Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Jde o vysoce komplexní víno s pevnou, plnou strukturou. Ve vůni je intenzivní, sladké, s tóny červeného ovoce v marmeládě, ostružinách a višních, které dodávají vínu silnou identitu. Kořenité tóny černého pepře a kakaa. V ústech jsou třísloviny jemné a jdou směrem sladkosti a harmonie. Odrůdové tóny dominují a obecně se připravují na dlouhý závěr s velkou...
Jasně slámově žlutá barva, s jemnou a příjemnou vůní s tóny jablka, bílé broskve, melounu a grapefruitu v kombinaci s tóny medu, aromatických bylin a suché trávy. Na patře je lehké a svěží s vynikající výraznou mineralitou. Vynikající s předkrmy z mořských plodů, také jako aperitiv a perfektně se hodí k vegetariánským jídlům a rybím chodům.
Křupavý snack z jemné pšeničné mouky a extra panenským olivovým olejem, ideální k uzeninám, sýrovým talířům a jakémukoli jinému druhu pokrmu, kde chcete nahradit pečivo. Vynikající také samostatně jako jednoduché občerstvení.
Omáčka z lahodných sušených rajčat a koření s charakteristickými středomořskými vůněmi. Je ideální nejen jako předkrm, například na krajíc domácího chleba, ale také k dochucení těstovin nebo jiných pokrmů, jako je plněný lilek s tuňákem, palačinky nebo rizoto.
Mezze Maniche (v doslovném překladu krátké rukávy) jsou krátké širší těstoviny ve tvaru roury. Vysoce kvalitní, drsné a porézní těstoviny s mimořádnou schopností zadržovat omáčky. Hodí se ke každé omáčce. Těstoviny jsou vyráběny podle starodávného receptu z Marche. Zcela řemeslný výrobní proces, kterým jsou vyráběny, jim dává mimořádnou schopnost...
Nejjemnější červené papriky použité v tomto receptu dodávají výrobku ohnivou barvu. Z nejčerstvějších ingrediencí tak vznikla omáčka s pikantní a svěží chutí. Je připravená k přímé konzumaci, proto je práce s ní snadná a výborně se nanáší na bruschettu nebo je ideální na pizzu, k masovým pokrmům nebo rybím špízům.
Chianina je jedním z nejstarších a nejvýznamnějších plemen skotu v Itálii a za své jméno vděčí chovné oblasti: Valdichiana v Toskánsku. Připraveno z voňavých restovaných lahodných rajčat, hovězího masa a velmi pomalým vařením. Ideální pro těstovinová jídla, jako jsou tagliatelle, tagliolini nebo dokonce pečené těstoviny a lasagne.
Dárkový balíček "Bezlepkový" doporučujeme, pokud hledáte dárek pro své blízké se stravovacím omezením. Kombinace přirozeně bezlepkových italských produktů v té nejlepší kvalitě v krásném dárkovém balení. Udělejte radost svým blízkým nebo sami sobě.
Bazalkové sugo stačí pouze ohřát, smíchat s těstovinami, doladit parmezánem a rychlá večeře je hotová. Sugo lze použít i jako základ na pizzu. Všechny suroviny jsou pečlivě vybírány a zpracovány řemeslnou metodou v rodinné společnosti v srdci regionu Marche.
Nejjemnější směs pečlivě vybraných káv, pražených jedna po druhé pomocí pomalé a kontrolované metody, aby se zajistilo, že jejich organoleptické vlastnosti zůstanou nezměněny. Výsledkem je poutavá ovocná vůně se sametovými a kořeněnými tóny a vyváženou kyselinkou. Dochuť je hladká, elegantní a perzistentní.
Jemné lišky naložené v panenském olivovém oleji – delikatesa s výraznou vůní lesa a masitou strukturou. Díky šetrnému zpracování si houby zachovávají svou přirozenou chuť a jsou připraveny ke konzumaci přímo ze sklenice. Tip na přípravu: Výborné jako předkrm s křupavým pečivem, do salátů nebo jako příloha ke grilovanému masu. Skvěle ladí i s míchanými...
Olivy Leccino jsou odrůda známá svou jemnou chutí a univerzálním použitím. Vynikají svou černou barvou, měkkou texturou a plnou chutí, která je ideální pro studené i teplé pokrmy. Díky pečlivému zpracování jsou navíc zárukou vysoké kvality a autentického italského zážitku. Sušené olivy s pomerančovou příchutí.
