Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
PRIN0127
Jedná se o rýži typu Japonica, skupina „long A“. Co se slávy týče, je to odrůda, která soupeří s Carnaroli: zejména v zahraničí je nejčastěji spojována s rizotem. Má velké zrno s dobrým procentem amylózy, střední lepivost a dobrou odolnost vůči vaření. Velmi dobře se hodí k přípravě rizot, polévek i salátů.
Momentálně máme prázdný regál – napište nám a dáme vám vědět, až dorazí čerstvá várka.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Složení: rýže Arborio.
Nutriční hodnoty na 100g: energie 130 kcal, tuky 0,2g z zoho nasycené 0,1g, sacharidy 29g, bílkoviny 2,4g.
Výrobce | Principato di Lucedio |
Země původu | Itálie |
Balení | 500g |
Dlouhozrnná superjemná rýže. Ideální pro krémová rizota a timballo, protože je odolná proti převaření. Timballo je italský zapečený pokrm sestávající z těstovin, rýže nebo brambor s jednou nebo více dalšími ingrediencemi (sýr, maso, ryby, zelenina nebo ovoce).
Vynikající rizoto s černým lanýžem je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat...
Vynikající rizoto s hříbky je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat nastrouhaný...
Vynikající rizoto alla Boscaiola je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Výraz „ alla boscaiola “ se používá k označení různých druhů jídla podávaná s omáčkou nebo ragú na bázi hub. Existuje několik místních variant, které kromě hub zahrnují přidání různých ingrediencí, jako je vepřové maso a v různých kombinacích hrášek, černé olivy, cherry rajčata...
Vynikající rizoto se čtyřmi druhy sýrů je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat...
Vynikající rizoto se sýrem a pepřem je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat...
Vynikající rizoto se sépiovým barvivem je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat...
Vynikající rizoto se špenátem je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat nastrouhaný...
Vynikající rizoto se zeleninou je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat nastrouhaný...
Vynikající rizoto s chilli je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat nastrouhaný...
Vynikající rizoto s dýní je jasnou volbou na rychlý oběd nebo večeři. Postup přípravy: Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat nastrouhaný parmazán...
PIRANSKA SOL s chráněným označením původu je...
Tato směs na rizoto je vyrobena z nejlepších...
Macoritti SNACK s rajčaty, oreganem a paprikou....
26 Kč
Směs nejlepších zrn kávy typu Arabica a Robusta...
639 Kč
Jedna z nejznámějších kombinací v Itálii -...
138 Kč
Užijte si je samotné jako lahodný snack místo...
105 Kč
Ryzí Itálie charakterizuje italskou kuchyni. V...
490 Kč
Strozzapreti se vyrábí tak, že se těsto vyválí...
83 Kč
Orecchiette - název vznikl z italských slov...
104 Kč
Spaghetti alla chitarra, také známé jako...
109 Kč