Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Excelentní víno s čerstvou, suchou a vyváženou chutí. Vůně je elegantní, ovocná s tóny červeného a žlutého jablka, bílého melounu a citrusových plodů.
Extra panenský olivový olej Italico Fratoio di Riva je vyráběn v plném souladu s normami kvality, které charakterizují Agraria Riva del Garda. Má lehké ovocné aroma s lehkým bylinkovým nádechem. Chuť je harmonická, mírně nahořklá a kořeněná. Je ideální na polévkách, salátech, grilované zelenině a skvěle si ho vychutnáte jen s pečivem.
Barevné papriky grilované do měkka a naložené v panenském olivovém oleji. Sladké, jemně kouřové a plné středomořské chuti. Bez umělých přísad, jen zelenina, olej a špetka soli – tak, jak to má být. Tip na přípravu: Výborné jako antipasto s pečivem, do sendvičů nebo k sýrům. Zkuste je také nakrájet do těstovinového salátu nebo jako přílohu ke grilovanému...
Olej Imperiale nejlépe vystihuje charakter regionu. Barva je žlutá až zelená, vůně středně ovocná nádechem zelených mandlí. Chuť je vyvážená, s výraznou, přesto nepatrnou hořkostí a silnější kořeněnou notou. Tento olej můžete libovolně kombinovat i s těmi nejjemnějšími pokrmy, aniž by překryl jejich chuť. Typicky se využívá při přípravě sladkovodních ryb.
Extrémně velké zelené stolní olivy z oblasti Apulie v jihovýchodní Itálii. Bohatá dužina je pevná a šťavnatá, zatímco chuť je znatelně jemná a příjemná, protože velké olivy vytvářejí velkorysý zážitek z jídla. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky...
Silná a výrazná omáčka s jelením masem podle tradiční receptury, která potěší všechny milovníky zvěřiny. Pomalu vařená s rajčaty, zeleninou a bylinkami pro plnou a vyváženou chuť. Tip na přípravu: Skvěle ladí s polentou nebo širokými nudlemi typu pappardelle. Vyzkoušejte také jako náplň do domácích lasagní pro slavnostnější večeři.
Omáčka získaná z jemně nakrájených kousků kandovaných zelených rajčat. Přidání hořčičného esenciálního oleje dává lehce pikantní chuť a celková kombinace dává omáčce silnou a výraznou chuť. Obsahuje 80 % rajčat a neobsahuje barviva, konzervanty ani GMO. Omáčka vám umožní ty nejnápaditější kombinace. Ideální s ementálem, špekem, salámem maďarského typu i...
Směs koření a sušené zeleniny k ochucení čerstvých i sušených rajčat. Jednoduché, rychlé a dokonalé.
Tradiční balzamikový ocet Modena D.O.P. se zráním více než 12 let. S plnou a robustní chutí, má harmonickou vůni, dobře vyváženou hustotu. Hodí se ke všem pokrmům, po malých kapkách na předkrmy i červené maso, ryby a měkkýše. 100 ml skleněná láhev navržená Giorgettem Giugiarem, krabička Consorzio Produttori Antiche Acetaie, odměrka TIC a kniha receptů.
Toto autentické pesto Calabrese je plné sušených rajčat, sladkokyselé chuti cibule z Tropey a krémové bohatosti sýrů Pecorino a Ricotta. Klasika s intenzivní chutí. Výrazná chuť, kterou doporučujeme si užít s těstovinami, na opečeném kousku pečiva nebo jej použijte k dochucení zeleninového salátu.
Tento výjimečný produkt je výsledkem tradiční italské výroby, ve které se kombinuje vysoce kvalitní olivový olej s čerstvými citrony. Olej je vyráběn z pečlivě vybraných oliv, které jsou sklizeny a zpracovány podle tradičních italských metod, aby se zachovaly všechny jejich nutriční hodnoty. Do oleje jsou poté přidány čerstvé citrony, které přidávají jeho...
Sytá červená barva s fialovými odlesky. Perzistentní buket zralého červeného ovoce, švestky, třešní, borůvek, vanilky a bylinek. Silná osobnost, vysoce perzistentní, příjemné třísloviny. Macerováno vybranými kvasinkami a fermentováno při kontrolované teplotě. Zraje ve francouzských dubových barikových sudech. Skvělé k červenému masu, zvěřině a také k...
