Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Mandlový krém, kterým lze plnit dorty, zákusky a palačinky nebo natřít na opečený toust a dopřát si tak lahodné chvíle potěšení. Mandlový krém Sciara se získává z nejlepších sicilských mandlí, loupaných a lehce pražených. Lahodný způsob, jak těžit ze všech vlastností mandle: vysoká nutriční hodnota, vitamíny A, B, E, minerály jako vápník, železo,...
Nejjemnější rukola se stává hlavní ingrediencí pro ty, kteří hledají jemnost a lehkost v jednom pokrmu. Tento speciální produkt je připraven podle řemeslné receptury, kde jsou všechny ingredience rozdrceny a smíchány, aby vytvořily lahodnou specialitu se zrnitou strukturou. Ideální jako omáčka k těstovinám, ale je také vynikající na pizzu a focacciu.
Boloňské ragú představuje to nejlepší z domácích ragů vařených podle tradice italské kuchyně, jak to obvykle dělávaly italské babičky, s voňavým soté, lahodnými rajčaty, čerstvým hovězím a vepřovým masem a velmi pomalým vařením. Klasická omáčka na těstovinová jídla, jako jsou tagliatelle, tagliolini nebo dokonce pečené těstoviny a lasagne.
Pikantní lanýžová omáčka s chilli se základem ze žampionů je ideální na dochucení těstovin, rýže nebo rizota. Můžete ji i přímo konzumovat, například namazat na chléb, bruschettu či jiné pečivo, ale také přidat k masu nebo do omáčky. Také ji lze využít jako ochucení na pizzu, zeleninu nebo při přípravě plněných vajec. Omáčka se vyrábí ručně bez barviv a...
Luxusní olivové paté z nejlepších ingrediencí bez zbytečných přísad a konzervantů. Směs obsahuje 70% oliv a jedinými přísadami jsou kvalitní olivový olej a sůl. Paté je nejen lahodnou pomazánkou na chleba nebo crostini, ale chuť je dostatečně výrazná a vydatná, aby se jen promíchala s těstovinami nebo sloužila jako základ pro jiné omáčky. Možnosti využití...
Silné a elegantní víno s květinovým a citrusovým aroma, které obsahuje i exotické vůně, jako zázvor a muškátový oříšek. Má ovocnou, vytrvalou a intenzivní chuť. Ideální k předkrmům a k hlavním chodům na základě ryb a korýšů. Hodí se i k sýrům, husím játrům a bílému masu.
Tato omáčka je založena na mase z kvalitního divočáka, které jí propůjčuje bohatou a výraznou chuť. Ragù di Cinghiale vzniká spojením šťavnatých kousků divočiny s rajčaty, cibulí, česnekem, olivovým olejem, aromatickými bylinkami a dalšími přírodními ingrediencemi. Výsledkem je dokonale vyvážená a chuťově plná omáčka, která potěší každého milovníka...
Díky své konzistenci a bohaté chuti je kachní ragú ideální pro ty, kteří hledají vytříbené a originální chutě, připravené během několika minut. Tip na přípravu: S tradičním benátským bigoli, pro výjimečný předkrm. Na opečeném chlebu, jako chutný předkrm nebo gurmánské jednohubky. S čerstvými těstovinami nebo polentou pro rustikální a chutnou kombinaci.
Ragù di Fagiano Baldesio je exkluzivní omáčka připravená z bažantího masa, doplněná italskými rajčaty, olivovým olejem, cibulí, celerem, mrkví, červeným vínem, solí, česnekem a bílým pepřem. Tato delikátní kombinace ingrediencí vytváří bohatou a chutnou omáčku, která je ideální pro dochucení těstovin nebo jako základ pro další pokrmy.
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Ovocná mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a obohatí svou vzácnou a bohatou chutí jakékoliv sýry,...
Švestková omáčka získaná z jemně nastrouhaného kandovaného ovoce. Přidání hořčičného esenciálního oleje dává lehce pikantní chuť a celková kombinace dává omáčce silnou a výraznou chuť. Obsahuje 80 % ovoce a neobsahuje barviva, konzervanty ani GMO. Omáčka vám umožní ty nejnápaditější kombinace se sýry a uzeným masem. Ideální k sýrům, jako je Parmigiano...
