Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Saporoso zraje nejméně 8 let ve vzácných dubových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je sirupově hustá, barva tmavě hnědá. Díky sirupové a krémové hustotě je ideální ke konzumaci na všech druzích zeleniny, pečeně...
Akátový med s plátky černého letního lanýže, který má příjemnou vůni a jemnou chuť je vynikající v kombinaci se všemi čerstvými i vyzrálými sýry, coppou, prosciuttem nebo jako doplněk dobrého rizota. Také je výborný pro přípravu dezertů jako je panna cotta. Skvělý je i samostatně. Originální produkt, elegantně balený můžete věnovat i jako netradiční dárek.
Víno má jasně světle rubínově červenou barvu. Ve vůni se mísí elegantní tóny čerstvého červeného ovoce, od ostružin po višně a květinové tóny růže v kombinaci s pikantnějšími nádechy jalovce, vanilky a hořkého kakaa. Na patře víno ukazuje velkou eleganci a rovnováhu tvořenou kompaktními, ale harmonickými tříslovinami a příjemným pocitem svěžesti a chuti,...
Elegantní víno červené až granátové barvy s prvky zralého ovoce, které se velmi dobře doplňují s aromaty typickými pro víno zrající ve dřevě. Hodí se k polévkám, grilovanému masu nebo tvrdým sýrům. Doporučujeme otevřít láhev hodinu předem a servírovat při teplotě 18°C. Po otevření je potřeba nechat víno vydýchat.
Víno s rubínovou barvou se snoubí s ovocným aroma, které doplňuje chuť typická pro víno zrající ve dřevě. Na patře je suché, plné, s jemnou tříslovinou. Hodí se k červenému masu, zvěřině a tvrdým vyzrálým sýrům. Doporučujeme otevřít láhev hodinu předem a servírovat při teplotě 18-20°C.
Sladké papriky, zralá rajčata a kapka olivového oleje – jednoduchá, ale chuťově bohatá omáčka, která voní létem a domácí kuchyní. Přirozeně veganská a bez zbytečných přísad, ideální pro rychlý oběd i lehkou večeři. Tip na přípravu: Podávejte s krátkými těstovinami jako rigatoni nebo fusilli, posypte čerstvými bylinkami a ozdobte lžící ricotty či...
Houbové sugo stačí pouze ohřát, smíchat s těstovinami, doladit parmezánem a rychlá večeře je hotová. Jemná a vyvážená chuť hub Poricni. Všechny suroviny jsou pečlivě vybírány a zpracovány řemeslnou metodou v rodinné společnosti v srdci regionu Marche.
Balzamikový ocet z výběru ekologicky pěstovaných hroznů a organického vinného octa, zrající ve vzácných dřevěných sudech, které mu dodávají silnou a plnou chuť. Certifikováno, aby spotřebitelům zaručovalo dodržování vysokých standardů ekologické produkce. Ideální pro každodenní použití jako doplněk salátů, vařené a syrové zeleniny. Velmi chutné také k...
Omáčka na těstoviny s pikantním salámem Nduja, což je tradiční lahodný měkký a roztíratelný kalábrijský salám vyrobený z prémiových kusů masa černých kalábrijských prasátek a kalábrijských červených chilli papriček, které dodávají charakteristickou ohnivou chuť. Omáčku stačí prohřát a smíchat s uvařenými těstovinami.
Olivový olej s bazalkou je vyroben z pečlivě vybraných oliv, sklizených ručně a zpracovaných podle tradičních postupů v Itálii. Olej je poté ochucen svěžími listy bazalky, které mu dodávají neodolatelnou a svěží chuť, jemně harmonizující s plným a bohatým profilem olivového oleje.
Objevte chuť autentického Středomoří! Ochucený extra panenský olivový olej se středomořskými bylinkami přenese Vaše chuťové buňky přímo do srdce Itálie. Tento exkluzivní produkt je výsledkem pečlivého výběru nejlepších oliv a ručního zpracování v tradičních italských lisovnách.
Cantina Montelliana Prosecco nabízí svěží, elegantní aroma, má jemnou perlivost, která harmonicky doplňuje tóny zelených jablek a bílého květu. Díky svojí extra dry variantě je ideální pro ty, kteří dávají přednost vyváženému profilu - sladkosti a kyselosti v dokonalé rovnováze. Je perfektním doplňkem k široké škále jídel - od lehkých salátů přes mořské...
