Těstoviny Aglio Olio e Peperoncino ze sušené směsi Corte Del Chianti Pikantní chuť Neapole, kterou můžete mít stále doma. Je připravená za pár minut! číst dál
Portobello ala pizza 4 žampiony portobello rajčatová omáčka Sugo di funghi cca 8 cherry rajčat 1 mozarella sušené oregano čerstvá bazalka sůl pepř olivový olej číst dál
Vepřová krkovice marinovaná v zakysané smetaně s cibulkami 750 g vepřové krkovice 200 g zakysané smetany hrst lístků čerstvé šalvěje 1 stroužek česneku 2 lžíce olivového oleje sůl pepř cibulky v oleji -... číst dál
Grilovaný tuňák s avokádovou salsou 2 steaky z tuňáka 1 zralé avokádo 5 cherry rajčat 1 malá paprika šťáva z poloviny limetky 1 hrst čerstvého koriandru 1 chilli paprička olivový olej... číst dál
Houbová polenta s kapustičkami a slaninou (pro 4 porce) 1 balení polenty s houbami 100 g slaniny 200 g růžičkové kapusty máslo sůl čerstvý tymián číst dál
Spagetti alla carbonara Spagetti alla carbonarana 2 porce špaget Filotea 2 žloutky 2 lžíce strouhaného parmazánu + na posypání 100 g pancetty pepř sůl sekaná petrželka číst dál
Balzamikové octy Balzámový ocet či balsamico (aceto balsamico) je kulinářská kořenicí přísada pocházející z Itálie. Jedná se o vinný ocet vyráběný ze zahušťovaného moštu... číst dál