Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
CRE400443
Tradiční italský suchý salám vyrobený z jemně mletého vepřového masa s kousky špeku, který jak už název napovídá pochází z okolí Milána. Salám je velmi jemný, s nádechem směsi koření. Připravte si lahodný sendvič, bagetu a nebo jej přidejte na předkrmový talíř.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Čerstvé a bez čekání, objednávejte předem s osobním odběrem na prodejně. Vyčkejte na potvrzovací email - Připraveno k vyzvednutí. Případně uveďte do poznámky čas vyzvednutí.
1 ks = cca 100g
Uvedená cena je za 1 kg.
Výrobce: Salumificio Fratelli COATI, Itálie.
Spotřebujte do 24 hodin. Skladujte při teplotě 0-4°C.
Složení: vepřové maso, sůl, přírodní aroma, koření, dextróza, sacharóza, antioxidant E301, konzervant E250, E251.
Nutriční hodnoty na 100g: energie 1453 kJ / 346 kcal, bílkoviny 25g, tuky 27g z toho nasycené 10g, sacharidy 0,8g z toho cukry <0,5 g, sůl 4,0 g.
Čerstvě připravená ciabatta bohatě obložená mortadellou s pistáciemi, ochucená olivovým olejem a čerstvou bylinkou. Ciabatta je italský bílý chléb, který se připravuje z hladké pšeničné či chlebové mouky, droždí a olivového oleje. Mortadella Bologna je tradiční italský měkký salám vyrobený z vepřového masa, kostek tuku zvaného lardelli a vybraného...
Mortadella Bologna je tradiční italský měkký salám vyrobený z vepřového masa, kostek tuku zvaného lardelli a vybraného koření. Tato je dochucená pistáciemi. Chcete-li co nejlépe zvýraznit vůni a chuť mortadelly, nechte ji před podáváním několik minut odpočívat při pokojové teplotě. Podává se nejčastěji s bílým pečivem a nebo z ní připravte lahodný...
Italský speck se vyrábí z vepřové kýty. Naloží se do marinády ochucené kořením a bylinkami, krátce zaudí na bukovém dřevě a jalovcových bobulích a zraje několik měsíců. Má jemnou chuť s lehce kouřovým nádechem, hodí se k mnoha pokrmům a dá se jíst i jen tak nakrájený.
Přenechejte starosti s přípravou občerstvení na oslavu na nás. Lahodné italské uzeniny a sýry servírované na prkénku z olivového dřeva. Prkénko přizpůsobíme Vašim představám, splníme přání milovníkům masa i vegetariánům. Na přání můžeme na prkénko přidat Mostardu, různé druhy omáček a také nakládanou zeleninu, olivy a další chuťovky.
Guanciale je specialita italské kuchyně, vyráběná z nasoleného a usušeného vepřového laloku. Používá se ve studené i teplé kuchyni podobně jako pancetta, od které se liší vyšším obsahem tuku a výraznějším aromatem. Spolu s vejci je základní surovinou pro Spaghetti Carbonara. Vyhlášeným producentem guanciale je městečko Amatrice (provincie Rieti).
Polenta se nejdříve používala na severu Itálie...
78 Kč
Tradiční jemná jodizovaná nerafinovaná mořská...
Extrémně velké zelené stolní olivy z oblasti...
158 Kč
Extra panenský olivový olej Italico Fratoio di...
231 Kč
Paccheri - druh těstovin ve tvaru velmi velké...
106 Kč
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto,...
138 Kč
Tato směs na rizoto je vyrobena z nejlepších...
Italské Cantuccini jsou dvakrát pečené,...
131 Kč
Bazalkové sugo stačí pouze ohřát, smíchat s...
170 Kč
Typická kalábrijská specialita. Rajčata ručně...
175 Kč