Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
COR316
Středomořské těstoviny jsou lehké, svěží, jednoduché a chuťově bohaté. Ideální pro obohacení letního stolu ve společnosti přátel.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Složení: cibule, mrkev, pórek, petržel, bazalka, rajčata, olivy.
Příprava: Těstoviny vařte dle návodu na obalu. Mezitím na velké pánvi rozehřejte dostatečné množství extra panenského olivového oleje, nasypejte 2 lžíce kořenící směsi a lehce osmahněte. Do připraveného základu můžete nalít naběračku vroucí vody z vaření těstovin. Přidejte okapané těstoviny a důkladně promíchejte. Podávejte teplé, posypané parmazánem. Buon appetito!
Balení | 50g |
Pasta all'Ortolana je italské jídlo připravené vařením různých druhů zeleniny před smícháním s těstovinami. Recept neuvádí konkrétní druh těstovin, takže je možné je připravit z Fusilli, Fettuccine, Penne, Rigatoni, Farfalle nebo jiného druhu krátkých těstovin.
Směs koření a sušené zeleniny pro přípravu omáčky na těstoviny. Složení: mrkev, rajčata, česnek, bazalka, pórek, sůl.
Arrabbiata omáčka nebo italsky sugo all'arrabbiata je pikantní omáčka na těstoviny z česneku, rajčat a sušených červených chilli papriček vařených na olivovém oleji. Omáčka pochází z regionu Lazio, a zejména z Říma.
Sugo all'amatriciana je omáčka tradičně podávaná s těstovinami pocházející z města Amatrice v italském regionu Lazio. Správně je připravena z šesti ingrediencí, kterými jsou guanciale, sýr pecorino, rajčata, bílé víno, pepř a chilli.
Penne alla Siciliana je mimořádně chutné a jednoduché jídlo. Navzdory názvu má recept neapolský původ a je tak definován přítomností lilků, které připomínají těstoviny alla Norma. Je to vynikající hlavní jídlo z jednoduchých a chutných ingrediencí: z lilku, rajčat a mozzarelly.
Počátky tohoto jídla sahají do starověku. Obvyklý způsob, jak znovu použít chléb, bylo opéct ho a ozdobit solí a olejem. Tímto způsobem se starý chléb stal křupavým a voňavým. Bruschetta je jedním z těch předkrmů, které vám umožní uspořádat úžasnou večeři, i když nemáte čas vařit. Potřebujete jen pár základních ingrediencí: chléb, olej, špetku soli, pár...
Spaghetti all'italiana je velmi chutný a jednoduchý recept typický pro oblast Kampánie. Zatímco těstoviny považujeme za kulturně italské jídlo, je to pravděpodobně potomek starověkých asijských nudlí. O těstovinách se všeobecně ví, že je do Itálie přivezl z Číny Marco Polo během 13. století.
Carbonara je způsob úpravy těstovin pocházející z italské kuchyně, rozšířený především v Římě a okolí. Nejčastěji se vaří ze špaget nebo jejich verze z kraje Lazio, zvané bucatini, mohou se však použít i jiné druhy těstovin. První zmínka pochází z roku 1837 od neapolského spisovatele Ippolita Cavalcantiho. Národním jídlem se tento recept stal až na konci...
Směs koření a sušené zeleniny k ochucení čerstvých i sušených rajčat. Jednoduché, rychlé a dokonalé.
Kdo z vás alespoň jednou v životě nepřipravil špagety s česnekem, olejem a chilli papričkou ? Opravdu rychlý a velmi jednoduchý recept. Právě toto jídlo se zrodilo v Kampánii a zpočátku se jako těstoviny používaly linguine nebo nudle.
Přirozeně vysušené a namleté, připravené k okamžitému použití. Velmi pálivé.
Výborný krém z kalábrijských zelených papriček využijete k ochucení bruschetty, na zeleninu nebo jako pomazánku na chléb. Tato pikantní omáčka představuje pravou gastronomickou tradici a je vyrobena z originálních a 100% přírodních kalábrijských surovin: oregano, česnek, zelené chilli papričky, sůl.
Velmi pálivá omáčka vzniká spojením dvou paprik (Capsicum annuum a Cayenne), do kterých se přidává pouze olivový olej nejvyšší kvality, aby byla zachována pálivá chuť suroviny. Díky vysoké pikantnosti a zároveň sladké chuti paprik vytváří jemnou specialitu a je ideální pro dochucování těstovin nebo předkrmů.
Díky konzervaci v soli, která udržuje jejich vynikající chuť beze změny, jsou tyto kapary křupavé a mají intenzivní chuť. Jsou vynikající k aromatizaci pomazánek, těstovin a hlavních jídel typických pro italskou kuchyni. Vyzkoušejte je také v kombinaci s rybími pokrmy, budete překvapeni jejich mimořádnou chutí.
Kapary se pěstují od starověku a lze je nalézt v celé oblasti Středomoří. Tyto kapary jsou obzvláště sladké a se správnou konzistencí. Díky své lahodné chuti jsou velmi oblíbené v mezinárodní kuchyni: od aperitivů přes saláty po předkrmy, jako doplněk k sýrům nebo paštikám, jako přísada do vynikajících těstovinových omáček. Také jsou skvělé k použití na...