Olivy Leccino jsou odrůda známá svou jemnou chutí a univerzálním použitím. Vynikají svou černou barvou, měkkou texturou a plnou chutí, která je ideální pro studené i teplé pokrmy. Díky pečlivému zpracování jsou navíc zárukou vysoké kvality a autentického italského zážitku. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Nakládané plátky lilku jsou kalábrijskou gastronomickou specialitou, vyrobenou podle starodávné receptury. Lilek zrající na kalábrijském slunci je doplněn paprikou, fenyklem a česnekem.
Ragù di Chianina Baldesio je luxusní omáčka připravená z vysoce ceněného masa plemene Chianina, které je známé svou jemností a bohatou chutí. Tato omáčka je ideální pro milovníky autentické italské kuchyně a přináší tradiční toskánské chutě přímo na váš stůl. Tato omáčka je perfektní pro dochucení čerstvých těstovin, jako jsou tagliatelle nebo pappardelle.
Sušená směs na těstoviny. Snadná příprava, rychlý jednoduchý pokrm ve chvíli, kdy nemáte k dispozici čerstvé pesto.
Hluboká a neproniknutelná červená barva. Intenzivní vůně charakterizuje a odhaluje odrůdu vinné révy nabízející ve vůni ovocný buket švestek a třešní, borůvkový džem, kořenité tóny a nezaměnitelné vůně středomořské křoviny. Na patře je strukturované, hřejivé, správně tříslové, jemné a dobře modulované s hloubkou doušku a dobrou pitelností.
Díky zploštělé části a mírně konvexnímu tvaru jsou Linguine Mazza perfektní pro zvýraznění omáčky: zachytí omáčku a propojí veškerou rozmanitost chutí. Linguine je druh těstovin podobný fettuccine a trenette, ale spíše elipsovitý než plochý. Je asi 4 milimetry na šířku, což je širší než špagety, ale ne tak široké jako fettuccine. Jméno linguine znamená v...
Elicoidali Mazza jsou makarony elegantního a mírně zakřiveného tvaru. Tenké drážky na povrchu, které se obtáčí kolem zajistí dokonalé přilnutí omáčky. Název je stejně jako u mnoha italských těstovin odvozen od jejich tvaru. Italské slovo „elica“ se překládá jako spirála. Nejtypičtějsí jsou pro jižní Itálii. Hodí se k hutným omáčkám, do těstovinových...
Rajčata Mazza jsou masitá a konzistentní, vybrána jsou pouze nejzralejší rajčata, takže v plechovce nenajdete žádné žluté nebo zelené části. Lze vařit při vysokých teplotách a po dlouhou dobu.Rajčatové sugo je vynikající jak základ na omáčku na těstoviny, pizzu i lasagne.
Barva je světle rubínově červená, téměř průhledná, brilantní a střední konzistence. Ve vůni se vyznačuje svěží a vínovou vůní, ovocné tóny višně vynikají s pozadím švestek, borůvek a dalších drobných bobulí. Na patře je středně plné s jemnými a nepříliš výraznými tříslovinami, velmi harmonické. Se svěží a lehkou chutí.
Quadrellini jsou velmi drobné čtverečky, které se nejlépe hodí do polévek a vývarů. Vaječné těstoviny Filotea jsou vyráběny podle starodávného receptu z Marche a pečlivě podle stejných metod přípravy, jaké kdysi používaly naše „babičky“. Zcela řemeslný výrobní proces, kterým jsou vyráběny, jim dává mimořádnou schopnost absorbovat omáčky, lehkost i...
Víno frizzante z oblasti Prosecco DOC se světlou, zářivě slámovou barvou s výrazným perlením. Vůně je ovocná s tóny citrusů a květin a chuť čerstvá, mírně sladká, harmonická. Je vhodné jako aperitiv, ale také jej lze podávat s předkrmy, zvláště s těmi bez tepelné úpravy, jako je například lososový tartar. Obecně se hodí k jemným pokrmům na bázi ryb, k...
Užijte si je samotné jako lahodný snack místo pizzy nebo je podávejte s cherry rajčaty a nebudete moci přestat. Spolu s Burratou je podávejte s bílým vínem jako je Locorotondo nebo sicilské Alcamo.