Seznam produktů od výrobců Filotea

Filotea je malá společnost, která se nachází v srdci regionu Marche. Zrodila se z touhy vyrábět těstoviny takové, jaké kdysi byly. Takové, jaké kdysi vyráběly italské babičky.

Výběr mouky, pečlivý výběr krupice z tvrdé pšenice a nejčerstvější vejce jsou jejich způsobem, jak věřit, že italská tradice je hodnota, kterou je třeba každý den přenášet se stále novou vášní.

Řemeslná výroba je nezbytná pro získání jedinečného produktu, který je neuvěřitelně lehký a snadno stravitelný, zatímco jeho texturovaný povrch pomáhá absorbovat omáčky, čímž dosáhnete dokonalého propojení všech chutí.

FILOTEA - těstoviny jako od italské babičky

FILOTEA - výrobce italských těstovin

Zážitkový obchod s těstovinami FILOTEA










Italské řemeslné umění milované po celém světě pro jeho pečlivý přístup, pro svou schopnost udržovat tradice, přesto dokonale propojené s moderní dobou. Pozornost k nejmenšímu detailu a touha vytvořit dokonalý produkt. 




















To platí i pro Filotea, vaječné těstoviny vyrobené podle starodávného receptu Marche.


Vydejte se na cestu objevovat autentický italský vkus.









Více
na stránce

Termín „fusillo“ je neapolského původu. Těstoviny mají tvar vývrtky. Tento tvar je tradičně vyráběn rolováním proužků těstovin přes tyč, aby se vytvořil zkroucený tvar. Dobře se hodí k jakékoli omáčce, přidává se do polévek nebo se proměňuje v salát. Zcela řemeslný výrobní proces, kterým jsou vyráběny, jim dává mimořádnou schopnost absorbovat omáčky,...

106 Kč
Skladem
Zobrazuje se 49 - 49 z 49 produktů