Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Sušená směs na těstoviny. Snadná příprava, rychlý jednoduchý pokrm ve chvíli, kdy nemáte k dispozici čerstvé pesto.
Směs koření a sušené zeleniny pro přípravu omáčky na těstoviny. Omáčka Marinara je omáčka obvykle připravovaná z rajčat, česneku, bylinek a cibule. V mnoha variacích může zahrnovat přidání kaparů, oliv, koření a trochy vína. Tato omáčka je široce používána v italsko-americké kuchyni.
Do mýdla se přidávají sušené květy pravé levandule, které působí jako jemný peeling.
Směs tradiční mořské soli se saturejkou, tymiánem, rozmarýnem, oreganem, majoránkou a fenyklem
Výborný krém z kalábrijských zelených papriček využijete k ochucení bruschetty, na zeleninu nebo jako pomazánku na chléb. Tato pikantní omáčka představuje pravou gastronomickou tradici a je vyrobena z originálních a 100% přírodních kalábrijských surovin: oregano, česnek, zelené chilli papričky, sůl.
Guanciale je specialita italské kuchyně, vyráběná z nasoleného a usušeného vepřového laloku. Používá se ve studené i teplé kuchyni podobně jako pancetta, od které se liší vyšším obsahem tuku a výraznějším aromatem. Spolu s vejci je základní surovinou pro Spaghetti Carbonara. Vyhlášeným producentem guanciale je městečko Amatrice (provincie Rieti).
Synové kalábrijského slunce, kalábrijská sušená rajčata v oleji jsou chutná a jejich využití je všestranné. Použijte je jako chuťovku s předkrmy, do salátů, na jednohubky a také na těstoviny, pizzu, do sendvičů i pomazánek.
Díky zploštělé části a mírně konvexnímu tvaru jsou Linguine Mazza perfektní pro zvýraznění omáčky: zachytí omáčku a propojí veškerou rozmanitost chutí. Linguine je druh těstovin podobný fettuccine a trenette, ale spíše elipsovitý než plochý. Je asi 4 milimetry na šířku, což je širší než špagety, ale ne tak široké jako fettuccine. Jméno linguine znamená v...
Elicoidali Mazza jsou makarony elegantního a mírně zakřiveného tvaru. Tenké drážky na povrchu, které se obtáčí kolem zajistí dokonalé přilnutí omáčky. Název je stejně jako u mnoha italských těstovin odvozen od jejich tvaru. Italské slovo „elica“ se překládá jako spirála. Nejtypičtějsí jsou pro jižní Itálii. Hodí se k hutným omáčkám, do těstovinových...
Barva je světle rubínově červená, téměř průhledná, brilantní a střední konzistence. Ve vůni se vyznačuje svěží a vínovou vůní, ovocné tóny višně vynikají s pozadím švestek, borůvek a dalších drobných bobulí. Na patře je středně plné s jemnými a nepříliš výraznými tříslovinami, velmi harmonické. Se svěží a lehkou chutí.
Mandlový krém, kterým lze plnit dorty, zákusky a palačinky nebo natřít na opečený toust a dopřát si tak lahodné chvíle potěšení. Mandlový krém Sciara se získává z nejlepších sicilských mandlí, loupaných a lehce pražených. Lahodný způsob, jak těžit ze všech vlastností mandle: vysoká nutriční hodnota, vitamíny A, B, E, minerály jako vápník, železo,...
Užijte si je samotné jako lahodný snack místo pizzy nebo je podávejte s cherry rajčaty a nebudete moci přestat. Spolu s Burratou je podávejte s bílým vínem jako je Locorotondo nebo sicilské Alcamo.
Směs nejkvalitnějších káv Arabica a Robusta s vynikající chutí. Kvalitní výběr a vyvážená chuť. Mletá káva se středně jemným mletím. Kávové směsi Cartapani pocházejí z nejlepších plantáží na světě. Důkladně vybraná kávová zrna, jednotlivě pražená velmi pomalým procesem s ohledem na organoleptické vlastnosti a degustační testy s ochutnávkou znalců.
Chutná paštika připravená z kuřecích jater s jemnou strukturou. Podává se na čerstvě uvařených těstovinách nebo jako chutný krém na jednohubky a také může elegantně pozvednout i ty nejjednodušší pokrmy. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party
Extra panenský olivový olej Mosto, za studena mechanicky lisovaný a vyrábí se v omezeném množství z pečlivě vybraných oliv. Přidáte-li několik kapek, uděláte vaše pokrmy jedinečnými. Ideální na polévky, chutnou bruschettu a pokrmy z masa a ryb.
Dárkový poukaz na zboží dle vlastního výběru k nákupu na eshopu.ideální dárek výběr necháte na obdarovaném možné opatřit jmenováním zasíláme emailem nebo v tištěné formě přes DPD
Charakteristický tvar vaječných těstovin typický pro italskou kuchyni. Spaghetti alla Chitarra se vyrábí pomocí nástroje zvaného kytara, který rozřezává list těsta na tenké a hranaté špagety a zaručuje pórovitost a drsnost nezbytnou k tomu, aby omáčka zůstala přichycena k jejímu povrchu. Výborně se hodí k rustikálním masovým omáčkám.
K výrobě této chutné a plné omáčky jsou použity pouze ty nejkvalitnější přísady. Spojení piemontské klobásy a nejlepšího vína Barolo DOCG, rajčat a olivového oleje je tato omáčka ideální pro dochucení těstovin nebo polenty.
Boloňské ragú představuje to nejlepší z domácích ragů vařených podle tradice italské kuchyně, jak to obvykle dělávaly italské babičky, s voňavým soté, lahodnými rajčaty, čerstvým hovězím a vepřovým masem a velmi pomalým vařením. Klasická omáčka na těstovinová jídla, jako jsou tagliatelle, tagliolini nebo dokonce pečené těstoviny a lasagne.
Nejjemnější červené papriky použité v tomto receptu dodávají výrobku ohnivou barvu. Z nejčerstvějších ingrediencí tak vznikla omáčka s pikantní a svěží chutí. Je připravená k přímé konzumaci, proto je práce s ní snadná a výborně se nanáší na bruschettu nebo je ideální na pizzu, k masovým pokrmům nebo rybím špízům.
Excelentní víno s čerstvou, suchou a vyváženou chutí. Vůně je elegantní, ovocná s tóny červeného a žlutého jablka, bílého melounu a citrusových plodů.
Pečlivě vybrané červené a žluté papriky se omyjí, nakrájí a grilují tak, aby si zachovaly křupavost. Zabalí se do skleněné nádoby s olivovým olejem a následuje pasterizace. Poté se sklenice ochladí, označí a produkt je připraven ke skladování a distribuci. Vynikající jako předkrm nebo jako příloha k masu, ale také do salátu i omáček.
Dárkový balíček "Bezlepkový" doporučujeme, pokud hledáte dárek pro své blízké se stravovacím omezením. Kombinace přirozeně bezlepkových italských produktů v té nejlepší kvalitě v krásném dárkovém balení. Udělejte radost svým blízkým nebo sami sobě.
Extrémně velké zelené stolní olivy z oblasti Apulie v jihovýchodní Itálii. Bohatá dužina je pevná a šťavnatá, zatímco chuť je znatelně jemná a příjemná, protože velké olivy vytvářejí velkorysý zážitek z jídla. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky...