Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Nejjemnější směs pečlivě vybraných káv, pražených jedna po druhé pomocí pomalé a kontrolované metody, aby se zajistilo, že jejich organoleptické vlastnosti zůstanou nezměněny. Výsledkem je poutavá ovocná vůně se sametovými a kořeněnými tóny a vyváženou kyselinkou. Dochuť je hladká, elegantní a perzistentní.
Jemné lišky naložené v panenském olivovém oleji – delikatesa s výraznou vůní lesa a masitou strukturou. Díky šetrnému zpracování si houby zachovávají svou přirozenou chuť a jsou připraveny ke konzumaci přímo ze sklenice. Tip na přípravu: Výborné jako předkrm s křupavým pečivem, do salátů nebo jako příloha ke grilovanému masu. Skvěle ladí i s míchanými...
Olivy Leccino jsou odrůda známá svou jemnou chutí a univerzálním použitím. Vynikají svou černou barvou, měkkou texturou a plnou chutí, která je ideální pro studené i teplé pokrmy. Díky pečlivému zpracování jsou navíc zárukou vysoké kvality a autentického italského zážitku. Sušené olivy s pomerančovou příchutí.
Olivy Leccino jsou odrůda známá svou jemnou chutí a univerzálním použitím. Vynikají svou černou barvou, měkkou texturou a plnou chutí, která je ideální pro studené i teplé pokrmy. Díky pečlivému zpracování jsou navíc zárukou vysoké kvality a autentického italského zážitku. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Ragù di Chianina Baldesio je luxusní omáčka připravená z vysoce ceněného masa plemene Chianina, které je známé svou jemností a bohatou chutí. Tato omáčka je ideální pro milovníky autentické italské kuchyně a přináší tradiční toskánské chutě přímo na váš stůl. Tato omáčka je perfektní pro dochucení čerstvých těstovin, jako jsou tagliatelle nebo pappardelle.
Sušená směs na těstoviny. Snadná příprava, rychlý jednoduchý pokrm ve chvíli, kdy nemáte k dispozici čerstvé pesto.
Hluboká a neproniknutelná červená barva. Intenzivní vůně charakterizuje a odhaluje odrůdu vinné révy nabízející ve vůni ovocný buket švestek a třešní, borůvkový džem, kořenité tóny a nezaměnitelné vůně středomořské křoviny. Na patře je strukturované, hřejivé, správně tříslové, jemné a dobře modulované s hloubkou doušku a dobrou pitelností.
Díky zploštělé části a mírně konvexnímu tvaru jsou Linguine Mazza perfektní pro zvýraznění omáčky: zachytí omáčku a propojí veškerou rozmanitost chutí. Linguine je druh těstovin podobný fettuccine a trenette, ale spíše elipsovitý než plochý. Je asi 4 milimetry na šířku, což je širší než špagety, ale ne tak široké jako fettuccine. Jméno linguine znamená v...
Elicoidali Mazza jsou makarony elegantního a mírně zakřiveného tvaru. Tenké drážky na povrchu, které se obtáčí kolem zajistí dokonalé přilnutí omáčky. Název je stejně jako u mnoha italských těstovin odvozen od jejich tvaru. Italské slovo „elica“ se překládá jako spirála. Nejtypičtějsí jsou pro jižní Itálii. Hodí se k hutným omáčkám, do těstovinových...
Rajčata Mazza jsou masitá a konzistentní, vybrána jsou pouze nejzralejší rajčata, takže v plechovce nenajdete žádné žluté nebo zelené části. Lze vařit při vysokých teplotách a po dlouhou dobu.Rajčatové sugo je vynikající jak základ na omáčku na těstoviny, pizzu i lasagne.
Barva je světle rubínově červená, téměř průhledná, brilantní a střední konzistence. Ve vůni se vyznačuje svěží a vínovou vůní, ovocné tóny višně vynikají s pozadím švestek, borůvek a dalších drobných bobulí. Na patře je středně plné s jemnými a nepříliš výraznými tříslovinami, velmi harmonické. Se svěží a lehkou chutí.
Quadrellini jsou velmi drobné čtverečky, které se nejlépe hodí do polévek a vývarů. Vaječné těstoviny Filotea jsou vyráběny podle starodávného receptu z Marche a pečlivě podle stejných metod přípravy, jaké kdysi používaly naše „babičky“. Zcela řemeslný výrobní proces, kterým jsou vyráběny, jim dává mimořádnou schopnost absorbovat omáčky, lehkost i...
