Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Víno světle slámové barvy s nazelenalými odlesky, vůně je charakterizovaná ovocnými a květinovými tóny. Chuť je elegantní, čerstvá a vytrvalá. Ideální především jako aperitiv. Je výborné i k předkrmům a ke grilovaným nebo smaženým rybám.
Víno rubínové barvy s elegantní vůní typickou pro Merlot (lesní plody, švestka, kakao, lékořice) a dalších více kořeněných (hřebíček, pepř, mentol a vanilka), obohacených zráním ve dřevě. Má výraznou, harmonickou a vyváženou chuť. Ideální k pečenému a dušenému masu, zvěřině ale i k tvrdým sýrům. Doporučujeme otevřít láhev hodinu předem a servírovat při...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré a tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Hodí se pro všechny, kteří preferují jeden druh ovoce. Hodí se v každém ročním období a svou vzácnou chutí...
Zeleninové ragú je velmi chutné vegetariánské jídlo. Doba vaření není příliš krátká, ale příprava je jednoduchá a dostatečně rychlá a ujišťuji vás, že výsledek stojí za to. Zeleninu můžete obměňovat podle libosti, podle chuti nebo prostě podle dostupné zeleniny nebo sezónnosti.
Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je sirupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso a zvěřinu. TIP:...
Omáčka na těstoviny s pikantním salámem Nduja, což je tradiční lahodný měkký a roztíratelný kalábrijský salám vyrobený z prémiových kusů masa černých kalábrijských prasátek a kalábrijských červených chilli papriček, které dodávají charakteristickou ohnivou chuť. Omáčku stačí prohřát a smíchat s uvařenými těstovinami.
Objevte svěžest Itálie v každém doušku s LemonSoda, elegantní citronovou limonádou, která je vyvinuta speciálně pro nealkoholické koktejly a longdrinky, ale osvěží vás i samotná. Vyrobeno výhradně z pravých italských citronů, bez umělých barviv a konzervantů - čistá a osvěžující volba pro váš nápojový repertoár.
Olej zrozený z vášně k italské kuchyni a kvalitním ingrediencím. Olivový olej je výsledkem šetrného lisování ručně sklízených oliv. Pro přidání pikantní chuti a aromatu jsou do oleje ponořeny vysoce kvalitní italské chilli papričky. Výsledkem je harmonický mix, který v sobě spojuje jemný, voňavý olivový olej s ostrým a výrazným podtónem chilli.
Olio Portaro Biologico má výraznou, ale jemnou chuť. Kombinuje v sobě náznaky čerstvě sekané trávy, mandlí a artyčoků. Tento harmonický mix vytváří dokonalou rovnováhu mezi hořkostí a pikantností. Jeho aroma a chuť vám připomene středomořskou kuchyni a vytvoří jedinečné gastronomické zážitky. Vyrábí se tradičním způsobem, kdy se olivy sklízejí ručně a...
Cubanita Classico je skvělým kompromisem mezi intenzitou a jemností. Chutí se může pyšnit jemnými tóny čokolády, které jsou nádherně vyváženy s podtóny karamelu a ořechů. Tato harmonie chutí vytváří bohatý a plný zážitek, který uspokojí i ty nejnáročnější kávové gurmány. Navíc, příjemná, přirozená sladkost je v každém doušku tak silná, že byste si mohli...
Rubínově červená barva s nádechem granátu. Ovocné s typickými nádechy středomořské křoviny a terciárními nádechy v důsledku stárnutí připomínající vanilku a hřebíček. Plné tělo s měkkým závěrem a přetrvávající dochutí. Ideální párování - grilovaná červená masa, dušená masa a zralé sýry.
To nejlepší z kalábrijských polí v jedné sklenici. Už nemusíte váhat, jakou zeleninu na předkrm zvolíte, vyberte si směs - lilek, zelená rajčata, paprika, celer, sušená rajčata, červená cibule Tropea, artyčoky, zelené olivy, černé olivy a hříbky. Vše je naložené ve slunečnicovém oleji s vinným octem a dochucené fenyklovými semínky, oreganem, mátou,...
