprava: Těstoviny vařte dle návodu na obalu. Mezitím na velké pánvi rozehřejte dostatečné množství extra panenského olivového oleje, nasypejte 2 lžíce kořenící směsi a lehce osmahněte. Do připraveného základu můžete nalít naběračku vroucí vody z vaření těstovin. Přidejte okapané těstoviny a důkladně promíchejte. Podávejte teplé, posypané parmazánem. Buon appetito!
Balení | 50g |
Spaghettata alla Contadina, v překladu selské nebo rolnické špagety je jednoduché, snadné a rychlé jídlo, jehož hlavními ingrediencemi jsou zelenina a slanina. Chutné těstoviny hotové za pár minut.
Pasta all'Ortolana je italské jídlo připravené vařením různých druhů zeleniny před smícháním s těstovinami. Recept neuvádí konkrétní druh těstovin, takže je možné je připravit z Fusilli, Fettuccine, Penne, Rigatoni, Farfalle nebo jiného druhu krátkých těstovin.
Směs koření a sušené zeleniny pro přípravu omáčky na těstoviny. Složení: mrkev, rajčata, česnek, bazalka, pórek, sůl.
Arrabbiata omáčka nebo italsky sugo all'arrabbiata je pikantní omáčka na těstoviny z česneku, rajčat a sušených červených chilli papriček vařených na olivovém oleji. Omáčka pochází z regionu Lazio, a zejména z Říma.
Penne alla Siciliana je mimořádně chutné a jednoduché jídlo. Navzdory názvu má recept neapolský původ a je tak definován přítomností lilků, které připomínají těstoviny alla Norma. Je to vynikající hlavní jídlo z jednoduchých a chutných ingrediencí: z lilku, rajčat a mozzarelly.
Počátky tohoto jídla sahají do starověku. Obvyklý způsob, jak znovu použít chléb, bylo opéct ho a ozdobit solí a olejem. Tímto způsobem se starý chléb stal křupavým a voňavým. Bruschetta je jedním z těch předkrmů, které vám umožní uspořádat úžasnou večeři, i když nemáte čas vařit. Potřebujete jen pár základních ingrediencí: chléb, olej, špetku soli, pár...
Spaghetti all'italiana je velmi chutný a jednoduchý recept typický pro oblast Kampánie. Zatímco těstoviny považujeme za kulturně italské jídlo, je to pravděpodobně potomek starověkých asijských nudlí. O těstovinách se všeobecně ví, že je do Itálie přivezl z Číny Marco Polo během 13. století.
Carbonara je způsob úpravy těstovin pocházející z italské kuchyně, rozšířený především v Římě a okolí. Nejčastěji se vaří ze špaget nebo jejich verze z kraje Lazio, zvané bucatini, mohou se však použít i jiné druhy těstovin. První zmínka pochází z roku 1837 od neapolského spisovatele Ippolita Cavalcantiho. Národním jídlem se tento recept stal až na konci...
Směs koření a sušené zeleniny k ochucení čerstvých i sušených rajčat. Jednoduché, rychlé a dokonalé.
Kdo z vás alespoň jednou v životě nepřipravil špagety s česnekem, olejem a chilli papričkou ? Opravdu rychlý a velmi jednoduchý recept. Právě toto jídlo se zrodilo v Kampánii a zpočátku se jako těstoviny používaly linguine nebo nudle.
Přirozeně vysušené a namleté, připravené k okamžitému použití. Velmi pálivé.
Výborný krém z kalábrijských zelených papriček využijete k ochucení bruschetty, na zeleninu nebo jako pomazánku na chléb. Tato pikantní omáčka představuje pravou gastronomickou tradici a je vyrobena z originálních a 100% přírodních kalábrijských surovin: oregano, česnek, zelené chilli papričky, sůl.
Velmi pálivá omáčka vzniká spojením dvou paprik (Capsicum annuum a Cayenne), do kterých se přidává pouze olivový olej nejvyšší kvality, aby byla zachována pálivá chuť suroviny. Díky vysoké pikantnosti a zároveň sladké chuti paprik vytváří jemnou specialitu a je ideální pro dochucování těstovin nebo předkrmů.
Díky konzervaci v soli, která udržuje jejich vynikající chuť beze změny, jsou tyto kapary křupavé a mají intenzivní chuť. Jsou vynikající k aromatizaci pomazánek, těstovin a hlavních jídel typických pro italskou kuchyni. Vyzkoušejte je také v kombinaci s rybími pokrmy, budete překvapeni jejich mimořádnou chutí.
Kapary se pěstují od starověku a lze je nalézt v celé oblasti Středomoří. Tyto kapary jsou obzvláště sladké a se správnou konzistencí. Díky své lahodné chuti jsou velmi oblíbené v mezinárodní kuchyni: od aperitivů přes saláty po předkrmy, jako doplněk k sýrům nebo paštikám, jako přísada do vynikajících těstovinových omáček. Také jsou skvělé k použití na...
Jedna z nejznámějších kombinací v Itálii - česnek a to nejlepší kalábrijské chilli, to vše naložené v oleji. Směs můžete využít na italskou klasiku Spaghetti aglio olio e peperoncino nebo na dochucení zeleniny, polenty či na pizzu.
