Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
'Senatore Cappelli' je druh starodávného zrna, předchůdce moderní tvrdé pšenice, populární zejména v jižní Itálii. Je známý svou máslovou chutí a obsahuje vysoké procento lipidů, aminokyselin, vitamínů a minerálů, má nízký obsah lepku a vysokou stravitelnost. Podávejte s omáčkami na bázi olivového oleje nebo jednoduchou rajčatovou omáčkou, abyste si...
Šťavnatá, rafinovaná, delikátní omáčka vycházející z receptu lovecké tradice s kachním masem výrazné chuti. Dokonalá kombinace, rustikální přirozená chuť bez konzervantů. Omáčka je připravena velmi pomalým vařením. Ideální je na polentu nebo těstoviny.
Dárkový balíček "Mix pro dámy" je skvělý pro sestru, maminku, babičku a všechny milovnice Itálie. Najdete v něm dobroty na večerní posezení, luxusní šafránové rizoto s jednoduchou přípravou i sladkou tečku, tradiční italské dvakrát pečené sušenky Cantuccini. Udělejte radost svým blízkým nebo sami sobě.
Dárkový balíček "Lahůdky bez masa a lepku" je ideálním dárkem pro vegetariána a také splní požadavky vegana i bezlepkové diety. Hodí se pro všechny, kteří milují kvalitní produkty. Udělejte radost svým blízkým nebo sami sobě.
Drcená chilli paprička. Není žádným tajemstvím, že jedna z nejlepších papriček na světě pochází z italské Kalábrie. Červená paprička, která má ohnivou a pikantní chuť, pro kterou jsou kalábrijské papričky známé. Tyto italské chilli papričky jistě dodají vašemu jídlu extra pikantní chuť, kterou si zaslouží.
Pikantní předkrm je typickou kalábrijskou specialitou. Tento produkt je oslavou barev a chutí zahrady. Ve sklenici najdete papriku, rajčata, lilek, houby, olivy, česnek a fenyklová semínka pro vůni; s nádechem vinného octa a konzervované ve slunečnicovém oleji. Vynikající příloha, vyhledávaná jako předkrm, ale určitě lákavá jako svačina pro rychlé a...
Přenechejte starosti s přípravou občerstvení na oslavu na nás. Lahodné italské uzeniny a sýry servírované na prkénku z olivového dřeva. Prkénko přizpůsobíme Vašim představám, splníme přání milovníkům masa i vegetariánům. Na přání můžeme na prkénko přidat Mostardu, různé druhy omáček a také nakládanou zeleninu, olivy a další chuťovky.
Cantuccini jsou vyráběny z vysoce kvalitních surovin v souladu s tradiční recepturou pouze z mouky, cukru, čerstvých vajec, italských mandlí a pistácií a s přírodní vanilkou. Díky řemeslnému zpracování a kvalitě surovin si zachovávají chuť i vůni tak, jako byly vyráběné kdysi a připomínají domácí sušenky. Nejlepší jsou namáčené do dezertního vína Vin...
Dárkový poukaz na zboží dle vlastního výběru k nákupu na eshopu.ideální dárek výběr necháte na obdarovaném možné opatřit jmenováním zasíláme emailem nebo v tištěné formě přes DPD
Sugo all'amatriciana je omáčka tradičně podávaná s těstovinami pocházející z města Amatrice v italském regionu Lazio. Správně je připravena z šesti ingrediencí, kterými jsou guanciale, sýr pecorino, rajčata, bílé víno, pepř a chilli.
Recept na těstoviny alla Norcina je italským jídlem v celé své kráse – bohatá omáčka na bázi klobásy a smetany, která má trochu šmrnc díky přidání bílého vína a spousty Pecorino Romano. Umbijské město Norcina je známé svými vepřovými produkty, a tak není divu, že jeho nejznámější pokrm využívá jedny z nejlepších uzenin v Itálii.
Všechny produkty pocházejí ze suroviny vynikající kvality: typického modenského hroznu rodinné farmy „Tenuta del Cigno“, která se nachází na okraji Modeny. Hrozny se podrobí pomalému lisování a vaření v otevřené nádobě na přímém ohni. Nejlepší na zeleninových salátech, grilované nebo vařené zelenině, pečených masech, carpacciu i čerstvých jahodách.