Těstoviny s chutí slunného Středomoří! Zeleninovou směs inspirovaná středomořskou kuchyní – rajčata, olivy, bylinky a česnek. Rychlé, jednoduché a plné chutí.
Voňavá směs bylinek a koření namíchaná speciálně pro doladění domácí pizzy. Oregano, bazalka a sušená rajčata v harmonickém poměru. Dodá vaší pizze ten pravý italský šmrnc – i když je z domácí trouby. Tip na použití: Posypte touto směsí pizzu před nebo po pečení. Skvěle se hodí i na focacciu, bruschettu, do rajčatových omáček nebo do olivového oleje na...
Balzamikový ocet Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je sirupově hustá, barva tmavě hnědá. Díky své lehkosti se doporučuje na všechny druhy zeleniny, vařené...
Při popíjení Zrnkové kávy Don Carlos Miscela bar zažijete explozi chutí - od sladkých tónů karamelu, přes nádech čokolády až po pikantní dotek skořice. Tuto směs charakterizuje mimořádná vyváženost a harmonický profil chutí, který vás zaručeně nezklame. Zrnková káva 60% arabica 40% robusta.
Jde o vysoce komplexní víno s pevnou, plnou strukturou. Ve vůni je intenzivní, sladké, s tóny červeného ovoce v marmeládě, ostružinách a višních, které dodávají vínu silnou identitu. Kořenité tóny černého pepře a kakaa. V ústech jsou třísloviny jemné a jdou směrem sladkosti a harmonie. Odrůdové tóny dominují a obecně se připravují na dlouhý závěr s velkou...
Jasně slámově žlutá barva, s jemnou a příjemnou vůní s tóny jablka, bílé broskve, melounu a grapefruitu v kombinaci s tóny medu, aromatických bylin a suché trávy. Na patře je lehké a svěží s vynikající výraznou mineralitou. Vynikající s předkrmy z mořských plodů, také jako aperitiv a perfektně se hodí k vegetariánským jídlům a rybím chodům.
Křupavý snack z jemné pšeničné mouky a extra panenským olivovým olejem, ideální k uzeninám, sýrovým talířům a jakémukoli jinému druhu pokrmu, kde chcete nahradit pečivo. Vynikající také samostatně jako jednoduché občerstvení.
Omáčka z lahodných sušených rajčat a koření s charakteristickými středomořskými vůněmi. Je ideální nejen jako předkrm, například na krajíc domácího chleba, ale také k dochucení těstovin nebo jiných pokrmů, jako je plněný lilek s tuňákem, palačinky nebo rizoto.
Mezze Maniche (v doslovném překladu krátké rukávy) jsou krátké širší těstoviny ve tvaru roury. Vysoce kvalitní, drsné a porézní těstoviny s mimořádnou schopností zadržovat omáčky. Hodí se ke každé omáčce. Těstoviny jsou vyráběny podle starodávného receptu z Marche. Zcela řemeslný výrobní proces, kterým jsou vyráběny, jim dává mimořádnou schopnost...
Nejjemnější červené papriky použité v tomto receptu dodávají výrobku ohnivou barvu. Z nejčerstvějších ingrediencí tak vznikla omáčka s pikantní a svěží chutí. Je připravená k přímé konzumaci, proto je práce s ní snadná a výborně se nanáší na bruschettu nebo je ideální na pizzu, k masovým pokrmům nebo rybím špízům.
Chianina je jedním z nejstarších a nejvýznamnějších plemen skotu v Itálii a za své jméno vděčí chovné oblasti: Valdichiana v Toskánsku. Připraveno z voňavých restovaných lahodných rajčat, hovězího masa a velmi pomalým vařením. Ideální pro těstovinová jídla, jako jsou tagliatelle, tagliolini nebo dokonce pečené těstoviny a lasagne.
Dárkový balíček "Bezlepkový" doporučujeme, pokud hledáte dárek pro své blízké se stravovacím omezením. Kombinace přirozeně bezlepkových italských produktů v té nejlepší kvalitě v krásném dárkovém balení. Udělejte radost svým blízkým nebo sami sobě.
Bazalkové sugo stačí pouze ohřát, smíchat s těstovinami, doladit parmezánem a rychlá večeře je hotová. Sugo lze použít i jako základ na pizzu. Všechny suroviny jsou pečlivě vybírány a zpracovány řemeslnou metodou v rodinné společnosti v srdci regionu Marche.