Merlot je odrůda francouzského původu, byla dlouhou dobu nejpěstovanější odrůdou v Alto Garda Trentino. Je to víno s dobrým tělem a strukturou, má velkou harmonii, která umožňuje jeho snadné pití i nejnáročnějším konzumentům. Všestranné víno, vhodné k masovým pokrmům z červeného masa a těstovinám s masovými omáčkami.
Prosecco s brilantní světle žlutou barvou a dobrým perlením. Citrusové ovoce a květinové rysy charakterizují vůni tohoto vína, chuť je svěží a výrazná. Ideální na párování k zajímavým předkrmům, delikátním rybám, bílému masu a sýrovým pokrmům.
Velmi pálivá omáčka vzniká spojením dvou paprik (Capsicum annuum a Cayenne), do kterých se přidává pouze olivový olej nejvyšší kvality, aby byla zachována pálivá chuť suroviny. Díky vysoké pikantnosti a zároveň sladké chuti paprik vytváří jemnou specialitu a je ideální pro dochucování těstovin nebo předkrmů.
Díky konzervaci v soli, která udržuje jejich vynikající chuť beze změny, jsou tyto kapary křupavé a mají intenzivní chuť. Jsou vynikající k aromatizaci pomazánek, těstovin a hlavních jídel typických pro italskou kuchyni. Vyzkoušejte je také v kombinaci s rybími pokrmy, budete překvapeni jejich mimořádnou chutí.
Skleněný hrnek ve kterém si vychutnáte svoji oblíbenou kávu každý den. Jednoduchý a moderní design. Objem: 310 ml
Tagliatelle jsou dlouhé ploché nudle. Podávají se s různými omáčkami, především s boloňskou omáčkou. Podle jedné pověsti vytvořil první tagliatelle šikovný dvorní kuchař, kterého inspiroval slavnostní účes, který měla Lukrécie d’Este na své svatbě v roce 1487. V sídle boloňské Obchodní komory je uložena replika jedné tagliatelle vyrobená z masivního...
Linguine jsou těstoviny dlouhé jako špagety, mají eliptický tvar a cca 4mm na šířku. Tradičně se podávají s omáčkami jako je Pesto alla Genovese, ale oblíbené jsou i jiné, jako jsou rajčatové nebo rybí omáčky. TIP: Jednoduchý recept na linguine s olivami TIP: Rychlý recept na linguine s chilli sugem a mascarpone
Rajčata jsou přirozeně sušená na slunci. Pomalé sušení jim umožňuje ztrácet vodu, aby postupně získaly silnou chuť a typickou jasně červenou barvu. Jednou z jejich nejlepších vlastností je jejich dokonalá struktura. Jsou perfektní nejen jako předkrm, ale také k dochucení těstovin nebo jiných receptů, jako je rizoto se sušenými rajčaty nebo špagety s touto...
Chutná paštika připravená z kuřecích jater s jemnou strukturou. Podává se na čerstvě uvařených těstovinách nebo jako chutný krém na jednohubky a také může elegantně pozvednout i ty nejjednodušší pokrmy. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party
Nejlepší artyčoky jsou pečlivě vybírány a zpracovány ručně. Nejlepší olivový olej se používá k vylepšení jejich chuti a získání nádherné zlaté barvy. Jedná se o všestranný produkt, který je k dispozici po celý rok a je ideální pro předkrmy a rafinovaný jako příloha k rybám nebo červeným nebo bílým masům. Mohou být také použity na sendviče, těstoviny nebo...
Paté vyrobené z mletého masa nejvyšší kvality a poté vařené jako klasické ragú, ale bez rajčat. Vynikající dochucení na těstoviny, k plnění vol-au-vent, ochucení polenty, na pečivo nebo se výborně hodí k restovaným houbám. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party
Dárkový balíček "Poctivý základ" je skvělým základem pro lehkou italskou večeři. Těstoviny Strozzapreti které se vyrábí tak, že se těsto vyválí na silné ploché listy, nakrájí se na proužky, ty jsou poté lehce srolované nebo zkroucené mezi dlaněmi. Rajčatový protlak vyrobený z čerstvých, zralých rajčat sklizených ručně, bez přidání konzervantů a barviv. A...