Jedna z nejznámějších kombinací v Itálii - česnek a to nejlepší kalábrijské chilli, to vše naložené v oleji. Směs můžete využít na italskou klasiku Spaghetti aglio olio e peperoncino nebo na dochucení zeleniny, polenty či na pizzu.
Směs chilli a zeleniny v olivovém oleji. Bomba Calabrese je výrazné dochucovadlo s intenzivní chutí. Využití je pestré, můžete ji využít na těstoviny, maso a také jako základ omáčky nebo na zpestření jednohubek. Jedinečná chuť Kalábrie ve sklenici.
Pro všechny milovníky pikantních chutí, velmi pálivá omáčka na dochucování na bázi kalábrijské extra pálivé papriky a olivového oleje. Využijte ji na ochucení těstovin, omáček, masa i zeleninových pokrmů. Extrémně pálivé.
Mořská sůl se sušeným černým letním lanýžem je ideální ke grilovanému masu, salátům i na brambory. Černý lanýž má příjemnou vůni a jemnou chuť a v kombinaci s mořskou solí je díky své jednoduchosti nepostradatelnou základní ingrediencí ve všech kuchyních. Ideální pro obohacení pokrmů o chuť a vůni. Může být také zajímavým dárkem. TIP: Créma di tartufo -...
Sladká chuť červené cibule Tropea se snoubí s pikantností kalábrijské chilli papričky a vzniká tak jedinečná a výrazná omáčka vyrobená z červené cibule Tropea I.G.P., zelených oliv a kalábrijských chilli papriček. Výborně se hodí jako součást předkrmu, do pomazánek, na opečený chléb, k těstovinám i do omáček nebo na pizzu.
Koření plné síly je ideální do polévek, omáček, na zeleninu a sýrové fondue. Obzvláště se hodí na bramborové pokrmy, jako je např. bramborová kaše, bramborová polévka, krokety atd.
Luxusní olivové paté z nejlepších ingrediencí bez zbytečných přísad a konzervantů. Směs obsahuje 70% oliv a jedinými přísadami jsou kvalitní olivový olej a sůl. Paté je nejen lahodnou pomazánkou na chleba nebo crostini, ale chuť je dostatečně výrazná a vydatná, aby se jen promíchala s těstovinami nebo sloužila jako základ pro jiné omáčky. Možnosti využití...
Rustikální olivová pasta v extra panenském olivovém oleji. Ideální na pečení a k dochucení čerstvých těstovin. Pasta je také skvělá jako rychlá varianta lehké svačiny na pečivu.
Tento olivový olej je vyráběn z prvotřídních oliv, pečlivě sklizených a lisovaných, aby se zachovaly všechny výživové hodnoty a jedinečná chuť. Ochucení hříbky učiní z vašeho jídla skutečný gurmánský zážitek. Hříbky jsou pečlivě vybrány a sušeny, aby se zachovala jejich sytá a intenzivní chuť. Když se spojí s měkkostí olivového oleje, výsledek je skutečně...
Olej je vyráběn z pečlivě vybraných oliv z italských olivových hájů, které jsou sklizeny ručně v čase nejvyšší zralosti, aby se zachovaly všechny hodnoty a chuť. Jemný rozmarýn, který je přidán do oleje, je pečlivě vybrán a přidán v okamžiku, kdy je jeho aroma nejsilnější. Jedinečná kombinace poskytuje gurmánský zážitek, který je intenzivní, ale nikdy...
Olej zrozený z vášně k italské kuchyni a kvalitním ingrediencím. Olivový olej je výsledkem šetrného lisování ručně sklízených oliv. Pro přidání pikantní chuti a aromatu jsou do oleje ponořeny vysoce kvalitní italské chilli papričky. Výsledkem je harmonický mix, který v sobě spojuje jemný, voňavý olivový olej s ostrým a výrazným podtónem chilli.
Tento výjimečný produkt je výsledkem tradiční italské výroby, ve které se kombinuje vysoce kvalitní olivový olej s čerstvými citrony. Olej je vyráběn z pečlivě vybraných oliv, které jsou sklizeny a zpracovány podle tradičních italských metod, aby se zachovaly všechny jejich nutriční hodnoty. Do oleje jsou poté přidány čerstvé citrony, které přidávají jeho...
Olivový olej s bazalkou je vyroben z pečlivě vybraných oliv, sklizených ručně a zpracovaných podle tradičních postupů v Itálii. Olej je poté ochucen svěžími listy bazalky, které mu dodávají neodolatelnou a svěží chuť, jemně harmonizující s plným a bohatým profilem olivového oleje.
Pennette della Domenica - sváteční těstoviny,...
122 Kč
Spaghetti alla puttanesca je italské...
70 Kč
Počátky tohoto jídla sahají do starověku....
70 Kč
Strozzapreti se vyrábí tak, že se těsto vyválí...
105 Kč
Vynikající jemná chuť a příjemné aroma lanýže...
330 Kč
Pasta all'Ortolana je italské jídlo připravené...
70 Kč
Směs koření a sušené zeleniny k ochucení...
70 Kč
Paccheri - druh těstovin ve tvaru velmi velké...
106 Kč
Pasta alla Florentina je autentický italský...
70 Kč
Rigatoni jsou těstoviny ve tvaru trubky různých...
106 Kč