Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Balení | 300g |
Typické červené kalábrijské fazole, základ středomořské kuchyně.
Tato směs na rizoto chutná skvěle, když ji doplníte olivovým olejem, přidáte kuřecí vývar a vaříte asi 18 minut.
Toto rizoto s lanýži je nejen chutné, ale také rychlé a nenáročné na přípravu.
Chutná italská směs na rizoto se šafránem může být skvěle kombinována s rybami.
Chřestové rizoto má skvělou chuť a snadno se připravuje, dobře chutná s strouhaným sýrem nebo masem.
Polenta je kaše z kukuřičné krupice, jako tradiční příloha se používá především k dušeným jídlům.
Polenta je kaše z kukuřičné krupice, jako tradiční příloha se používá především k dušeným jídlům.
Složení: cibule, šalvěj, rajčata, bazalka,...
59 Kč
Ostré chilli dodává této rajčatové omáčce...
139 Kč
Víno světlé slámové barvy, charakterizované...
189 Kč
Bella di Cerignola je největší odrůda oliv na...
217 Kč
Tato směs na rizoto chutná skvěle, když ji...
102 Kč
Složení: papričky, petržel, česnek, sůl
59 Kč
Složení: bramborové vločky, cibule, česnek,...
59 Kč
Chřestové rizoto má skvělou chuť a snadno se...
102 Kč
219 Kč
Vaječné těstoviny velikostí a tvarem typické...
96 Kč