Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Balzamikový ocet Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso...
Chutné a plné ragú připravené z masa prvotřídní kvality, lahodných italských rajčat a koření. Silná chuť, ideální pro ty, kteří milují zvěřinu a výrazné chutě. Omáčka je připravena velmi pomalým vařením. Ideální je na polentu nebo těstoviny.
Ragú z divočáka je velmi ceněným produktem pro svou téměř divokou chuť. Maso divokých prasat je tmavší a libovější než vepřové maso a obecně potřebuje delší dobu marinování, aby se snížila jeho intenzivní chuť. Chutné a plné ragú připravené z masa prvotřídní kvality, připravené velmi pomalým vařením. Omáčka je vynikající v kombinaci s polentou nebo...
Chutné a plné ragú připravené z masa prvotřídní kvality, lahodných italských rajčat a koření. Omáčka je připravena velmi pomalým vařením. Ideální je na polentu nebo těstoviny.
Směs jemných káv Arabica a Robusta se silnou a plnou chutí, speciálně pro domácí kávovary. Skvělá káva jako v kavárně. Důkladně vybraná kávová zrna, jednotlivě pražená velmi pomalým procesem s ohledem na organoleptické vlastnosti a degustační testy s ochutnávkou znalců. V Caffè Cartapani je snaha o dokonalost na denním pořádku. Tak vzniká produkt s...
Ideální pro různé předkrmy. Doporučujeme konzumovat samostatně nebo s bruschettou. Produkt se vyrábí v Kalábrii z ryb ulovených ve Středozemním moři.
Plátky lilku grilované do zlatova a naložené v kvalitním panenském olivovém oleji. Jemně nasládlá chuť, šťavnatá textura a příjemné kouřové aroma – dokonalá italská příloha bez zbytečných přísad. Tip na přípravu: Podávejte jako antipasto s čerstvým pečivem, přidejte do sendvičů, na pizzu nebo k pečenému masu. Skvělý i jako součást zeleninových salátů s...
Víno intenzivní zářivé rubínové barvy. Čistá a elegantní vůně s éterickými tóny, typicky ovocná s náznaky drobného červeného ovoce, zejména malin. Chuť je vyvážená, elegantní a dobře strukturovaná. Nejlépe se hodí k prvnímu chodu, jako je například bramborová polenta, nebo k výraznějšímu druhému chodu, jako je kůzle.
Víno světle slámové barvy s nazelenalými odlesky, vůně je charakterizovaná ovocnými a květinovými tóny. Chuť je elegantní, čerstvá a vytrvalá. Ideální především jako aperitiv. Je výborné i k předkrmům a ke grilovaným nebo smaženým rybám.
Víno rubínové barvy s elegantní vůní typickou pro Merlot (lesní plody, švestka, kakao, lékořice) a dalších více kořeněných (hřebíček, pepř, mentol a vanilka), obohacených zráním ve dřevě. Má výraznou, harmonickou a vyváženou chuť. Ideální k pečenému a dušenému masu, zvěřině ale i k tvrdým sýrům. Doporučujeme otevřít láhev hodinu předem a servírovat při...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré a tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Hodí se pro všechny, kteří preferují jeden druh ovoce. Hodí se v každém ročním období a svou vzácnou chutí...
Zeleninové ragú je velmi chutné vegetariánské jídlo. Doba vaření není příliš krátká, ale příprava je jednoduchá a dostatečně rychlá a ujišťuji vás, že výsledek stojí za to. Zeleninu můžete obměňovat podle libosti, podle chuti nebo prostě podle dostupné zeleniny nebo sezónnosti.
Piniové oříšky jsou plody získané z velkých borovicových šišek, které dozrávají tři roky. Široce se používají k přípravě koláčů, krémů a sušenek. Používají se v kuchyni v mnoha receptech i při přípravě salátů, do náplní, do omáček i jako základní přísada pesta.
Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je sirupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso a zvěřinu. TIP:...
Olio Portaro Biologico má výraznou, ale jemnou chuť. Kombinuje v sobě náznaky čerstvě sekané trávy, mandlí a artyčoků. Tento harmonický mix vytváří dokonalou rovnováhu mezi hořkostí a pikantností. Jeho aroma a chuť vám připomene středomořskou kuchyni a vytvoří jedinečné gastronomické zážitky. Vyrábí se tradičním způsobem, kdy se olivy sklízejí ručně a...
Cubanita Classico je skvělým kompromisem mezi intenzitou a jemností. Chutí se může pyšnit jemnými tóny čokolády, které jsou nádherně vyváženy s podtóny karamelu a ořechů. Tato harmonie chutí vytváří bohatý a plný zážitek, který uspokojí i ty nejnáročnější kávové gurmány. Navíc, příjemná, přirozená sladkost je v každém doušku tak silná, že byste si mohli...
To nejlepší z kalábrijských polí v jedné sklenici. Už nemusíte váhat, jakou zeleninu na předkrm zvolíte, vyberte si směs - lilek, zelená rajčata, paprika, celer, sušená rajčata, červená cibule Tropea, artyčoky, zelené olivy, černé olivy a hříbky. Vše je naložené ve slunečnicovém oleji s vinným octem a dochucené fenyklovými semínky, oreganem, mátou,...
Roztíratelný sladký krém připravený s péčí a vášní, z vybraných typických italských vysoce kvalitních surovin, bez přidání hydrogenovaných tuků, barviv a konzervantů. Vychutnejte si dokonalou jemnost krému jen tak na lžičku nebo jej namažte na čerstvé pečivo, přidejte do snídaňové kaše nebo využijte při výrobě dezertů.
Merlot je odrůda francouzského původu, byla dlouhou dobu nejpěstovanější odrůdou v Alto Garda Trentino. Je to víno s dobrým tělem a strukturou, má velkou harmonii, která umožňuje jeho snadné pití i nejnáročnějším konzumentům. Všestranné víno, vhodné k masovým pokrmům z červeného masa a těstovinám s masovými omáčkami.
Prosecco s brilantní světle žlutou barvou a dobrým perlením. Citrusové ovoce a květinové rysy charakterizují vůni tohoto vína, chuť je svěží a výrazná. Ideální na párování k zajímavým předkrmům, delikátním rybám, bílému masu a sýrovým pokrmům.
Díky své vůni a charakteristické opečené chuti sezamových semínek se výborně hodí k jako předkrm nebo ke svačině. Fantazii se meze nekladou, můžete je kombinovat se sýry, všemi typy uzenin i zeleninou. Určitě je vyzkoušejte se smetanovou gorgonzolou nebo italskou pancettou v kombinaci s dobrým aromatickým vínem, jako je Sauvignon nebo Traminer.
Klasické grissini s extra panenským olivovým olejem mohou perfektně doplnit každé jídlo jako náhrada pečiva, ale také si je lze vychutnat samostatně jako předkrm se sklenkou dobrého Prosecca. Výborně se hodí k mladému česnekovému salámu a skvělé jsou se sýry jako je čerstvý Montasio a ricotta, doprovázené vínem Friulano nebo Malvasií. Vyzkoušejte je i v...
Díky konzervaci v soli, která udržuje jejich vynikající chuť beze změny, jsou tyto kapary křupavé a mají intenzivní chuť. Jsou vynikající k aromatizaci pomazánek, těstovin a hlavních jídel typických pro italskou kuchyni. Vyzkoušejte je také v kombinaci s rybími pokrmy, budete překvapeni jejich mimořádnou chutí.
Skleněný hrnek ve kterém si vychutnáte svoji oblíbenou kávu každý den. Jednoduchý a moderní design. Objem: 310 ml