Svěží a voňavé listy janovské bazalky vytvářejí čistou symfonii, když se propojí s chutí Pecorino a Grana Padano, piniovými oříšky a olivovým olejem. Tato ligurská omáčka, známá po celém světě, je připravována z nejkvalitnějších surovin. Připravuje se podle tradice, která mu dodává zrnitou strukturu a typickou jasně zelenou barvu čerstvé janovské bazalky.
Dárkový poukaz na zboží dle vlastního výběru k nákupu na eshopu.ideální dárek výběr necháte na obdarovaném možné opatřit jmenováním zasíláme emailem nebo v tištěné formě přes DPD
Svěží a voňavé listy janovské bazalky vytvářejí čistou symfonii, když se propojí s chutí Pecorino a Grana Padano, piniovými oříšky a olivovým olejem. Tato ligurská omáčka, známá po celém světě, je připravována z nejkvalitnějších surovin. Připravuje se podle tradice, která mu dodává zrnitou strukturu a typickou jasně zelenou barvu čerstvé janovské bazalky.
Čerstvě sklizená rajčata ihned zpracovaná, olivový olej, česnek, sůl, oregano a jednoduchý, chutný a svěží předkrm z vynikajících ingrediencí je na světě. Podáváme na kousku opečeného chleba. Bruschetta je typický italský předkrm, jehož počátky sahají do 15. století.
Hustý, sladký balzamikový krém s příchutí lanýže, který doplňuje vysoce kvalitní řadu octových specialit. Moderní verze octa pro každodenní kuchyň. Ideální k salátům, grilovanému masu, rybám, zelenině, těstovinám a pizze a také k polévkám, jako je dýňová krémová polévka. Balzamikový krém je také ideální pro zdobení pokrmů na talíři.
Pappardelle (z italského pappare – „polykat“) je druh těstovin v podobě cca 2–3 cm širokých nudlí. Jejich obdobou jsou toskánské Fettuccine. V Itálii jsou velmi populární, takže se např. v provincii Emilia-Romagna pořádají festivaly věnované pouze těmto těstovinám. V doslovném překladu znamená Le Matassine přadeno.
Lehký a jemný smetanový krém s bílým lanýžem je luxusním produktem, který je ideální k doplnění pokrmů, jako je krémové rizoto a filé s krémem z bílého lanýže, což jsou dvě jídla, kde je nejčastěji lanýžový krém využíván. Hodí se také na dochucení či zjemnění předkrmů i hlavních chodů nebo jím můžete ozvláštnit krutony do polévky či bruschettu. Vhodné i...
Vynikající jemná chuť a příjemné aroma černého lanýže se mísí s extra panenským olivovým olejem nejvyšší kvality a společně vytvářejí speciální kombinaci vhodnou k uspokojení těch nejnáročnějších a nejjemnějších chutí. Ideální pro přípravu masových nebo rybích pokrmů, rizota i těstovin a také si jej lze vychutnat jen tak na kousku kvalitního pečiva.
Polenta je kaše z kukuřičné krupice. Varianta s houbami. Polenta se nejdříve používala na severu Itálie a nyní je známá v různých částech světa. V Itálii byla populární jako levné rolnické jídlo se snadnou přípravou, které je syté a zdravé. Je velmi univerzální, může se připravovat na mnoho způsobů, jako příloha, na zapékání nebo jako samostatné jídlo.
Ostré chilli dodává této rajčatové omáčce velice pikantní chuť. Omáčku stačí pouze ohřát a nalít na špagety, posypat parmezánem a rychlá večeře je hotová. Všechny suroviny jsou pečlivě vybírány a zpracovány řemeslnou metodou v rodinné společnosti v srdci regionu Marche. TIP: Rychlý recept na linguine s chilli sugem a mascarpone
Směs koření a sušené zeleniny pro přípravu omáčky na těstoviny. Omáčka Marinara je omáčka obvykle připravovaná z rajčat, česneku, bylinek a cibule. V mnoha variacích může zahrnovat přidání kaparů, oliv, koření a trochy vína. Tato omáčka je široce používána v italsko-americké kuchyni.