Portobello ala pizza

Přidal: Luboš Markl v: Recepty dne: Komentář: 0 Počet zobrazení: 150
  • 4 žampiony portobello
  • rajčatová omáčka Sugo di funghi
  • cca 8 cherry rajčat
  • 1 mozarella
  • sušené oregano
  • čerstvá bazalka
  • sůl
  • pepř
  • olivový olej

Troubu předehřejte na 200 stupňů na funkci gril.

Žampiony očistěte a vykrojte z nich nožičky. Do každého dejte část rajčatové omáčky, na ni rozložte nakrájená cherry rajčata a kousky mozarelly. Každý naplněný žampion nyní osolte, opepřete a lehce pokapejte olivovým olejem. Z kousků alobalu vytvořte kroužky, které položte na dno pekáče, na které položíte žampiony. Kroužky z alobalu zabrání tomu, aby houby ležely přímo na pekáči a dusily se ve vypečené šťávě. Takto připravená portobella dejte péct péct asi na 20 minut do vyhřáté trouby.

komentář

Zanechte svůj komentář

Zavolejte nám

  +420 776 174 851

Odběr novinek

Nejbližší akce a novinky.