Seznam produktů od výrobců Gran Cucina

Rodinná farma a firma, která vznikla už na počátku 20. století a nese v sobě veškerou tradici piemontské kuchyně.

Léta zkušeností s řemeslnou výrobou různých gastronomických specialit, s použitím nejkvalitnějších přírodních ingrediencí bez přidání jakéhokoliv barviva nebo konzervačního prostředku, výroba delikates podle starých tradičních kuchařských metod a receptů. Vytvářejí kouzelný svět chutí, aby vyhověli těm nejnáročnějším labužníkům a znalcům dobrého jídla s velkým množstvím tipů, jak si jejich delikatesy vychutnat na maximum.

Tradice této rodinné společnosti se začala psát už v roce 1944, kdy se dědeček oženil a spolu s babičkou koupili farmu a pozemek vedle domu, kde žil se svými rodiči. Navzdory svému mladému věku se s odhodláním a péčí začal starat o malou zeleninovou zahradu, kde brzy začaly růst rostliny zelených rajčat, svěží listy petrželky a mnoho dalších druhů zeleniny.


Krátce nato se rodina začala rozrůstat a za krátkou dobu se farma začala rozšiřovat, takže bylo stále více a více úst, která bylo třeba nakrmit. Nejen samotnou rodinu, ale i pomocníky, kteří se už trvale starali o plodiny a dobytek.


Babička, silná a dynamická žena, kromě toho, že pomáhala svému dědečkovi s provozováním statku, měla za úkol krmit všechna tato ústa a vyvářela velké množství lahodných pokrmů, které se později proslavily v celém regionu.


Babička ve skutečnosti neváhala zavést do praxe to, co si její rodina předávala po generace: dobrou piemontskou kuchyni a všechny typické recepty z této oblasti. A zatímco babička vařila, dědeček se i nadále staral o rostliny na polích a stále více rozšiřoval rozmanitost zeleniny a ovoce, aby mohl své ženě poskytovat lahodné plodiny. Brzy byla požádána, aby připravila své recepty pro některé významné rodiny v této oblasti, a tak jí práce začalo přibývat a její kuchyně se stala populární nejen na statku. A právě s jejími recepty dodnes společnost pracuje. 

Více
na stránce

Sametová struktura a přirozeně sladká chuť rajského protlaku, vyrobeného podle italské kulinářské tradice. Zdravá a zralá rajčata dodávají tomuto produktu jasně červenou barvu a charakteristickou chuť. Ideální pro přípravu omáček a pokrmů jako jsou vejce, bílé maso a rybí pokrmy.

102 Kč
Skladem

Sametová struktura a přirozeně sladká chuť rajského protlaku, vyrobeného podle italské kulinářské tradice. Zdravá a zralá rajčata dodávají tomuto produktu jasně červenou barvu a charakteristickou chuť. Ideální pro přípravu omáček a pokrmů jako jsou vejce, bílé maso a rybí pokrmy. Varianta s bazalkou s nezaměnitelnou chutí, kterou jí může dát pouze...

114 Kč
Skladem

Voňavé, aromatické, vynikající ... Piniové oříšky se přidávají do nejvoňavější janovské bazalky a čerstvých italských rajčat, aby vzniklo sladké a svěží italské pesto. Rajčatové pesto je jednoduchá receptura s intenzivní a jedinečnou chutí. Je připraveno bez konzervantů a navrženo tak, aby maximalizoval letní chuť zralých a čerstvých rajčat. Je ideální k...

147 Kč
Skladem

Nejjemnější rukola se stává hlavní ingrediencí pro ty, kteří hledají jemnost a lehkost v jednom pokrmu. Tento speciální produkt je připraven podle řemeslné receptury, kde jsou všechny ingredience rozdrceny a smíchány, aby vytvořily lahodnou specialitu se zrnitou strukturou. Ideální jako omáčka k těstovinám, ale je také vynikající na pizzu a focacciu.

158 Kč
Skladem

Chutné a plné ragú připravené z masa prvotřídní kvality, lahodných italských rajčat a koření. Silná chuť, ideální pro ty, kteří milují zvěřinu a výrazné chutě. Omáčka je připravena velmi pomalým vařením. Ideální je na polentu nebo těstoviny. 