Víno frizzante z oblasti Prosecco DOC se světlou, zářivě slámovou barvou s výrazným perlením. Vůně je ovocná s tóny citrusů a květin a chuť čerstvá, mírně sladká, harmonická. Je vhodné jako aperitiv, ale také jej lze podávat s předkrmy, zvláště s těmi bez tepelné úpravy, jako je například lososový tartar. Obecně se hodí k jemným pokrmům na bázi ryb, k...
Užijte si je samotné jako lahodný snack místo pizzy nebo je podávejte s cherry rajčaty a nebudete moci přestat. Spolu s Burratou je podávejte s bílým vínem jako je Locorotondo nebo sicilské Alcamo.
Chutné a voňavé, obohacené cibulí a aromatickými bylinkami, zvýrazňují grilované bílé maso a zeleninu. Podávejte s mladými víny jako je Lambrusco, Ciro Rosso nebo Rosato del Salento. Výborně se hodí i ke grilovaným rybám nebo zabalené do plátku larda.
Chutnají výborně samostatně nebo jako svačinka mezi přáteli v příjemné konverzaci, doprovázené lardem nebo čerstvými sýry, při popíjení dobrého Chardonnay nebo růžového vína. Jejich výrazné aroma z nich činí ideální přílohu k masu pečenému s rozmarýnem a šalvějí nebo místo chleba, s rybou pečenou s olivami a kapary.
Mletá káva ve stylové a opakovaně použitelné dóze. Ideální pro moka, french press a filtr. 100% arabica: šálek s lehkou krémou, jemnou, sladkou a sofistikovanou chutí, s nádechem ovoce a plnou chutí, s příjemnou mírou kyselosti. Dochuť je hladká, elegantní a přetrvávající.
Směs nejkvalitnějších káv Arabica a Robusta s vynikající chutí. Kvalitní výběr a vyvážená chuť. Mletá káva se středně jemným mletím. Kávové směsi Cartapani pocházejí z nejlepších plantáží na světě. Důkladně vybraná kávová zrna, jednotlivě pražená velmi pomalým procesem s ohledem na organoleptické vlastnosti a degustační testy s ochutnávkou znalců.
Speciální ingrediencí červeného pesta jsou sušená rajčata, která dodávají krému typickou červenou barvu a středomořskou chuť. Původ pesta se klade do oblasti Ligurie v severní Itálii. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit.
K výrobě této chutné a plné omáčky jsou použity pouze ty nejkvalitnější přísady. Salsiccia a nejlepší víno Barolo DOCG ve spojení s rajčaty a olivovým olejem. Tato omáčka je ideální pro dochucení těstovin nebo polenty. Salsiccia je intenzivně kořeněná italská klobása vyrobená z hrubého vepřového masa, podle tradiční toskánské receptury.
Excelentní víno s čerstvou, suchou a vyváženou chutí. Vůně je elegantní, ovocná s tóny červeného a žlutého jablka, bílého melounu a citrusových plodů.
Extra panenský olivový olej Italico Fratoio di Riva je vyráběn v plném souladu s normami kvality, které charakterizují Agraria Riva del Garda. Má lehké ovocné aroma s lehkým bylinkovým nádechem. Chuť je harmonická, mírně nahořklá a kořeněná. Je ideální na polévkách, salátech, grilované zelenině a skvěle si ho vychutnáte jen s pečivem.
Barevné papriky grilované do měkka a naložené v panenském olivovém oleji. Sladké, jemně kouřové a plné středomořské chuti. Bez umělých přísad, jen zelenina, olej a špetka soli – tak, jak to má být. Tip na přípravu: Výborné jako antipasto s pečivem, do sendvičů nebo k sýrům. Zkuste je také nakrájet do těstovinového salátu nebo jako přílohu ke grilovanému...
Olej Imperiale nejlépe vystihuje charakter regionu. Barva je žlutá až zelená, vůně středně ovocná nádechem zelených mandlí. Chuť je vyvážená, s výraznou, přesto nepatrnou hořkostí a silnější kořeněnou notou. Tento olej můžete libovolně kombinovat i s těmi nejjemnějšími pokrmy, aniž by překryl jejich chuť. Typicky se využívá při přípravě sladkovodních ryb.