Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Saporoso zraje nejméně 8 let ve vzácných dubových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je sirupově hustá, barva tmavě hnědá. Díky sirupové a krémové hustotě je ideální ke konzumaci na všech druzích zeleniny, pečeně...
Akátový med s plátky černého letního lanýže, který má příjemnou vůni a jemnou chuť je vynikající v kombinaci se všemi čerstvými i vyzrálými sýry, coppou, prosciuttem nebo jako doplněk dobrého rizota. Také je výborný pro přípravu dezertů jako je panna cotta. Skvělý je i samostatně. Originální produkt, elegantně balený můžete věnovat i jako netradiční dárek.
Víno má jasně světle rubínově červenou barvu. Ve vůni se mísí elegantní tóny čerstvého červeného ovoce, od ostružin po višně a květinové tóny růže v kombinaci s pikantnějšími nádechy jalovce, vanilky a hořkého kakaa. Na patře víno ukazuje velkou eleganci a rovnováhu tvořenou kompaktními, ale harmonickými tříslovinami a příjemným pocitem svěžesti a chuti,...
Elegantní víno červené až granátové barvy s prvky zralého ovoce, které se velmi dobře doplňují s aromaty typickými pro víno zrající ve dřevě. Hodí se k polévkám, grilovanému masu nebo tvrdým sýrům. Doporučujeme otevřít láhev hodinu předem a servírovat při teplotě 18°C. Po otevření je potřeba nechat víno vydýchat.
Víno s rubínovou barvou se snoubí s ovocným aroma, které doplňuje chuť typická pro víno zrající ve dřevě. Na patře je suché, plné, s jemnou tříslovinou. Hodí se k červenému masu, zvěřině a tvrdým vyzrálým sýrům. Doporučujeme otevřít láhev hodinu předem a servírovat při teplotě 18-20°C.
Sladké papriky, zralá rajčata a kapka olivového oleje – jednoduchá, ale chuťově bohatá omáčka, která voní létem a domácí kuchyní. Přirozeně veganská a bez zbytečných přísad, ideální pro rychlý oběd i lehkou večeři. Tip na přípravu: Podávejte s krátkými těstovinami jako rigatoni nebo fusilli, posypte čerstvými bylinkami a ozdobte lžící ricotty či...
Houbové sugo stačí pouze ohřát, smíchat s těstovinami, doladit parmezánem a rychlá večeře je hotová. Jemná a vyvážená chuť hub Poricni. Všechny suroviny jsou pečlivě vybírány a zpracovány řemeslnou metodou v rodinné společnosti v srdci regionu Marche.
Balzamikový ocet z výběru ekologicky pěstovaných hroznů a organického vinného octa, zrající ve vzácných dřevěných sudech, které mu dodávají silnou a plnou chuť. Certifikováno, aby spotřebitelům zaručovalo dodržování vysokých standardů ekologické produkce. Ideální pro každodenní použití jako doplněk salátů, vařené a syrové zeleniny. Velmi chutné také k...
Jodizovaná mořská sůl spojuje přírodní kvalitu mořské soli s přidaným jódem, který je důležitý pro správnou funkci organismu. Jemná struktura a vyvážená chuť z ní dělají perfektní volbu pro každodenní dochucování pokrmů. Je skvělá nejen pro vaření, ale i pro finální úpravu jídel. Vychutnejte si její jedinečné vlastnosti a obohaťte svůj jídelníček o...
Jemná a chutná omáčka na bázi kalábrijských rajčat. Pečlivý výběr surovin pěstovaných a sklizených s ohledem na přírodu. Každá sklenice je kouskem Kalábrie, každé sousto je cestou do země bohaté na tradice a chutě.
Olivový olej s bazalkou je vyroben z pečlivě vybraných oliv, sklizených ručně a zpracovaných podle tradičních postupů v Itálii. Olej je poté ochucen svěžími listy bazalky, které mu dodávají neodolatelnou a svěží chuť, jemně harmonizující s plným a bohatým profilem olivového oleje.
Objevte chuť autentického Středomoří! Ochucený extra panenský olivový olej se středomořskými bylinkami přenese Vaše chuťové buňky přímo do srdce Itálie. Tento exkluzivní produkt je výsledkem pečlivého výběru nejlepších oliv a ručního zpracování v tradičních italských lisovnách.
