Vepřová krkovice marinovaná v zakysané smetaně s cibulkami

Přidal: Luboš Markl v: Recepty dne: Komentář: 0 Počet zobrazení: 196
  • 750 g vepřové krkovice
  • 200 g zakysané smetany
  • hrst lístků čerstvé šalvěje
  • 1 stroužek česneku
  • 2 lžíce olivového oleje
  • sůl
  • pepř
  • cibulky v oleji - Cipolle Borettane Grigliate

Nejprve si připravte marinádu ze zakysané smetany, nakrájených lístků čerstvé šalvěje, olivového oleje, soli a pepře. Silnější plátky vepřové krkovice vložte do marinády a nechte v lednici odpočívat cca 10 hodin. Maso díky enzymům v zakysané smetaně dokonale zkřehne. Vepřové steaky grilujte na rozpáleném roštu z obou stran cca 5 minut. Vepřové maso je třeba dokonale propéct, ale nevysušit.

Hotové steaky servírujte s cibulkami v oleji - Cipolle Borettane Grigliate.

komentář

Zanechte svůj komentář

Zavolejte nám

  +420 776 174 851

Odběr novinek

Nejbližší akce a novinky.