Směs chilli a zeleniny v olivovém oleji. Bomba Calabrese je výrazné dochucovadlo s intenzivní chutí. Využití je pestré, můžete ji využít na těstoviny, maso a také jako základ omáčky nebo na zpestření jednohubek. Jedinečná chuť Kalábrie ve sklenici.
Pro všechny milovníky pikantních chutí, velmi pálivá omáčka na dochucování na bázi kalábrijské extra pálivé papriky a olivového oleje. Využijte ji na ochucení těstovin, omáček, masa i zeleninových pokrmů. Extrémně pálivé.
Mořská sůl se sušeným černým letním lanýžem je ideální ke grilovanému masu, salátům i na brambory. Černý lanýž má příjemnou vůni a jemnou chuť a v kombinaci s mořskou solí je díky své jednoduchosti nepostradatelnou základní ingrediencí ve všech kuchyních. Ideální pro obohacení pokrmů o chuť a vůni. Může být také zajímavým dárkem. TIP: Créma di tartufo -...
Sladká chuť červené cibule Tropea se snoubí s pikantností kalábrijské chilli papričky a vzniká tak jedinečná a výrazná omáčka vyrobená z červené cibule Tropea I.G.P., zelených oliv a kalábrijských chilli papriček. Výborně se hodí jako součást předkrmu, do pomazánek, na opečený chléb, k těstovinám i do omáček nebo na pizzu.
Koření plné síly je ideální do polévek, omáček, na zeleninu a sýrové fondue. Obzvláště se hodí na bramborové pokrmy, jako je např. bramborová kaše, bramborová polévka, krokety atd.
Luxusní olivové paté z nejlepších ingrediencí bez zbytečných přísad a konzervantů. Směs obsahuje 70% oliv a jedinými přísadami jsou kvalitní olivový olej a sůl. Paté je nejen lahodnou pomazánkou na chleba nebo crostini, ale chuť je dostatečně výrazná a vydatná, aby se jen promíchala s těstovinami nebo sloužila jako základ pro jiné omáčky. Možnosti využití...
Rustikální olivová pasta v extra panenském olivovém oleji. Ideální na pečení a k dochucení čerstvých těstovin. Pasta je také skvělá jako rychlá varianta lehké svačiny na pečivu.
Tento olivový olej je vyráběn z prvotřídních oliv, pečlivě sklizených a lisovaných, aby se zachovaly všechny výživové hodnoty a jedinečná chuť. Ochucení hříbky učiní z vašeho jídla skutečný gurmánský zážitek. Hříbky jsou pečlivě vybrány a sušeny, aby se zachovala jejich sytá a intenzivní chuť. Když se spojí s měkkostí olivového oleje, výsledek je skutečně...
Olej je vyráběn z pečlivě vybraných oliv z italských olivových hájů, které jsou sklizeny ručně v čase nejvyšší zralosti, aby se zachovaly všechny hodnoty a chuť. Jemný rozmarýn, který je přidán do oleje, je pečlivě vybrán a přidán v okamžiku, kdy je jeho aroma nejsilnější. Jedinečná kombinace poskytuje gurmánský zážitek, který je intenzivní, ale nikdy...
Olej zrozený z vášně k italské kuchyni a kvalitním ingrediencím. Olivový olej je výsledkem šetrného lisování ručně sklízených oliv. Pro přidání pikantní chuti a aromatu jsou do oleje ponořeny vysoce kvalitní italské chilli papričky. Výsledkem je harmonický mix, který v sobě spojuje jemný, voňavý olivový olej s ostrým a výrazným podtónem chilli.
Tento výjimečný produkt je výsledkem tradiční italské výroby, ve které se kombinuje vysoce kvalitní olivový olej s čerstvými citrony. Olej je vyráběn z pečlivě vybraných oliv, které jsou sklizeny a zpracovány podle tradičních italských metod, aby se zachovaly všechny jejich nutriční hodnoty. Do oleje jsou poté přidány čerstvé citrony, které přidávají jeho...
Olivový olej s bazalkou je vyroben z pečlivě vybraných oliv, sklizených ručně a zpracovaných podle tradičních postupů v Itálii. Olej je poté ochucen svěžími listy bazalky, které mu dodávají neodolatelnou a svěží chuť, jemně harmonizující s plným a bohatým profilem olivového oleje.
Carbonara je způsob úpravy těstovin pocházející...
70 Kč
Směs chilli a zeleniny v olivovém oleji. Bomba...
114 Kč
Italské Cantuccini jsou dvakrát pečené,...
131 Kč
Pasta alla Florentina je autentický italský...
70 Kč
Jedna z nejznámějších kombinací v Itálii -...
138 Kč
Ragù di Chianina Baldesio je luxusní omáčka...
148 Kč
Spaghetti all'italiana je velmi chutný a...
70 Kč
Počátky tohoto jídla sahají do starověku....
70 Kč
K výrobě této chutné a plné omáčky jsou použity...
193 Kč
Směs koření a sušené zeleniny k ochucení...
70 Kč