Káva je pražena tradiční italskou metodou, která zaručuje její dokonalou chuť a aroma. Tato káva zaujme svou bohatou čokoládovou chutí s nádechem ořechů a karamelu. Její aroma je plné a silné, ale zároveň jemné a vyvážené. Při popíjení ucítíte její jemnou kyselost a hladkost, která na jazyku zanechá dlouhotrvající dojem. 100% Arabica
Cantina Montelliana Prosecco nabízí svěží, elegantní aroma, má jemnou perlivost, která harmonicky doplňuje tóny zelených jablek a bílého květu. Díky svojí extra dry variantě je ideální pro ty, kteří dávají přednost vyváženému profilu - sladkosti a kyselosti v dokonalé rovnováze. Je perfektním doplňkem k široké škále jídel - od lehkých salátů přes mořské...
Sytě rubínová barva přecházející do fialové. Intenzivní vůně zralého červeného ovoce , třešní, borůvek a aromatických bylin. Opojný buket, sametový a vyvážený na patře. Červená masa, pečená masa a zralé sýry.
Intenzivní rubínově červená barva. Vůně je intenzivní a perzistentní s výraznými tóny červeného bobulového ovoce a elegantními kořenitými tóny. Chuť je suchá, s mírnou kyselinkou, pikantní, s dobrou jemností a umírněným tělem. Hodí se k polévkám a pokrmům z bílého masa.
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto, které se dodnes, stejně jako v minulosti, sklízejí tradičními metodami. Při zpracování se veškeré úsilí společnosti zaměřuje na výrobní proces tak, aby probíhal v úplném respektu k olivám a tradici spojené s jejich konzervací. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Italský speck se vyrábí z vepřové kýty. Naloží se do marinády ochucené kořením a bylinkami, krátce zaudí na bukovém dřevě a jalovcových bobulích a zraje několik měsíců. Má jemnou chuť s lehce kouřovým nádechem, hodí se k mnoha pokrmům a dá se jíst i jen tak nakrájený.
Čerstvá zralá rajčata jsou sklizena ručně a tepelně upravena až ve sklenici. Jedná se o originální výrobek získaný šetrným zpracováním rajčat. Italský produkt pěstovaný v Kalábrii bez přidání konzervantů a barviv. Využití rajčat je velice všestranné, můžete je použít jako základ omáčky na těstoviny nebo jako sugo na pizzu. Také jsou skvělá na opečeném...
Bílé víno světle žluté barvy se zřetelnými nazelenalými odlesky. Příjemná vůně bílých květů s mírně aromatickým pozadím s ovocnými tóny připomínající meruňku a zelené jablko. Suché víno, příjemně svěží, lehce aromatické. Báječné je se pstruhem pečeným v alobalu s mandlemi nebo k omeletám se zeleninou. Také se skvěle páruje s těstovinami a mořskými plody,...
Rum baba nebo baba al rhum je malý, dlouho kynutý koláč nakládaný v rumovém sirupu s cukrem. Elegantní sklenice, ve které najdete jednotlivé porce (asi 5 cm vysoký, mírně zkosený válec). Podávat je můžete jen tak nebo je můžete naplnit šlehačkou nebo krémem.
Barva je rubínově červená s lehce fialovými odlesky. Vůně je široká, intenzivní a ovocná, zejména třešně a drobné červené ovoce s jemnými květinovými tóny. Chuť je extrémně jemná, lehká a dobře vyvážená. Hodí se ke grilovaným červeným masům, ke středně kořeněným uzeninám. Jeho jemnost a lehký ovocný charakter umožňují Merlotu doprovázet také houbová jídla.
Barva je jasně slámově žlutá se zelenkavými odlesky. Ve vůni je intenzivní ovocné aroma po jablkách a ananasu s jemnými tóny citrusů a mírným kouřovým nádechem. V ústech se projeví svěžest a dobrá rovnováha. Ideální jako aperitiv, hodí se k mořským plodům a lahodným teplým i studeným předkrmům a také k vegetariánským pokrmům.
Jedna z nejznámějších a nejchutnějších italských omáček na těstoviny z pečlivě vybraných italských rajčat s vepřovými líčky, červeným vínem a vyváženou směsí koření. Omáčku stačí jen lehce prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a rychlá večeře či oběd je na světě.