Farfalle jsou běžně známý jako motýlkové těstoviny nebo mašličky. Název je odvozen z italského slova farfalle = motýl. Jsou obvykle tvořeny obdélníkem nebo oválem těstovin, přičemž dvě strany jsou oříznuty k nařasenému okraji a střed sevřený k sobě, aby těstoviny získaly svůj obvyklý tvar. Ačkoli jsou farfalle použitelné s většinou omáček, nejlépe se hodí...
Roztíratelný sladký krém připravený s péčí a vášní, z vybraných typických italských vysoce kvalitních surovin, bez přidání hydrogenovaných tuků, barviv a konzervantů. Vychutnejte si dokonalou jemnost krému jen tak na lžičku nebo jej namažte na čerstvé pečivo, přidejte do snídaňové kaše nebo využijte při výrobě dezertů.
Cibulky Boretanne jsou nejsladší cibule na světě. Skvěle se hodí ke vstřebávání vlastností balzamikového octa z Modeny, ve kterém jsou naloženy. Jsou skvělé nejen na chutných sendvičích, ale také k masovým pokrmům nebo jen tak. Používá se pouze čerstvá cibule, která okamžitě prochází rychlým vařením, aby byla zachována její křupavost.
Chutná paštika připravená z kuřecích jater s jemnou strukturou s výjimečnou chutí lanýže. tato specialita se podává na čerstvě uvařených těstovinách nebo jako chutný krém na jednohubky a také může elegantně pozvednout i ty nejjednodušší pokrmy. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party
Paté vyrobené z mletého masa nejvyšší kvality a poté vařené jako klasické ragú, ale bez rajčat. Vynikající dochucení na těstoviny, k plnění vol-au-vent, ochucení polenty, na pečivo nebo se výborně hodí k restovaným houbám. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party
Balzamikový ocet Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso...
Chutné a plné ragú připravené z masa prvotřídní kvality, lahodných italských rajčat a koření. Silná chuť, ideální pro ty, kteří milují zvěřinu a výrazné chutě. Omáčka je připravena velmi pomalým vařením. Ideální je na polentu nebo těstoviny.
Ragú z divočáka je velmi ceněným produktem pro svou téměř divokou chuť. Maso divokých prasat je tmavší a libovější než vepřové maso a obecně potřebuje delší dobu marinování, aby se snížila jeho intenzivní chuť. Chutné a plné ragú připravené z masa prvotřídní kvality, připravené velmi pomalým vařením. Omáčka je vynikající v kombinaci s polentou nebo...
Chutné a plné ragú připravené z masa prvotřídní kvality, lahodných italských rajčat a koření. Omáčka je připravena velmi pomalým vařením. Ideální je na polentu nebo těstoviny.
Dárkový balíček "Pro ostré muže" se hodí pro všechny milovníky pikantních chutí. Najdete v něm extra pálivý olivový olej, kterým můžete ochutit těstoviny, maso i zeleninu a pokud by to bylo málo, přidejte ještě pár poctivých kalábrijských papriček. Olivové paté a jelení paštika spolu s pečivem zajistí jednoduché a chutné pohoštění nejen pro pánskou...
Plátky lilku grilované do zlatova a naložené v kvalitním panenském olivovém oleji. Jemně nasládlá chuť, šťavnatá textura a příjemné kouřové aroma – dokonalá italská příloha bez zbytečných přísad. Tip na přípravu: Podávejte jako antipasto s čerstvým pečivem, přidejte do sendvičů, na pizzu nebo k pečenému masu. Skvělý i jako součást zeleninových salátů s...
Víno intenzivní zářivé rubínové barvy. Čistá a elegantní vůně s éterickými tóny, typicky ovocná s náznaky drobného červeného ovoce, zejména malin. Chuť je vyvážená, elegantní a dobře strukturovaná. Nejlépe se hodí k prvnímu chodu, jako je například bramborová polenta, nebo k výraznějšímu druhému chodu, jako je kůzle.