Sytě rubínová barva přecházející do fialové. Intenzivní vůně zralého červeného ovoce , třešní, borůvek a aromatických bylin. Opojný buket, sametový a vyvážený na patře. Červená masa, pečená masa a zralé sýry.
Intenzivní rubínově červená barva. Vůně je intenzivní a perzistentní s výraznými tóny červeného bobulového ovoce a elegantními kořenitými tóny. Chuť je suchá, s mírnou kyselinkou, pikantní, s dobrou jemností a umírněným tělem. Hodí se k polévkám a pokrmům z bílého masa.
Italský speck se vyrábí z vepřové kýty. Naloží se do marinády ochucené kořením a bylinkami, krátce zaudí na bukovém dřevě a jalovcových bobulích a zraje několik měsíců. Má jemnou chuť s lehce kouřovým nádechem, hodí se k mnoha pokrmům a dá se jíst i jen tak nakrájený.
Bílé víno světle žluté barvy se zřetelnými nazelenalými odlesky. Příjemná vůně bílých květů s mírně aromatickým pozadím s ovocnými tóny připomínající meruňku a zelené jablko. Suché víno, příjemně svěží, lehce aromatické. Báječné je se pstruhem pečeným v alobalu s mandlemi nebo k omeletám se zeleninou. Také se skvěle páruje s těstovinami a mořskými plody,...
Pravá chuť jihu Itálie! Peperoncino Calabrese – jemně mleté, sušené chilli papričky s výraznou pikantností a autentickým aroma. Vyrobeno v Kalábrii, regionu proslulém svou láskou k ostrým chutím. Bez příměsí, 100% přírodní. Tip na použití: Skvělé do těstovin aglio olio e peperoncino, na pizzu, do omáček nebo k dochucení olivového oleje. Stačí špetka a...
Barva je rubínově červená s lehce fialovými odlesky. Vůně je široká, intenzivní a ovocná, zejména třešně a drobné červené ovoce s jemnými květinovými tóny. Chuť je extrémně jemná, lehká a dobře vyvážená. Hodí se ke grilovaným červeným masům, ke středně kořeněným uzeninám. Jeho jemnost a lehký ovocný charakter umožňují Merlotu doprovázet také houbová jídla.
Barva je jasně slámově žlutá se zelenkavými odlesky. Ve vůni je intenzivní ovocné aroma po jablkách a ananasu s jemnými tóny citrusů a mírným kouřovým nádechem. V ústech se projeví svěžest a dobrá rovnováha. Ideální jako aperitiv, hodí se k mořským plodům a lahodným teplým i studeným předkrmům a také k vegetariánským pokrmům.
Jedna z nejznámějších a nejchutnějších italských omáček na těstoviny z pečlivě vybraných italských rajčat s vepřovými líčky, červeným vínem a vyváženou směsí koření. Omáčku stačí jen lehce prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a rychlá večeře či oběd je na světě.
Balzamikový ocet z hroznového moštu Trebbiano Modenese a hroznů Ancellotta s růžovou esencí získanou z rostlin farmy „Tenuta del Cigno“. Prelibato Rosé je inovativní koncept, který v kuchyni využijete zejména na ryby. Prelibato Rosé je zcela přírodní produkt. Nejlépe jej využijete na rybí pokrmy, čerstvou nebo grilovanou zeleninu, korýše, měkkýše, s...
Kapary se pěstují od starověku a lze je nalézt v celé oblasti Středomoří. Tyto kapary jsou obzvláště sladké a se správnou konzistencí. Díky své lahodné chuti jsou velmi oblíbené v mezinárodní kuchyni: od aperitivů přes saláty po předkrmy, jako doplněk k sýrům nebo paštikám, jako přísada do vynikajících těstovinových omáček. Také jsou skvělé k použití na...
Porcelánový hrnek na kávu v moderním designu v červení barvě, se kterým si vychutnáte svoji oblíbenou kávu každý den. Objem 335 ml
Tagliatelle jsou dlouhé ploché nudle. Podávají se s různými omáčkami, především s boloňskou omáčkou. Podle jedné pověsti vytvořil první tagliatelle šikovný dvorní kuchař, kterého inspiroval slavnostní účes, který měla Lukrécie d’Este na své svatbě v roce 1487. V sídle boloňské Obchodní komory je uložena replika jedné tagliatelle vyrobená z masivního...