221 Kč
Skladem

Paté vyrobené z mletého masa nejvyšší kvality a poté vařené jako klasické ragú, ale bez rajčat. Vynikající dochucení na těstoviny, k plnění vol-au-vent, ochucení polenty, na pečivo nebo se výborně hodí k restovaným houbám. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party

246 Kč
Skladem

K výrobě této chutné a plné omáčky jsou použity pouze ty nejkvalitnější přísady. Spojení piemontské klobásy a těch nejlepších hříbků, rajčat a olivového oleje je toto ideální k ochucení tradičních těstovin nebo polenty. Mimořádně chutná omáčka pro milovníky hub.

195 Kč
Skladem

K výrobě této chutné a plné omáčky jsou použity pouze ty nejkvalitnější přísady. Spojení piemontské klobásy a nejlepšího vína Barolo DOCG, rajčat a olivového oleje je tato omáčka ideální pro dochucení těstovin nebo polenty.

193 Kč
Skladem

Jemná rajčatová omáčka na těstoviny s paprikami z Piemontu. TIP: Jednoduchý recept na linguine s olivami

117 Kč
Skladem

Tyto tagliatelle pocházejí z dávné italské tradice, se svou typickou intenzivní žlutou barvou jsou tyto vaječné těstoviny vlajkovou lodí tradice Langhe. Používají se pouze vysoce kvalitní suroviny, jako jsou vaječné žloutky z vajec z volného chovu a mouka od našich farmářů. Pórovitost těchto těstovin poskytuje nejlepší možné přilnutí omáčky. 

149 Kč
Skladem

Chutná paštika připravená z kuřecích jater s jemnou strukturou. Podává se na čerstvě uvařených těstovinách nebo jako chutný krém na jednohubky a také může elegantně pozvednout i ty nejjednodušší pokrmy. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party

144 Kč
Skladem

Chutná paštika připravená z kuřecích jater s jemnou strukturou. Podává se na čerstvě uvařených těstovinách nebo jako chutný krém na jednohubky a také může elegantně pozvednout i ty nejjednodušší pokrmy. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party

169 Kč
Skladem

Chutná paštika připravená z kuřecích jater s jemnou strukturou s výjimečnou chutí lanýže. tato specialita se podává na čerstvě uvařených těstovinách nebo jako chutný krém na jednohubky a také může elegantně pozvednout i ty nejjednodušší pokrmy. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party

206 Kč
Skladem

Hotová těstovinová omáčka s tradiční chutí připravovaná z vybraného masa, čerstvé zeleniny a aromatických bylinek, připravovaná velmi pomalým vařením. Zaječí ragú je rolnické jídlo typické pro střední Itálii. Omáčka je vynikající v kombinaci s polentou nebo těstovinami. 

221 Kč
Skladem

Paté vyrobené z mletého masa nejvyšší kvality a poté vařené jako klasické ragú, ale bez rajčat. Vynikající dochucení na těstoviny, k plnění vol-au-vent, ochucení polenty, na pečivo nebo se výborně hodí k restovaným houbám. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party

246 Kč
Skladem

Tato pochoutka pochází ze starověkého receptu Piemonte. Postupem času se tento recept stal zásadním prvkem této kuchyně: babičky tuto omáčku ve svých kuchyních pečlivě připravovaly: petrželku drtily a přidávaly olivový olej, ančovičky a česnek. Výsledkem je omáčka, do které se přidá hořčice, která dodá výrobku větší krémovost a chuť. Omáčka je vynikající...

151 Kč
Skladem

Bruschetta Ghiotta se zrodila ze spojení nejjemnější a nejvybranější zeleniny a vytváří lahodný a chutný krém. Lze použít na plátek toastu jako předkrm. Pro ty, kteří milují silnější chutě, může být směs také použita k ochucení různých druhů jídel, například těstovin.

161 Kč
Není na skladě
Není na skladě
Zobrazuje se 49 - 65 z 65 produktů